![]() |
|
Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +---- Dział: Kampanie i polityka (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-73.html) +---- Wątek: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza (/thread-8799.html) Strony:
1
2
|
Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 13.01.2018 Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza (NKWNBPM):
13 stycznia wieczorem w Wolnogradzie miała miejsce inauguracja kampanii wyborczej do Parlamentu XXIV kadencji posła Pawła Karola kardynała Medyceusza i Zepa. Liczne zebrane tłumy liczyły na atrakcje muzyczne, ponieważ doskonale wiedzieli, że kandydat jest znanym melomanem. Nie zawiedli się. Popierających kardynała powitał znakomity cover "Miłości w Zakopanem":
Po tańcach byli wszyscy tak zmęczeni, że położyli się na specjalnie wymalowanych przez współpracowników kandydata miejscach, by z pozycji leżącej posłuchać jego przemówienia: ![]() ![]() Cytat: RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 17.01.2018 Czy macie Państwo pytania? Wkrótce przedstawię dalsze szczegóły. RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Ametyst Faradobus - 18.01.2018 Czy Kandydatowi się często psuje samochód? RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 18.01.2018 Samochód? Ja nie wiem. Na ogół jak już nim jadę, to już nie psuje się. Ja tak dużo nie jeżdżę znowu samochodem. RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Ametyst Faradobus - 19.01.2018 A czy uważa kandydat, że kardynałowi przystoi jeździć na nartach? RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 19.01.2018 Kardynałowi nie przystoi źle jeździć na nartach.
RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Maciej Kamiński - 19.01.2018 Czy lubi kandydat kefir? RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Hewret von Thorn - 19.01.2018 Czy można prosić o przypomnienie, jaki związek Rotria ma z jakimś tam jogurtem? RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 19.01.2018 To była marka maślanki. Nie wiem czy lubię. Jak mi dadzą, to jem. RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 20.01.2018 Tak teraz bardziej na serio, to pamiętajcie, że ja zawsze mniej lub bardziej jestem aktywny i z pewnością przedstawię kilka ciekawych projektów ustaw. Wciąż nie jesteśmy dostosowani do wymogów nowej Konstytucji. RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 24.01.2018 Dziękuję Wam za takie zaufanie i największą liczbe głosów. Dziękuję za wybór do Parlamentu. Nie zawiodę. RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 27.02.2018 Przedstawiam program komitetu na najbliższe wybory. Skromniejszy, bo i czasu mniej - cierpię na lekką realiozę. [official2] Cytat:Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza (NKWNBPM)[/official2] RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 02.03.2018 Program nieco zaktualizowany. Można zadawać pytania. Bardzo proszę. Czy macie jakieś pytania? RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Ametyst Faradobus - 02.03.2018 Czy kandydat napadał w młodości na pociągi? RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Frederick Hufflepuff - 02.03.2018 Co kandydat ma na myśli, mówiąc o "realizacji programu Józefa Piłsudskiego"? RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Ametyst Faradobus - 02.03.2018 No a jak Pan Marszałek powiedział? RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Frederick Hufflepuff - 02.03.2018 Powiedział jak powiedział, ale chciałbym wiedzieć, w jaki sposób przekłada się to zdaniem kandydata na realia bialeńskie? RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 02.03.2018 Odpowiadam na pytania: Pytanie Ametysta: nie. Pytanie Fredericka: zwalczać kur...stwo i złodziejstwo trzeba w każdych realiach i każdymi środkami. Dlatego nigdy nie przebieram w słowach i środkach, gdy je widzę. RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Hewret von Thorn - 02.03.2018 Czy Bialenia powinna pozostać państwem świeckim i laickim? RE: Niezależny Komitet Wyborczy Normalna Bialenia Pawła Medyceusza - Severino Castiglioni - 02.03.2018 Nie powinna zostać państwem wyznaniowym, ale winny być szanowane pewne pryncypia. |