![]() |
|
Wybory Mistera Bialenii - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Kawiarnia Artystyczna "Kulturalna" (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-78.html) +--- Wątek: Wybory Mistera Bialenii (/thread-8896.html) Strony:
1
2
|
Wybory Mistera Bialenii - Ametyst Faradobus - 02.02.2018 Kochani, mężczyznę poznaje się nie po tym, jak zaczyna, ale po tym jak kończy. W związku z tym na koniec mojego urzędowania jako Minister Oświecenia chciałbym obdarować Republikę szeregiem inicjatyw kulturalnych. Jedną z nich mogłoby być wybory Mistera Bialenii. Dlaczego Mistera, a nie Miss? To proste - w Bialenii mieszkają same kuce prawie tylko mężczyźni, a w razie czego można uznać, że jeśli by wybrała kobieta to oczywiście będzie ona tytułowana Miss. Na czym by to polegało? Każdy z nas ma jakiś tam swój awatar i często nie jest to wybór przypadkowy. Zazwyczaj wiemy, co to za postać i nawet ją lubimy. Ja na przykład od niedawna ustawiłem sobie Towarzysza Przewodniczącego Aleksandra Zawadzkiego, który był chyba najprzystojniejszym i najlepiej ubranym polskim komunistą. Wybory polegałyby na prezentacji kontentu wizualnego wraz ze stosownymi wypowiedziami o pokoju na Polinie i innych marzeniach. Na tej podstawie Naród albo wyspecjalizowane żyry dokonywałoby wyboru. Co o tym myślicie? Moim zdaniem to znacznie ciekawsze niż odgrzewane kotlety w stylu konkursu piosenek. RE: Wybory Mistera Bialenii - Antoni Kacper Burbon-Conti - 02.02.2018 Popieram inicjatywę. Sam chętnie się zgłoszę ze swoim czarującym awatarem.
RE: Wybory Mistera Bialenii - Maciej Kamiński - 03.02.2018 Deportować do Niemiec. Zmienię sobie chyba na czas konkursu awka z powrotem na Kima. RE: Wybory Mistera Bialenii - Ametyst Faradobus - 03.02.2018 Przecież Twój jest bardzo ładny. RE: Wybory Mistera Bialenii - Maciej Kamiński - 03.02.2018 No jest, ale jeżeli taki konkurs ma się odbywać, to wolę wizerunek, z którym sam najbardziej utożsamiam siebie (przynajmniej v-światowego). RE: Wybory Mistera Bialenii - Tadeusz Krasnodębski - 03.02.2018 Super pomysł na konkurs. Zastanawiam się tylko, czy wystartować z Kevinem Francisem, czy z nowym awatarem, który miałem ustawić po opuszczeniu Pałacu... :o RE: Wybory Mistera Bialenii - Ametyst Faradobus - 03.02.2018 Dobrze, że się go nie wyrzekłeś jak ci pożalsięboże producenci serialu. RE: Wybory Mistera Bialenii - Tadeusz Krasnodębski - 03.02.2018 Jestem obrażony na Netflix o to. RE: Wybory Mistera Bialenii - Ametyst Faradobus - 03.02.2018 Ja też. Ten serial jest jak Boże Narodzenie - bez Kevina nie istnieje. RE: Wybory Mistera Bialenii - Hewret von Thorn - 03.02.2018 No to co? Kiedy? RE: Wybory Mistera Bialenii - Maciej Kamiński - 03.02.2018 Proponuję zaraz po wyborach. RE: Wybory Mistera Bialenii - Ametyst Faradobus - 03.02.2018 Niech tak będzie. RE: Wybory Mistera Bialenii - Karol Medycejski - 04.02.2018 Nie macie po co startować. To chyba oczywiste, że wygranym będzie moja nieskromna osoba z samym Krystianem Rolandem w portrecie mikronałcyjnym. A co do pokoju, to najbardziej lubię przedpokój.
RE: Wybory Mistera Bialenii - Ametyst Faradobus - 04.02.2018 @"Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep" - jeśli u twojego syna na głowie jawi się żel, a później irokezy na głowie to wiedz, że coś się dzieje. RE: Wybory Mistera Bialenii - Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep - 04.02.2018 @"Ametyst Faradobus" - też się zgłaszam. A co, portret kard. Dolana z serem na głowie nie wygra? RE: Wybory Mistera Bialenii - Hewret von Thorn - 04.02.2018 (04.02.2018, 11:02:19)Ametyst Faradobus napisał(a): @"Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep" - jeśli u twojego syna na głowie jawi się żel, a później irokezy na głowie to wiedz, że coś się dzieje. Jest gejem? RE: Wybory Mistera Bialenii - Maciej Kamiński - 04.02.2018 (04.02.2018, 12:09:30)Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep napisał(a): @"Ametyst Faradobus" - też się zgłaszam. A co, portret kard. Dolana z serem na głowie nie wygra?Gooby pls. RE: Wybory Mistera Bialenii - Alberto Carlos de Médici y Zep - 05.02.2018 (04.02.2018, 12:39:53)Hewret von Thorn napisał(a):Nie prawda.Ametyst Faradobus dateline="<a href="tel:1517734939">1517734939</a>' napisał(a): @"Karol Wawrzyniec Medyceusz-Zep" - jeśli u twojego syna na głowie jawi się żel, a później irokezy na głowie to wiedz, że coś się dzieje. RE: Wybory Mistera Bialenii - Ametyst Faradobus - 08.02.2018 Z uwagi na to, że wydarzenia kulturalne powinny odbywać się w różnych miastach proponuję wybrać zawczasu miejsce wyborów. Ja sam chciałbym zaproponować Temeszgad, aktualnie chyba jedyne aktywne wolne miasto. RE: Wybory Mistera Bialenii - Maciej Kamiński - 08.02.2018 Brak sprzeciwu. |