![]() |
|
Działania w Rzeszy Bialeńskiej - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Administracja samorządowa (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-5.html) +--- Dział: Rzesza Bialeńska (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-551.html) +---- Dział: Lew Wolnogradu (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-522.html) +---- Wątek: Działania w Rzeszy Bialeńskiej (/thread-9029.html) |
Działania w Rzeszy Bialeńskiej - AndrzejSwarzewski - 18.02.2018 Szanowni Szlachcice i Szlachcianki, Zostałem wybrany na stanowisko Lwa Wolnogradu. Serdecznie dziękuję wszystkim za zaufanie. Chciałbym przyczynić się do rozwoju Rzeszy, jednakże będę potrzebował Waszej pomocy. Przede wszystkim prosiłbym o przedstawienie mi sytuacji w Rzeszy, a także działań, które powinienem podjąć w najbliższym czasie. Chciałbym, żeby ten wątek służył opisywaniu podejmowanych przez nas wszystkich działań, przypominaniu sobie nawzajem o terminach i obowiązkach. Pozdrawiam i liczę na pomoc w aklimatyzacji na stanowisku.
RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - Hewret von Thorn - 18.02.2018 Nie mamy herbu/godła Rzeszy. RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - AndrzejSwarzewski - 18.02.2018 Może do tego wykorzystamy talent artystyczny pani Elżbiety? @"Elżbieta Kaczmarek", czy potrafiłaby Pani i miałaby chęć na stworzenie herbu lub godła Rzeszy Bialeńskiej? RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - Hewret von Thorn - 18.02.2018 @"AndrzejSwarzewski" A masz czym zapłacić?
RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - AndrzejSwarzewski - 18.02.2018 Nie wiem jak wygląda sytuacja finansowa Rzeszy, najwyżej poproszę o dofinansowanie z budżetu lub wyłożę z własnej kieszeni. RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - Antoni Kacper Burbon-Conti - 18.02.2018 Zapewniam dofinansowanie z budżetu. W przyszłości będziemy mogli pomyśleć o własnym budżecie Rzeszy. Ja przypomnę o regulaminie, którego obecnie nie ma.
RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - Ametyst Faradobus - 18.02.2018 Trzeba w końcu zabrać się za organizację Wolnogradu. RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - AndrzejSwarzewski - 18.02.2018 A w jaki sposób proponujesz go zorganizować? RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - Maciej Kamiński - 18.02.2018 Proponuję w pierwszej kolejności odnowić sieć kin i salonów tatuażu przy pomocy naszych stolicznianych magów. Bo tako działał wielki Lew Sapieha. RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - Elżbieta Kaczmarek - 18.02.2018 Jeśli wiedziałabym jaki miałby być motyw, kolory, szczególne elementy, to mogłabym spróbować swoich sił - oczywiście niczego nie mogę obiecać, bo ostatnio mam problem z komunikacją między sprzętami do rysunku komputerowego, które niekorzystnie wpływają na proces twórczy. RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - AndrzejSwarzewski - 18.02.2018 Cieszę się, że jest Pani chętna pomóc, z góry dziękuję. ![]() To teraz musimy przeprowadzić konsultacje w sprawie tego, jak ten herb miałby wyglądać. RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - Ametyst Faradobus - 18.02.2018 (18.02.2018, 16:44:41)AndrzejSwarzewski napisał(a): A w jaki sposób proponujesz go zorganizować? Tak jak Pan Jezus powiedział. RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - Hewret von Thorn - 18.02.2018 @"Elżbieta Kaczmarek" Jeśli nie heraldyka (bo to wcale nie jest łatwa sprawa), to może logo Uniwersytetu Bialeńskiego? @"Tadeusz Krasnodębski" byłby zadowolony bo obecne logo jest takie sobie. No i przydałoby się uruchomić kierunek związany z grafiką. Może Wydział Sztuk Pięknych?
RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - Tadeusz Krasnodębski - 18.02.2018 (18.02.2018, 20:12:17)Hewret von Thorn napisał(a): Tadeusz Krasnodębski byłby zadowolony bo obecne logo jest takie sobie. To prawda. A gdybyś zechciała zrobić pieczęć dla uczelni, to byłbym wniebowzięty! Oczywiście UB może zapłacić. Mamy środki. (18.02.2018, 20:12:17)Hewret von Thorn napisał(a): No i przydałoby się uruchomić kierunek związany z grafiką. Może Wydział Sztuk Pięknych? Jeśli @"Elżbieta Kaczmarek" chciałaby się nim zająć, to nie mam nic przeciwko.
RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - Antoni Kacper Burbon-Conti - 18.02.2018 Panowie, Kancelaria Prezydenta ma pierwszeństwo! @"Elżbieta Kaczmarek" ja również poproszę piękne logo! RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - Ametyst Faradobus - 18.02.2018 Chyba powinniście wydzielić osobny wątek... RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - Antoni Kacper Burbon-Conti - 18.02.2018 (18.02.2018, 20:20:34)Ametyst Faradobus napisał(a): Chyba powinniście wydzielić osobny wątek... Przepraszamy Panie przyszły Mieczniku. :knebel: RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - Ametyst Faradobus - 19.03.2018 Szukamy nowego Lwa? RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 19.03.2018 (19.03.2018, 11:54:23)Ametyst Faradobus napisał(a): Szukamy nowego Lwa? Znajdźmy Aslana! Aslanie wróć! RE: Działania w Rzeszy Bialeńskiej - Hewret von Thorn - 19.03.2018 (19.03.2018, 18:59:02)LesterNowowicki napisał(a): Znajdźmy Aslana! Aslanie wróć! A może być Arkan? https://www.youtube.com/watch?v=U2AWOwylod4 |