Forum Republiki Bialeńskiej
Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html)
+--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html)
+---- Dział: Opiniotwórczość (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-76.html)
+---- Wątek: Niebezpieczne związki Burbon-Contiego (/thread-9031.html)

Strony: 1 2

Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 18.02.2018

Chcę publicznie zadać to niezadane pytanie! Skąd nasz prezydent ma pierwsze nazwisko?! Jaki jest jego zwiazek że znanym trollem Pollinu Fryderykiem Wilhelmem Bourbonem aka Mrok?!

http://micropedia.wikia.com/wiki/Fryderyk_Wilhelm_I_Bourbon

Jaka jest przedbialeńska historia prezydenta?! W którym miejscu Pollinu był Pan na przełomie lat 2007-2008? Jakie są relacje prezydenta z premierem Dreamlandu Prezerwatywem Radzieckim?! Jakie sa pańskie relacje z JCM Franciszkiem Jozefem II? Czy prezydent ma banicję na IP na forum.mikronacje.info?!

RE: Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Maciej Kamiński - 18.02.2018

Aż mi się przypomniało: https://spolecznosc.bialenia.org.pl/thread-746-post-5788.html#pid5788

RE: Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Antoni Kacper Burbon-Conti - 18.02.2018

Najdroższy Obywatelu,

od Burbona do Bourbona daleka droga. Jedno "o". Jestem niemal pewien, że moje pierwsze jak i drugie nazwisko znalazło się w moich danych podobnie jak nazwisko większości Obywateli: z własnego pomysłu.

Nie ma mojej przedbialeńskiej historii. Od rozpoczęcia działalności działam niemal wyłącznie w Bialenii, ponadto mikroświat poznałem dopiero 1 września 2017 r.

Mimo to cieszę się, że Obywatele bialeńscy zachowują czujność wobec swojego przywódcy. 

Wiwat Bialenia i Bialeńczycy!

RE: Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 18.02.2018

(18.02.2018, 16:47:57)Antoni Kacper Burbon-Conti napisał(a): Najdroższy Obywatelu,

od Burbona do Bourbona daleka droga. Jedno "o". Jestem niemal pewien, że moje pierwsze jak i drugie nazwisko znalazło się w moich danych podobnie jak nazwisko większości Obywateli: z własnego pomysłu.

Nie ma mojej przedbialeńskiej historii. Od rozpoczęcia działalności działam niemal wyłącznie w Bialenii, ponadto mikroświat poznałem dopiero 1 września 2017 r.

Mimo to cieszę się, że Obywatele bialeńscy zachowują czujność wobec swojego przywódcy.

Wiwat Bialenia i Bialeńczycy!

A to w sumie spoko. Sorry za zamieszanie, no offence presidence.

RE: Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Antoni Kacper Burbon-Conti - 18.02.2018

(18.02.2018, 16:49:32)LesterNowowicki napisał(a): A to w sumie spoko. Sorry za zamieszanie, no offence presidence.

Spiskuj dalej, może w końcu uda Ci się coś znaleźć. Big Grin

RE: Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Hewret von Thorn - 18.02.2018

Sensacja jak w nagłówku Faktu.

(18.02.2018, 16:53:17)Hewret von Thorn napisał(a): Sensacja jak w nagłówku Faktu.

Brakuje tylko kompromitującego zdjęcia. Big Grin

[spoiler]Dla zachowania równowagi, jakieś wstawię: 
[Obrazek: Tom20Ellis2004-09-1220103701-920x689.jpeg&q=82][/spoiler]

RE: Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Ametyst Faradobus - 18.02.2018

(18.02.2018, 16:53:17)Hewret von Thorn napisał(a): Sensacja jak w nagłówku Faktu.

Dlaczego my nie mamy w Bialenii żadnego szmatławca?

(18.02.2018, 18:09:02)Ametyst Faradobus napisał(a): Dlaczego my nie mamy w Bialenii żadnego szmatławca?

Jesteśmy poważnymi ludźmi. Tongue

RE: Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Ametyst Faradobus - 18.02.2018

Ja nie.

RE: Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 18.02.2018

(18.02.2018, 18:09:02)Ametyst Faradobus napisał(a):
(18.02.2018, 16:53:17)Hewret von Thorn napisał(a): Sensacja jak w nagłówku Faktu.

Przemyślę...

RE: Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Maciej Kamiński - 18.02.2018

(18.02.2018, 18:09:02)Ametyst Faradobus napisał(a):

Bo Sasza wybyła.

RE: Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Hewret von Thorn - 23.02.2018

A może Antoni ma związki z tym Panem/Panią (?).

RE: Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Ametyst Faradobus - 23.02.2018

Jeszcze był Ludwik Burbon z Wurstlandii (wcześniej chyba z Berecji) plus Ludwik Burbon mój teść z Francji i Nawarry i jego cała rodzina włącznie z moją żoną, która gdzieś się zapodziała.

RE: Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Frederick Hufflepuff - 23.02.2018

Cytat:Dlaczego my nie mamy w Bialenii żadnego szmatławca?

Teraz już znowu mamy...

RE: Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 23.02.2018

(23.02.2018, 17:03:11)Hewret von Thorn napisał(a): A może Antoni ma związki z tym Panem/Panią (?).

Też dobry odpałowiec.
(23.02.2018, 18:06:42)Ametyst Faradobus napisał(a): Jeszcze był Ludwik Burbon z Wurstlandii (wcześniej chyba z Berecji) plus Ludwik Burbon mój teść z Francji i Nawarry i jego cała rodzina włącznie z moją żoną, która gdzieś się zapodziała.

A ten z Wurstlandii to wydaje mi się, że v-brat Frycka.

(23.02.2018, 18:17:18)Frederick Hufflepuff napisał(a):
Cytat:Dlaczego my nie mamy w Bialenii żadnego szmatławca?

Teraz już znowu mamy...

Jeśli chodzi o Saszę to jest to po prostu nasza szurska gazetka, jak TELEWIZJA NARODOWA.

RE: Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Hewret von Thorn - 23.02.2018

No wiecie, Antoni dopiero zaczął w mikronację, więc na początek dał sobie Bourbon-Conti.

Z czasem to będzie Antoni Kacper Bonawentura Maria Prezerwatywa Ewangelia Tuomas Akademos Odysseas Mueren Inverse-Helyanve van Hälsing de Cubalibre-Adamas et Tuolen und Ravendorff-Bourbon...

Głodnemu chleb na myśli.

RE: Niebezpieczne związki Burbon-Contiego - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 23.02.2018

(23.02.2018, 18:34:22)Hewret von Thorn napisał(a): No wiecie, Antoni dopiero zaczął w mikronację, więc na początek dał sobie Bourbon-Conti.

Z czasem to będzie Antoni Kacper Bonawentura Maria Prezerwatywa Ewangelia Tuomas Akademos Odysseas Mueren Inverse-Helyanve van Hälsing de Cubalibre-Adamas et Tuolen und Ravendorff-Bourbon...

Zawsze mnie dziwiło, że ludzie nie pilnują tego. Ja, jak Mancalaga przykazała, zawsze góra dwa nazwiska. No chyba, że pseudonim albo imię koronacyjne, ale to wtedy zamiast wcześniejszego.