![]() |
|
Bulla Iudex ergo cum sedebit - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Bulla Iudex ergo cum sedebit (/thread-9110.html) Strony:
1
2
|
Bulla Iudex ergo cum sedebit - Hewret von Thorn - 25.02.2018 Informacja z Rotrii. Trochę Smuteg, to pierwszy zaklęty ex-Bialeńczyk. [ATTACHMENT NOT FOUND] RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Maciej Kamiński - 25.02.2018 RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Hewret von Thorn - 25.02.2018 W sumie Dżuliano teraz robi karierę w Suderlandzie, gdyby ktoś nie słyszał o suderlandzkim Lutrze... ![]() http://suderland.y0.pl/showthread.php?tid=1368 RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Karol Medycejski - 25.02.2018 Ej, ej, ej. Prawa autorskie do określania go Lutrem. Ja to wymyśliłem. RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Maciej Kamiński - 25.02.2018 O, i to jest coś więcej warte. Ale wciąż raczej nie osobnego wątku. RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 25.02.2018 (25.02.2018, 00:51:55)Hewret von Thorn napisał(a): W sumie Dżuliano teraz robi karierę w Suderlandzie, gdyby ktoś nie słyszał o suderlandzkim Lutrze... "Umówić się na wojnę"
RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Karol Medycejski - 25.02.2018 "Słuchaj, ty mi zajmiesz wschodnie miasta, ograbisz i zgwałcisz pół kraju a ja ci przypierdzielę atomufffkom w stolycę. Co ty na to? Deal?" RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Maciej Kamiński - 25.02.2018 ^Jahołdajewszczyzna kontra reszta Bialenii w 2014. RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Karol Medycejski - 25.02.2018 Ałustria soooo much. RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Severino Castiglioni - 25.02.2018 Rotria przestaje być tylko wydmuszką i kolorową otoczką. Nie wiem kto z Was czytał Dictatus Patriarche. Skrobnę o tym wykład, ale teraz już zaznaczam, że dla wszystkim niewiernych najlepiej byłoby się nawrócić. RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Maciej Kamiński - 25.02.2018 Tylko WBZWCh, amen. RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Ametyst Faradobus - 25.02.2018 No to się nawróćcie na budzimiryzm, jest wiele tez do wyboru. RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Severino Castiglioni - 25.02.2018 Błądzi jak ślepiec, kto znajduje się poza Kościołem Rotryjskim. RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Maciej Kamiński - 25.02.2018 (25.02.2018, 13:11:06)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): Błądzi jak ślepiec, kto znajduje się poza Kościołem Rotryjskim.Ślepota ma swoje zalety. RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Norbert Byfyj - 25.02.2018 Że tak powiem, coraz ciekawiej u mnie w kraju. RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Karol Medycejski - 25.02.2018 Ten papierek aż przypomnial mi o tym: Cytat:Srotu Pierdrio RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Ametyst Faradobus - 25.02.2018 Swoją drogą przypominają mi się czasy, kiedy w budzimiryzmie też uprawiano okładanie klątwami. Z pół tzw. Nowej Sclavinii się załapało, bo nas szkalowali. (25.02.2018, 13:11:06)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): Błądzi jak ślepiec, kto znajduje się poza Kościołem Rotryjskim. Że co robi? RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 25.02.2018 (25.02.2018, 13:11:06)Paweł Karol Medyceusz Zep napisał(a): Błądzi jak ślepiec, kto znajduje się poza Kościołem Rotryjskim. Bo brzucha wielkiego kardynałom skąpi? Znam ja was, rotryjscy hipokryci. Głupim wiernym post i jałmużna, a Wam rozpusta i jałmużny konsumpcja. Żreta, pijeta, niczym się nie przejmujeta. Chodzi tylko, żeby sobie sakiewkę napchać do pełna. Mało to wśród was takich, którzy z powodu otyłości muszą do domu uciech chodzić z inhalatorem? Jesteście dowodem na to, że wasz Bóg nie istnieje, bo gdyby istniał i był taki jak mówicie to z pewnością zesłałby na Was wszystkie plagi egipskie i zgładził cały wasz gatunek, żeby żadne ziarnko się nie zachowało, z którego mogłyby dalej kiełkować chwasty. RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Severino Castiglioni - 25.02.2018 Uważaj na swe słowa heretyku, aby język twój wężowy nie zgnił. RE: Bulla Iudex ergo cum sedebit - Maciej Kamiński - 25.02.2018
|