![]() |
|
Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Ja, Guliano Montini, szukam pracy! (/thread-9181.html) |
Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Guliano Montini - 05.03.2018 Bialenio! Umiłowana córo moja, któraś ongiś była przeze mnie budowana i upiększana. Ludu Bialeński! Ja, Guliano Giuseppe Pius Maria Cesare Albert Franciszek Wieniek Montini vel Bertelli, szukam pracy! Chciałbym po raz kolejny, w przypływie aktywności i po pokonaniu ciężkiej realiozy, pomóc w Bialenii. Przyjmijcie moje starania. Jaki jestem? Jestem piękny, inteligentny, mądry, roztropny, czcigodny etc. etc. etc. ZDROWY NA CIELE I UMYŚLE. Tak, muszę to powiedzieć, bo zauważyłem, że nie wszyscy w Bialenii tacy są, co mnie bardzo martwi. Zapewniam, że będę sumiennie wypełniał swoje obowiązki i niczym Pelikan Orientyki, będę karmił krwią swoich współpracowników. Pozdrawiam wszystkie córy i synów Republiki Bialeńskiej. /-/GULIANO GIUSEPPE PIUS MARIA CESARE ALBERT FRANCISZEK WIENIEK MONTINI VEL BERTELLI RE: Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Hewret von Thorn - 05.03.2018 A co szanowny Obywatel potrafi robić?
RE: Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Guliano Montini - 05.03.2018 Wszystko, jestem stworzony do wykonywania każdego rodzaju pracy. Ja pracy się nie boję! RE: Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Antoni Kacper Burbon-Conti - 05.03.2018 (05.03.2018, 15:35:44)Guliano Montini napisał(a): Ja pracy się nie boję! A czy praca boi się Szanownego Pana?
RE: Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 05.03.2018 Ja myślę, że do ściągania eternitu bez kombinezonu w Jahołdzie się nada. RE: Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Ametyst Faradobus - 05.03.2018 A chcesz pan do propagandy? RE: Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Guliano Montini - 05.03.2018 Do Ministerstwa Propagandy? Z MIŁĄ CHĘCIĄ!!! Przywrócimy mu dawny blask. RE: Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Ametyst Faradobus - 05.03.2018 To chodź pan. RE: Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Guliano Montini - 05.03.2018 Kochany Klejnocie Tybru! Zapraszam Cię do kontaktu via jakiś komunikator, bo mnie Bialenia okrada jak z poczty korzystam. (GG or Skype or Messenger) RE: Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Guliano Montini - 13.03.2018 Podbijam! Szukam pracy poważnie płatnej w trymiga! MIGUSIEM! RE: Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Ametyst Faradobus - 16.03.2018 No to napisz do mnie, najlepiej na meseńdżerze. RE: Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Guliano Montini - 16.03.2018 Dobrze, bo już nie mam pieniążków na chlebek boży, czy herbatkę bożą. RE: Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Ametyst Faradobus - 16.03.2018 Szanowni Państwo, Kochani moi. RE: Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Maciej Kamiński - 21.03.2018 Mam coś dla Was. Muzyka "fransuła żelafo". To dla Was. Gotowi? Już? OK. RE: Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Ametyst Faradobus - 21.03.2018 Daj. RE: Ja, Guliano Montini, szukam pracy! - Karol Medycejski - 21.03.2018 Karolinko! |