![]() |
|
[CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: [CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? (/thread-924.html) |
[CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 23.05.2014 Do której instytucji masz największe zaufanie? ps. Sondaż prezydencki był więc sondaże nie są tak rzadko.
Re: [CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - AndrzejSwarzewski - 23.05.2014 Ja do wojska mam największe zaufanie. Re: [CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - Konstanty Jerzy Michalski - 23.05.2014 Inne - mam zaufanie do samego siebie, co jest jedną z logicznych rzeczy. ![]()
Re: [CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - Maciej Kamiński - 23.05.2014 Cytat:mam zaufanie do samego siebie, co jest jedną z logicznych rzeczy.Ja tak samo. :wink: :wink::wink: Re: [CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - Feliks Spirkin - 23.05.2014 Ja mam zaufanie tylko do samorządu Johołdy, czyli siebie. :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: Re: [CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - AndrzejSwarzewski - 23.05.2014 Ale nie rozumiem czemu w sondażu można tylko jedną opcję zaznaczać.
Re: [CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - Maciej Kamiński - 23.05.2014 Cytat:Ale nie rozumiem czemu w sondażu można tylko jedną opcję zaznaczać.Przeczytaj tytuł wątku. hock: hock: hock:
Re: [CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - Hewret von Thorn - 23.05.2014 Ja tylko ufam KRI. :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: Re: [CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - MvP - 23.05.2014 Biedna BIW, nikt nie ma do niej zaufania do dziecka Kaniewskiego. : ' ( Re: [CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - AndrzejSwarzewski - 23.05.2014 Biedny ja, swarzyzm nie działa. ![]()
Re: [CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - Akrypa Rabotowicz von Primisz - 23.05.2014 Cytat:Ale nie rozumiem czemu w sondażu można tylko jedną opcję zaznaczać.Ja zaznaczyłem 3, szach mat lewaku. Re: [CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - Ronon Dex - 23.05.2014 Cytat:Ja zaznaczyłem 3, szach mat lewaku.Ankieta z pytaniem o "największe zaufanie" z możliwością wyboru trzech opcji? hock: hock: hock: Przecież to jest bez sensu - "największe" zaufanie można mieć tylko do jednej instytucji/osoby itd. Stąd zapewne większość uczestników czytając tytuł zaznaczała jedną opcję, bo to logiczne. Ankieta z możliwością wyboru kilku opcji powinna nosić nazwę no. do jakiej instytucji masz zaufanie, masz duże zaufanie itp. Ankieta została ułożona w sposób mylący uczestników... tym samym niekoniecznie oddaje stan rzeczywisty. Re: [CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - Maciej Kamiński - 24.05.2014 Cytat:Stąd zapewne większość uczestników czytając tytuł zaznaczała jedną opcję, bo to logiczne.To nie tylko logiczne - nie dało się zaznaczyć więcej niż jednej, kiedy oddawałem głos w ankiecie. Re: [CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - Ronon Dex - 24.05.2014 No to faktycznie zabawne gdy autor ankiety zmienia zasady w czasie jej trwania... nie doprowadzajcie do sytuacji, jak w realu gdzie zaufanie do badań opinii publicznej jak dla mnie wynosi coś pomiędzy zero, a nic. ![]()
Re: [CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - AndrzejSwarzewski - 24.05.2014 Prezydent przegrywa z Policją? ;( Nic tylko znaleźć sobie Evę Braun i strzelić sobie w łeb. ![]()
Re: [CBO] Do której instytucji masz największe zaufanie? - Feliks Spirkin - 24.05.2014 Prezydent musi zastosować metodę rodem z Korei Północnej. :mrgreen: :mrgreen::mrgreen: [shadow=blue:13gql8ez]- Masz zaufanie do prezydenta Andrzeja Swarzewskiego? - Nie mogę narzekać.[/shadow:13gql8ez] |