Forum Republiki Bialeńskiej
Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Władze Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-6.html)
+--- Dział: Pałac Prezydencki (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-552.html)
+---- Dział: Gabinet Wiceprezydenta (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-269.html)
+---- Wątek: Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego (/thread-9241.html)

Strony: 1 2

Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Tadeusz Krasnodębski - 16.03.2018

[official2]
[Obrazek: 6387.jpg]

Dziś w godzinach porannych Wiceprezydent Republiki Tadeusz Krasnodębski odbył z Prezydentem Bialenii Antonim Kacprem Burbon-Conti rozmowę telefoniczną. O ustaleniach, jakie zostały podczas niej zawarte, Wiceprezydent poinformuje Naród w wyjątkowej odezwie późnym popołudniem.

Kancelaria Wiceprezydenta zawiadamia wszystkich zainteresowanych, że przemówienie odbędzie się w Gabinecie Wiceprezydenta, a wstęp na nie jest wolny.
[/official2]

RE: Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Hewret von Thorn - 16.03.2018

Prezydent nie żyje?

RE: Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Tadeusz Krasnodębski - 16.03.2018

(16.03.2018, 11:56:05)Hewret von Thorn napisał(a): Prezydent nie żyje?

Nie mam w zwyczaju dzwonić do duchów. Big Grin

RE: Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Karol Medycejski - 16.03.2018

To jest pucz! Mówię wam.

RE: Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Ametyst Faradobus - 16.03.2018

Jak będzie tworzona jakaś junta to mnie zapiszcie.

RE: Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Michael Wolferine - 16.03.2018

Jak Prezydent nie żyje, to stypa będzie.

RE: Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Sheldon Anszlus Lovelace - 16.03.2018

(16.03.2018, 15:28:23)Michael Wolferine napisał(a): Jak Prezydent nie żyje, to stypa będzie.

Może z tej okazji znów będą rozdawać pączki za darmo? :3

RE: Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Michael Wolferine - 16.03.2018

(16.03.2018, 16:07:27)Sheldon Anszlus Lovelace napisał(a):
(16.03.2018, 15:28:23)Michael Wolferine napisał(a): Jak Prezydent nie żyje, to stypa będzie.

Może z tej okazji znów będą rozdawać pączki za darmo? :3
Czarne pączki będą ciekawe Smile)

RE: Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Sheldon Anszlus Lovelace - 16.03.2018

Jednak należy zwrócić uwagę, na mniejszą aktywność @"Antoni Kacper Burbon-Conti" w ostatnim czasie. Coś musi być na rzeczy...

RE: Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 16.03.2018

(16.03.2018, 12:56:13)Ametyst Faradobus napisał(a): Jak będzie tworzona jakaś junta to mnie zapiszcie.

Jak Hermaszewskiego? Big Grin

(16.03.2018, 18:18:44)Sheldon Anszlus Lovelace napisał(a): Jednak należy zwrócić uwagę, na mniejszą aktywność @"Antoni Kacper Burbon-Conti" w ostatnim czasie. Coś musi być na rzeczy...

Ej no... Zajechaliśmy młodego? Młody, nie poddawaj się!

RE: Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Ametyst Faradobus - 16.03.2018

(16.03.2018, 18:37:10)LesterNowowicki napisał(a): Jak Hermaszewskiego? Big Grin

https://www.youtube.com/watch?v=5yIqPCtUujY

RE: Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Tadeusz Krasnodębski - 16.03.2018

[official]
Kancelaria Wiceprezydenta informuje, że z uwagi na duże zainteresowanie udziałem w odezwie, przemówienie zostanie przeniesione do ogrodów Pałacu Prezydenckiego. W związku z tym, odezwa opóźni się. Za utrudnienia przepraszamy.

Aby umilić oczekiwanie na przemówienie, Kancelaria zapewnia gorący napój i pączki. Do odbioru w Sekretariacie.
[/official]

Pff Pani Zosia z sekretariatu wyszła na kawę i jeszcze nie wróciła.

(16.03.2018, 20:14:24)Sheldon Anszlus Lovelace napisał(a): Pff Pani Zosia z sekretariatu wyszła na kawę i jeszcze nie wróciła.

Proszę nie insynuować i nie szerzyć nieprawdziwych informacji! Pani Zosia pracuje w dziekanacie. Na kawę wyszła pani Basia.

Proszę o wybaczenie. Nie było Pani to i na plakietkę zobaczyć nie mogłem.

RE: Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 16.03.2018

Ja poproszę z lukrem i marmoladą.

RE: Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Antoni Kacper Burbon-Conti - 16.03.2018

Panowie, dziękuję za troskę, jednak mam się bardzo dobrze.

(16.03.2018, 20:01:57)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Kancelaria zapewnia gorący napój i pączki
Zdementuję szerzące się w kraju pogłoski - z powodu wydatków związanych z zakupem masowych ilości pączków, państwo nie upadnie, ale przez najbliższych kilka dni pączki będą dostępne wyłącznie u nas, bowiem wykupiliśmy wszystko.

RE: Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Jan Lubomirski-Dostojewski - 16.03.2018

Rozumiem, że macie obecnie monopol na pączki.

(16.03.2018, 22:03:07)Antoni Kacper Burbon-Conti napisał(a):
Panowie, dziękuję za troskę, jednak mam się bardzo dobrze.

(16.03.2018, 20:01:57)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Kancelaria zapewnia gorący napój i pączki
Zdementuję szerzące się w kraju pogłoski - z powodu wydatków związanych z zakupem masowych ilości pączków, państwo nie upadnie, ale przez najbliższych kilka dni pączki będą dostępne wyłącznie u nas, bowiem wykupiliśmy wszystko.

Mój prezydent! <3

RE: Odezwa do Narodu Wiceprezydenta Republiki Bialeńskiej Tadeusza Krasnodębskiego - Ametyst Faradobus - 17.03.2018

To kiedy ten zamach?