![]() |
|
Pytanie - Wersja do druku +- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc) +-- Dział: Kultura i społeczeństwo (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-4.html) +--- Dział: Plac Zielony (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-66.html) +--- Wątek: Pytanie (/thread-9371.html) Strony:
1
2
|
Pytanie - Severino Castiglioni - 27.04.2018 Czy mam zostać waszym prezydentem? RE: Pytanie - Hewret von Thorn - 27.04.2018 Prezydentem i prymasem. @"Ametyst Faradobus" będzie Cię wielbić. RE: Pytanie - Severino Castiglioni - 27.04.2018 Dziękuję. Ten wątek to prekampania moi kochani. RE: Pytanie - Hewret von Thorn - 27.04.2018 Bądź jak Jan Paweł II, wprowadź Bialenię w nową erę. RE: Pytanie - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 27.04.2018 Czy to oficjalna zbiórka podpisów czy takie smęty jak u @"Antoni Kacper Burbon-Conti" ? RE: Pytanie - Severino Castiglioni - 27.04.2018 To od was zależy czy chcecie bym był waszym katechonem. RE: Pytanie - AndrzejSwarzewski - 28.04.2018 Ja chcę, żebyś kandydował. Chcę tego dla własnego zysku, jakim będzie aktywniejsza kampania wyborcza, a co za tym idzie aktywniejsza Bialenia. Ale proszę, jeśli zostaniesz Prezydentem, to też bądź nim dla siebie,a nie dla nas. Pracuj na chwałę własnego nazwiska, realizuj swoje idee. Bialenia potrzebuje ambicji i zdrowej rywalizacji, by wrócić na piedestał. Kocham ten kraj, jako swoje największe i najtrwalsze dzieło. Wczoraj skończyłem szkołę, do matur już tylko sobie powtarzam, jestem aktualnie wolny. Mogę ponownie się zaangażować, jeśli zobaczę w tym sens. Severino, spraw, aby działanie w tym kraju miało sens, dla swojego i mojego dobra. Wiesz, że potrafię być bardzo aktywny, a moja aktywność pójdzie też na Twoje konto, jako prezydenta. RE: Pytanie - Hewret von Thorn - 28.04.2018 /-/ HvT RE: Pytanie - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 28.04.2018 To siem podpisujem? /-/ Lester Nowowicki RE: Pytanie - AndrzejSwarzewski - 28.04.2018 (-) Andrzej Swarzewski RE: Pytanie - Severino Castiglioni - 28.04.2018 Potraktowaliście to jako zbiórkę podpisów?
RE: Pytanie - Hewret von Thorn - 28.04.2018 Bo czas nagli.
RE: Pytanie - Severino Castiglioni - 28.04.2018 Ale ja nie mam pomysłów na prezydenturę. Nie nadaję się na głowę państwa. Zawsze zawodziłem. RE: Pytanie - Michael Wolferine - 28.04.2018 (27.04.2018, 21:10:18)LesterNowowicki napisał(a): czy takie smęty jak u @Antoni Kacper Burbon-Conti ?Zgadzam się. Po co czekać na głosy, jak można zebrać podpisy i się od razu dowiesz, czy Cię chcą czy nie. RE: Pytanie - Mardred von Salvepol-Nova Vita - 28.04.2018 (28.04.2018, 21:18:09)Michael Wolferine napisał(a):(27.04.2018, 21:10:18)LesterNowowicki napisał(a): czy takie smęty jak u @Antoni Kacper Burbon-Conti ?Zgadzam się. Po co czekać na głosy, jak można zebrać podpisy i się od razu dowiesz, czy Cię chcą czy nie. Właśnie... Jedynemu kandydatowi brakuje jeszcze dwóch podpisów. RE: Pytanie - Hewret von Thorn - 28.04.2018 (28.04.2018, 21:12:25)Severino Castiglioni napisał(a): Nie nadaję się na głowę państwa. A na głowę kościoła już tak? RE: Pytanie - Severino Castiglioni - 28.04.2018 Tak, jeżeli on nie jest powiązany z jakimś państwem. Ewangelicko-Apostolski, Starorotryjski wychodziły. Nowe Wienisławowo już nie. Dlatego wracam do idei jak z KEA. RE: Pytanie - Hewret von Thorn - 28.04.2018 (28.04.2018, 21:24:00)Severino Castiglioni napisał(a): Nowe Wienisławowo już nie. Bez paczki 5 osób nie ma po co zakładać własnego państwa. No chyba, że ktoś lubi przepisywać wikipedię i wklejać przepisy kulinarne z książki Makłowicza. Nie sądzę, żebyś był typem takiego człowieka.
RE: Pytanie - AndrzejSwarzewski - 28.04.2018 Nie ma sensu zakładać teraz nowych państw. Bialenia jest wciąż młoda, czeka dopiero na swój największy rozkwit. Wszyscy jesteśmy znacznie dojrzalsi niż, dajmy na to, w 2014 roku, więc jak się postaramy, to stworzymy coś jeszcze lepszego. Severino, uwierz w siebie, bycie prezydentem nie jest takie trudne, a ja chętnie pomogę. RE: Pytanie - Severino Castiglioni - 28.04.2018 Trzeba mieć plan i czas. Ja nie mam. Nie będę się ubiegał o ten zaszczyt. |