Forum Republiki Bialeńskiej
List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Wersja do druku

+- Forum Republiki Bialeńskiej (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc)
+-- Dział: Organy i instytucje państwowe (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-9.html)
+--- Dział: Policja Krajowa (https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/bialenia/spolecznosc/forum-560.html)
+--- Wątek: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] (/thread-9552.html)

Strony: 1 2

List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Hewret von Thorn - 12.07.2018

* Hewret von Thorn wysyła depeszę

Szanowny Marszałku @"Iwan Pietrow" ,

Istnieje podejrzenie zdrady stanu przez członków byłego rządu. Prosiłbym o sporządzenie listu gończego. Ewentualnie w gestii wojska będzie przeprowadzenie procesu sądowego.

HvT

RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Iwan Pietrow - 13.07.2018

Przewodniczący @"Hewret von Thorn",

Depeszę przyjęto. Wrogów Ojczyzny będziemy karać z największa surowością.

(-) Iwan Pietrow

RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Tadeusz Krasnodębski - 13.07.2018

Chyba żart. xd

Jeśli naprawdę chcecie mnie karać, to pakuję manatki i odlatuję. Bez powrotu.

RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Jan Lubomirski-Dostojewski - 13.07.2018

Taduś, zostałeś już uratowany. Wraz z Elżbietą i Michaelem.

RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Elżbieta Kaczmarek - 13.07.2018

Właśnie niewiele rozumiem z tego co się dzieje, ale no cóż - zobaczymy co z tego wyniknie

RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Thomas von Lisendorff - 13.07.2018

(12.07.2018, 18:06:45)Hewret von Thorn napisał(a): * Hewret von Thorn wysyła depeszę

Szanowny Marszałku @"Iwan Pietrow" ,

Istnieje podejrzenie zdrady stanu przez członków byłego rządu. Prosiłbym o sporządzenie listu gończego. Ewentualnie w gestii wojska będzie przeprowadzenie procesu sądowego.

HvT

Wszystkich członków byłego rządu?
Bo chciałbym przypomnieć że byłeś Ministrem Spraw Zagranicznych tego rządu.
Kiedy ciebie aresztują?

RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Hewret von Thorn - 14.07.2018

@"Iwan Pietrow"
Czy wiadomo coś w sprawie członków byłego rządu?
Czy istnieje dalej niebezpieczeństwo powstania rządu na uchodźstwie?

Chcielibyśmy tego uniknąć.

HvT

RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Thomas von Lisendorff - 14.07.2018

Wraz z wygnanymi obywatelami rozważam utworzenie rządu na emigracji.
Hewrecie, nadal czekam za listem gończym dla ciebie w związku z tym iż byłeś także członkiem rządu.

RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Karol Medycejski - 14.07.2018

Zgłaszam się do plutonu egzekucyjnego!

RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Karol Medycejski - 14.07.2018

I ten no, po skonfiskowane majątki też!

RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Hewret von Thorn - 16.07.2018

Wskazane osoby w depeszy nie wykazują zagrożenia dla Rządu Tymczasowego. List gończy można wycofać.

RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Thomas von Lisendorff - 16.07.2018

Co niektórzy zrzekli się już obywatelstwa przez waszą głupotę.
Zamiast pozyskiwać nowych obywateli, tracicie ich.
Gratuluję wspaniałej polityki.

RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Hewret von Thorn - 16.07.2018

Potrzebni są lojalni obywatele, a nie kosmopolici.

RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Thomas von Lisendorff - 16.07.2018

Potrzebni są wszyscy obywatele a nie równi i rowniejsi.

RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Tadeusz Krasnodębski - 16.07.2018

(16.07.2018, 13:05:46)Hewret von Thorn napisał(a): Potrzebni są lojalni obywatele, a nie kosmopolici.

Twierdzenie, że jestem kosmopolitą, po tym, jak przez dwa lata odmawiałem działalności gdziekolwiek poza Bialenią, jest komiczne.

Czy ja pisałem o Tobie?
To był zarzut w stronę Tomasza.

RE: List gończy [Wolferine, Krasnodębski, Kaczmarek] - Tadeusz Krasnodębski - 16.07.2018

Na razie jestem chyba jedyną osobą, która zrzekła się obywatelstwa, także nie dziw się, że zinterpretowałem to jako przytyk w moją stronę.

Chciałbym zauważyć Hewrecie że Bialenia także nie była twoją jedyną ojczyzną.

Bialenia od dłuższego czasu jest moją jedyną ojczyzną, tylko tutaj jestem zaangażowany politycznie od 2014 r.

(16.07.2018, 17:18:34)Hewret von Thorn napisał(a): Bialenia od dłuższego czasu jest moją jedyną ojczyzną, tylko tutaj jestem zaangażowany politycznie od 2014 r.

Policzmy, ile razy po drodze zrzekałeś się obywatelstwa i ile posadek miałeś w innych krajach.