Szpital
Czy ten dział to ten słynny szpital psychiatryczny leczący z realiozy?
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
Realiozy nie da się teoretycznie wyleczyć, to tak jak z katarem, samo przechodzi.
[Obrazek: RYOjyN.png]
Odpowiedz
Katar nie przechodzi. Jest i ma się dobrze. Kuwejt chyba też, bo Saddam już nie grozi. :lol: :lol::lol:
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
Cytat:Katar nie przechodzi. Jest i ma się dobrze. Kuwejt chyba też, bo Saddam już nie grozi. :lol: :lol::lol:
"Wkraczając do Kuwejtu ukarał podłych zdrajców
Ukryte agentury wielkich imperialistów
Swym mieczem karał wszystkich żydowskich najemników
Tych co bezcześcili ziemie jego ojców"
Tongue TongueTongue Tongue TongueTongue Tongue TongueTongue
N.N
Odpowiedz
Nie umiem wyłączyć naliczania postów, ale repka dawana tu sie nie liczy.
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz
Czemu dajecie mi minusiki? ;(
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz
Bo Royal Baby nam kazał.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Czy Wy widzicie to co ja, czy potrzebuję leczenia na "brodriofobię"?

http://koburgia.phorum.pl/viewtopic.php?f=13&t=42
http://brodria.cba.pl/viewtopic.php?f=71&t=641
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
(24.07.2014, 15:22:42)Jerzy Lwie Serce link napisał(a): Czy Wy widzicie to co ja, czy potrzebuję leczenia na "brodriofobię"?

http://koburgia.phorum.pl/viewtopic.php?f=13&t=42
http://brodria.cba.pl/viewtopic.php?f=71&t=641
To drugie.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Kto mnie wyleczy?

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,K...aid=11323f

[Obrazek: 206m1ao.jpg]
[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
Odpowiedz
Podobnie jak ten malezyjski samolot który leciał dokądś w Azji przeniósł się w inne ramy czasowe. Teraz pewnie lata nad Jerozolimą, kiedy to Jezus zamieniał wodę w wino.

Odpowiedz
I to w cale nie gwiazda wskazywała drogę 3 królom, tylko Malezyjski samolot, który przeniósł się w czasie. Z okolic Jerozolimy Boeing poleciał potem w stronę Chin i mieszkańcy na cześć tego skrzydlatego potwora nazwali swoją stolice Beijing!
[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
Odpowiedz
(24.07.2014, 15:25:02)Jerzy Lwie Serce link napisał(a): Kto mnie wyleczy?
Powieści Pani Puchatowej.

(24.07.2014, 16:00:22)Feliks Spirkin link napisał(a): I to w cale nie gwiazda wskazywała drogę 3 królom, tylko Malezyjski samolot, który przeniósł się w czasie. Z okolic Jerozolimy Boeing poleciał potem w stronę Chin i mieszkańcy na cześć tego skrzydlatego potwora nazwali swoją stolice Beijing!
A na koniec trafił do starożytnej Grecji, gdzie spłonął, i tak powstał Feniks.
Odpowiedz
Powie mi ktoś, jak można znajomych przyciągnąć do Bialenii? ;D

Odpowiedz
Też chętnie posłucham rady. Big Grin
N.N
Odpowiedz
Zazwyczaj jak pokazuję znajomym to mam tak:
Jeśli koleżanka:
- Nie ogarniam tego.
Jeśli kolega:
- Lecz się stary.

Odpowiedz
W moim przypadku głównie pojawia się problem numer 1. Czasami też mnie oskarżają o reklamowanie. Jedyna osoba, która jak dotąd podeszła do tego z zainteresowaniem, to nauczycielka.
Odpowiedz
Cytat:Jedyna osoba, która jak dotąd podeszła do tego z zainteresowaniem, to nauczycielka.
Zaproś ją do Bialenii! + Ile ma lat? Big Grin
N.N
Odpowiedz
U mnie to moja wychowawczyni w gimnazjum (jak chciałem ją zaprosić do Victorii) to oskarżyła mnie o próbę wciągnięcia ją w jakieś v-polityczne układy. Big Grin

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: