28.07.2014, 09:27:13
(28.07.2014, 09:22:44)Krzysztof Razorblade link napisał(a): [quote author=Maciej Kamiński link=topic=893.msg12431#msg12431 date=1406531724]No cóż... zakładanie kont na jakiś podejrzanych serwisach (wiadomo przecież co tam zwykle jest.. nie oszukujmy się) przez chcącego ściągnąć plik - jakoś najlepszym rozwiązaniem nie jest...
To rozwiązanie wymusza jedynie potrzebę posiadania konta na chomiku przez wszystkich zainteresowanych ściąganiem plików.
Wydaje mi się, że coś się pochrzaniło w tym temacie z mapami przez wielkość załączników... na początku było OK, potem Jerzy modyfikował możliwości załączników (ogólnie z sukcesem - bo przecież dało się poprawić posty) i chyba od tego momentu jest coś nie tak... może po prostu ustawił limit, a pliki map są spore... Bialenia 5,30MB, Anatolia 3MB (normalnie to nie przeszkadza, bo załączniki to kilkadziesiąt, góra kilkaset KB - ale przy mapach coś się zblokowało).
Próbowałem zrobić nowy temat i wrzucić mapy jeszcze raz... ale nie da rady. Trzeba poczekać aż Jerzy to sprawdzi.
PS. A najgłupsze jest to, że bym utrzymał konto na Rapidzie (podobnie jak na Imageshack - i nie byłoby problemu), bo te opłaty to jakieś grosze - ale ja "dinozaur" jestem i nie mam możliwości tych internetowych płatności (a starego konia nowych sztuczek się nie uczy).
[/quote]
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.