23.08.2014, 20:44:24
Niezgodnie z prawem odebrano mi uprawnienia administratorskie.
Wnoszę o przywrócenie i ukaranie winnych najwyższą możliwą karą.
N.N
|
Doniesienie
|
|
23.08.2014, 20:44:24
Niezgodnie z prawem odebrano mi uprawnienia administratorskie.
N.N
23.08.2014, 20:48:27
Dołączam się do doniesienia i żądam ukarania winnych najwyższą karą.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej Rednacz Gazety Bialeńskiej
23.08.2014, 20:51:06
Przywrocilem, komitet zbierze sie w najblizszym czasie i wyznaczy prowadzacego rozparawe.
[i]Maria von Primisz
![]() II Prezydent Republiki Bialenii Premier IV i V Kadencji Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
23.08.2014, 20:54:26
(23.08.2014, 20:44:24)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Niezgodnie z prawem odebrano mi uprawnienia administratorskie. Straciłeś je poprzez degradację do grupy "Obywatel". MvP Ci już przywrócił. Już nie parodiuj, proszę Cię... dr net. prawa, prof. nadzw. UB
![]() Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
21.09.2014, 19:38:39
Uważam, że sprawa została rozwiązana kompromisowo. Zamykam.
Guliano margrabia Montini
Król Bialenii Były rektor UB Kochanek Saszy Obrońca uciśnionych Posiadacz 43 folwarków Król kampanii wyborczych Mason "Pelikan Orientyki" Ksiądz Kościoła Rotryjskiego Pierwszy wśród sprawiedliwych Najznamienitszy obywatel Bialenii Przyjaciel Andrzeja Swarzewskiego Wielokrotny Marszałek Parlamentu Profesor zwyczajny doktor habilitowany Zadeklarowany działacz LGBTQ na terenie Bialenii |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|