Stały Plan Społeczny
No i tak musi być. Ja mówię nie ulegajmy pokusom nakręcenia rozwoju poprzez nowe instrumenty prawne. To szkodzi.
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.

(-) Jan Kaniewski
Cytat:No i tak musi być. Ja mówię nie ulegajmy pokusom nakręcenia rozwoju poprzez nowe instrumenty prawne. To szkodzi.
Kiedyś ten Stały Plan Społeczny przyjmiemy? Czy ta debata, która schodzi do filozofii będzie jeszcze długo trwała?
N.N
Chyba najwyższy czas to przyjąć.
N.N
Cytat:Chyba najwyższy czas to przyjąć.
Nikt nie ma tu już nic do dodania, więc pozostaje spisać to w formie uchwały i zgłosić do Parlamentu.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Cytat:[quote author="AndrzejSwarzewski"]Chyba najwyższy czas to przyjąć.
Nikt nie ma tu już nic do dodania, więc pozostaje spisać to w formie uchwały i zgłosić do Parlamentu.[/quote]
Spiszesz to jako MSW? Bo MG czasowo nieaktywny.
N.N
To nie jest konieczne. Po konsultacjach w BIW minister gospodarki zatwierdza Stały Plan Społeczny. Wszystko zostało już napisane, ale trzeba jeszcze datę wypłacania ustalić. Proponuję aby była to data zatwierdzenia Stałego Planu Społecznego.

(-) Jan Kaniewski
Cytat:To nie jest konieczne. Po konsultacjach w BIW minister gospodarki zatwierdza Stały Plan Społeczny. Wszystko zostało już napisane, ale trzeba jeszcze datę wypłacania ustalić. Proponuję aby była to data zatwierdzenia Stałego Planu Społecznego.
A ja jako datę proponuję 1 dzień każdego miesiąca. Żeby był porządek i kontrola przychodów i wychodów ze skarbu państwa.
N.N
Możemy to przyjąć w ten sposób. Stałe Plany Społeczne wraz z wpływami na konto państwowe będą wykonywane. Plany Społeczne są zaś na tyle elastyczne, że można je uchwalać w drugiej kadencji, choć ważne aby zaistniały. One mają nadawać ogólne kierunki, które będziemy realizować.

(-) Jan Kaniewski

Użytkownicy przeglądający ten wątek: