Wieści z zagranicy
A to to widziałem. Śmieszne swoją drogą.  Big Grin
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
(22.10.2014, 20:36:49)Abdullah Aykm link napisał(a): Serdecznie Dziekuje za odwiedzenie Forum FB

Zycze miłego oglądania  Forum FB
Żeby znaleźć to forum, musiałem zrobić dwa przekierowania.

(22.10.2014, 20:40:24)Kristian Iversen link napisał(a): A to to widziałem. Śmieszne swoją drogą.  Big Grin
Brodria przestała być śmieszna, odkąd Prezydent z butelką wódki zamiast głowy (broń Boże nie piszę tego złośliwie - to jedna z trzech [obecnie czterech] osób w tym kraju, które szanuję, co wielokrotnie podkreślałem) ograniczył aktywność. A od czasu przeniesienia się na czwarte forum nie jest już nawet smutna.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=207cblCX4wQ[/youtube]
N.N
Odpowiedz
Maciej Kamiński lubi to.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
http://forum.nederlandia.pl/viewtopic.php?f=18&t=1063

Kto chce założyć kolonię?
Nie trzeba być obywatelem KZN, trzeba mieć jednak konto i mieć jakieś środki na nim. Polecam trochę pospamić na tamtejszym forum albo zmobilizować bialeńskie MSZ do podpisania umowy o wymianie walutowej. Wink
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Jakby coś, mogę się przyjrzeć wszystkiemu i opracować kurs walut.
Odpowiedz
Wiktor Chruszczenko na forum FB:
Cytat:Nie posiadam już bialeńskiego obywatelstwa i nie mam zamiaru nic wygłaszać.
A liczyłem na odwołania. Sad
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
No cóż. Z dzisiejszym dniem pan Chruszczenko umarł. Po co było go podtrzymywać na kroplówce?
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Odpowiedz
(02.11.2014, 15:34:37)Kristian Iversen link napisał(a): Wiktor Chruszczenko na forum FB:
Cytat:Nie posiadam już bialeńskiego obywatelstwa i nie mam zamiaru nic wygłaszać.
A liczyłem na odwołania. Sad
A dostałęś już perseona Non Grata? C
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz
Immunitet ambasadorski dobra rzecz. Big Grin
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
(02.11.2014, 15:43:22)Kristian Iversen link napisał(a): Immunitet ambasadorski dobra rzecz. Big Grin
Ale ataki hakerskie się zdarzają. Wink
[i]Maria von Primisz
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz
Cytat:Immunitet ambasadorski dobra rzecz. Big Grin

Ale nawet ambasador może być wydalony.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
Odpowiedz
(02.11.2014, 15:50:55)Adam Aleksander von Vincis-Dostojewski link napisał(a): Ale nawet ambasador może być wydalony.
Owszem. Jednak trzeba podać powód, a jakoś wątpię, czy udałoby się stronie brodryjskiej znaleźć jakiś. Smile
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
Proszę mi wierzyć to nie jest żadnym problemem ;D.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
Odpowiedz
(02.11.2014, 16:35:47)Adam Aleksander von Vincis-Dostojewski link napisał(a): Proszę mi wierzyć to nie jest żadnym problemem ;D.
Aż tak nieprzyzwoicie się zachowuję? A niech to!
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
(02.11.2014, 16:50:23)Kristian Iversen link napisał(a): [quote author=Adam Aleksander von Vincis-Dostojewski link=topic=822.msg18313#msg18313 date=1414938947]
Proszę mi wierzyć to nie jest żadnym problemem ;D.
Aż tak nieprzyzwoicie się zachowuję? A niech to!
[/quote]
No wiesz skazanie na potrójną karę śmeirci ich Ojca Założyciela to jednak jest troche nieprzyzwoite. Wink
[i]Maria von Primisz
Odpowiedz
(02.11.2014, 19:20:57)MvP link napisał(a): No wiesz skazanie na potrójną karę śmeirci ich Ojca Założyciela to jednak jest troche nieprzyzwoite. Wink
Łamanie prawa bialeńskiego również. Smile
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
Ostatnio widziałem propozycję naprawy stosunków bialeńsko-brodryjskich.
Nawet jak uda się Wam je naprawić to i tak zaraz się popsują.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Nie zapominajmy o prawie łaski. Poza tym, brak odwołania od wyroku też o czymś świadczy. Smile
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
(03.11.2014, 17:47:44)Kristian Iversen link napisał(a): Nie zapominajmy o prawie łaski. Poza tym, brak odwołania od wyroku też o czymś świadczy. Smile
O głupocie i zadufaniu w sobie.
Poza tym, nie ma sensu starać się naprawiać tych relacji, skoro car Pollinu, który chroni go przed zjedzeniem przed masonami i tak wszystko zepsuje. Jak zawsze.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości