08.11.2014, 16:20:34
Też sądzę, że te półwyspy tez moglibyśmy wziąć. Byłoby blisko do Valhalli. moglibyśmy stworzyć jakieś jeziora, choćby wododziałowe, na granicy nowej Brodrii z resztą Nordaty.
N.N
|
Klimat i terytorium Brodrii
|
|
08.11.2014, 16:20:34
Też sądzę, że te półwyspy tez moglibyśmy wziąć. Byłoby blisko do Valhalli. moglibyśmy stworzyć jakieś jeziora, choćby wododziałowe, na granicy nowej Brodrii z resztą Nordaty.
N.N
08.11.2014, 17:13:09
(08.11.2014, 16:20:34)AndrzejSwarzewski link napisał(a): ...moglibyśmy stworzyć jakieś jeziora, choćby wododziałowe, na granicy nowej Brodrii z resztą Nordaty.Albo góry o wielkości Himalajów... czy jakieś morze śródlądowe. ![]() Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej. Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
08.11.2014, 18:05:24
Mapka Fiodora jest okej. Chodziło mi o te tereny + te wyspy i półwyspy pomiędzy nową FB, Siedmiogrodem, a Bialenią. Co do granic... lepiej Himalaje. Będzie można was zaliczyć do Valhalii (Cejlon jest jakoś wyspą, a wlicza się go do subkontynentu indyjskiego).
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej Rednacz Gazety Bialeńskiej
08.11.2014, 18:31:07
Jaka Fiodora mapka?
![]() To moja mapka z Wielkorusią. dr net. prawa, prof. nadzw. UB
![]() Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
08.11.2014, 18:52:14
Tfu, Hewreta. Dzisiejszy dzień w Kolonii Krakowa mnie zmęczył.
08.11.2014, 19:03:19
Cytat:W najbliższym czasie odbywać się będą wybory do Dumy Państwowej Związku Brodryjskiego. Każdy obywatel ma prawo do decydowania o losie ojczyzny tutaj w kraju. Chcemy skonsultować z każdym obywatelem konkretny kierunek polityki państwa. Chcemy, aby nasze państwo nie było zależne od nikogo. Bialeńskie władze, pozwalając stacjonować uchodźcom w swoim kraju mają tylko jeden cel- by jak najlepiej wypaść w rankingach liczby ludności. Oni chcą być numerem jeden. Nam jednak zależy na tym, aby każdy Brodryjczyk był w kraju i w kraju decydował o jego losie. Naszym celem jest także porozumienie się z rządem na uchodźstwie. Uznamy rząd prezydenta Swarzewskiego, jeśli będzie stacjonował w kraju i będzie rzeczywiście dla niego służył. W przeciwnym wypadku takiego rządu nie uznamy. Takiego rządu nie powinien uznać żaden prawdziwy Brodryjczyk. Co do podejrzeń o kloning- są to sprzeczne z prawdą bzdury, propagowane przez przeciwników wolnej Brodrii. Kiedy wybierzemy nowy parlament- podczas debaty zdecydujemy o ewentualnym uznaniu rządu pana Swarzewskiego, czy potrzebie przeprowadzenia przedterminowych wyborów prezydenckich. Dlatego z dniem dzisiejszym my wyciągamy do Was sojuszniczą dłoń. Od Was zależy czy podacie nam swoją, czy ją odrzucicie... Jak PRL.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
![]() Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
08.11.2014, 19:19:00
(08.11.2014, 19:03:19)Hugon Hewret von Vincis link napisał(a):`Cytat:W najbliższym czasie odbywać się będą wybory do Dumy Państwowej Związku Brodryjskiego. Każdy obywatel ma prawo do decydowania o losie ojczyzny tutaj w kraju. Chcemy skonsultować z każdym obywatelem konkretny kierunek polityki państwa. Chcemy, aby nasze państwo nie było zależne od nikogo. Bialeńskie władze, pozwalając stacjonować uchodźcom w swoim kraju mają tylko jeden cel- by jak najlepiej wypaść w rankingach liczby ludności. Oni chcą być numerem jeden. Nam jednak zależy na tym, aby każdy Brodryjczyk był w kraju i w kraju decydował o jego losie. Naszym celem jest także porozumienie się z rządem na uchodźstwie. Uznamy rząd prezydenta Swarzewskiego, jeśli będzie stacjonował w kraju i będzie rzeczywiście dla niego służył. W przeciwnym wypadku takiego rządu nie uznamy. Takiego rządu nie powinien uznać żaden prawdziwy Brodryjczyk. Co do podejrzeń o kloning- są to sprzeczne z prawdą bzdury, propagowane przez przeciwników wolnej Brodrii. Kiedy wybierzemy nowy parlament- podczas debaty zdecydujemy o ewentualnym uznaniu rządu pana Swarzewskiego, czy potrzebie przeprowadzenia przedterminowych wyborów prezydenckich. Dlatego z dniem dzisiejszym my wyciągamy do Was sojuszniczą dłoń. Od Was zależy czy podacie nam swoją, czy ją odrzucicie... Orwell by się przeraził.
08.11.2014, 19:41:38
Cytat:Dlatego z dniem dzisiejszym my wyciągamy do Was sojuszniczą dłoń. Od Was zależy czy podacie nam swoją, czy ją odrzucicie... To ta dłoń z zamrażarki? Tak właściwie to kto ma ją podejmować? Brodryjczycy? czy Bialenii tudzież rząd na uchodźstwie? Bo brzmi trochę tak jakby Grutin (a raczej jedno z jego wcieleń - wszak Grutin już nie żyje), używając pluralis majestatis zwracał się do jakiś wyimaginowanych "sojuszników".
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
08.11.2014, 19:48:46
(08.11.2014, 19:41:38)Adam Aleksander von Vincis-Dostojewski link napisał(a):Cytat:Dlatego z dniem dzisiejszym my wyciągamy do Was sojuszniczą dłoń. Od Was zależy czy podacie nam swoją, czy ją odrzucicie... Oficjalnie, sojusznikiem Brodrii w zatwardziałym grutiniźmie był Al-Rajn, Nordia i Rotria.
08.11.2014, 20:04:15
Ja myślę, że Półwyspy mogą pozostać na razie bezpaństwowe, lecz można je objąć jakąś ograniczoną jurysdykcją na mocy porozumienia Bialenia-Wielkoruś.
08.11.2014, 20:34:02
[attachimg=1]
[attachimg=2] [attachimg=3] dr net. prawa, prof. nadzw. UB
08.11.2014, 21:15:45
(08.11.2014, 19:48:46)Konstanty Jerzy Michalski link napisał(a): Oficjalnie, sojusznikiem Brodrii w zatwardziałym grutiniźmie był Al-Rajn, Nordia i Rotria.Odnośnie tego, dzisiaj Grutin na GG groził mi, że "Rozmawiałem z różnymi przywódcami- oni was nie uznają". Jestem ciekawy, jacy to wielcy przywódcy uznają jednoosobowe państwo. Zapewne wielki przywódca Litawii.
N.N
08.11.2014, 21:41:54
Hewret - dzięki za mapkę, postaram się jutro nanieść jeziora i góry.
08.11.2014, 22:10:10
Uwaga nie mam może zdolności artystycznej ale z nudów Paint pomógł.
(-) Baltazar Aleksander Dostojewski - Swarzewski
08.11.2014, 22:14:35
Co to za trejkąty?
08.11.2014, 22:17:43
To te Góry które KJM miał zrobić ja zdolności artystycznej nie mam .
(-) Baltazar Aleksander Dostojewski - Swarzewski
16.11.2014, 19:04:34
Trzeba będzie wystosować apel do Brodryjczyków o dojście do rozumu.
16.11.2014, 19:26:28
(16.11.2014, 19:04:34)Hugon Hewret von Vincis link napisał(a): Trzeba będzie wystosować apel do Brodryjczyków o dojście do rozumu.Podkreślmy, że tylko niektórych. ![]() A tu ścieżka na skróty: http://socialpress.pl/wp-content/uploads..._rozum.jpg.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
15.12.2014, 21:10:19
Chcielibyśmy odświeżyć temat klimatu. Co obywatele sądziliby o usytuowaniu Carstwa w realiach wczesnego XVIII wieku, który to odpowiadałby czasom "otwarcia się na zachód" carskiej (nieistniejącej) Rosji.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|