Wieści z zagranicy
Ale czy ma Pan dowody? Big Grin
Bo ja mam przesłanki, by twierdzić, że Ewa Gałkina nie jest klonem !
Odpowiedz
2 strony wątku wcześniej:

http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index...9#msg19039
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Czterdziesta strona tego wątku - post Hewreta.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Odpowiedz
Abdul rozmawiał w realu z nimi i twierdzi, że to dwie różne osoby korzystające z jednego wifi.
Odpowiedz
Zapewne koledzy z podwórka? Może rodzeństwo?  Wink

Nie bądźmy naiwni, przypadki korzystania z "jednego wifi" już kilkukrotnie zdarzały się w przypadku Pana Grutina. Ot, chociażby sprawa z księstwem Koburgii :Smile.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
Odpowiedz
Nie wiem Smile
Bo dla mnie rząd na uchodźctwie to żadna opcja.......
Odpowiedz
A czemuż to?
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
Tak czy siak, właśnie wyszło szydło z wora.
Walentij Kuwarow i Wiktor Chruszczenko to ta sama osoba, a więc kolejne konto Władimira Grutina.

[attachimg=1]

A odnośnie tego Wifi...
Nie wierzę w żadne bajki, dopóki Władimir Grutin nie udowodni, że nie tworzył wcześniej multikont w Koburgii, to nie daję mu żadnej wiary. W moich oczach pozostanie jako osoba infantylna, kłamiąca, tchórzliwa, bez honoru, okłamująca swoje otoczenie.
Liczą się fakty.

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Ostatnio słyszałem, że Gałkina to tak naprawdę Tyroszenko. Big Grin Czyli i tak klon, bo występowały w tym samym czasie i "obie" zasiadały w moim rządzie. Big Grin
A potem się dziwić, że młode mikronacje mają złą opinię. Nie zdziwiłbym się, jakby Grutin tak naprawdę działał na zlecenie jakiegoś Al Rajnu, czy innego kraju, który chce ośmieszyć wszystkie młode państwa wirtualne.
N.N
Odpowiedz
A ja doszukiwałbym się związku Władimira Grutina z Tomaszem Spourburgiem albo z Erikiem van Ciołsenem/Thomasso van Papen.

Odpowiedz
A może Grutin to tak naprawdę niezwykle inteligentna osoba, wypowiadająca się w sposób satyryczny? Może my go w ogóle nie rozumiemy?
Odpowiedz
(17.11.2014, 21:24:02)Adam Aleksander von Vincis-Dostojewski link napisał(a): A może Grutin to tak naprawdę niezwykle inteligentna osoba, wypowiadająca się w sposób satyryczny? Może my go w ogóle nie rozumiemy?

Filozoficzne rozważania typu życie jest snem - to to samo co uznanie Grutina członkiem Mensy.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Odpowiedz
A może... olejemy na chwilę wolność słowa i zamkniemy ten wątek, aż dziecko znudzi się robieniem z siebie pośmiewiska? Wink Albo chociaż - pozwolicie mi powywalać posty o ZB bez groźby procesu o jakieś przekraczanie uprawnień (który bym wygrał... ale to inna sprawa) czy czego innego?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Porozmawiajmy o wizycie premiera Dreamlandu w Bialenii! Big Grin
Co sądzicie?

Odpowiedz
(17.11.2014, 21:30:03)Hugon Hewret von Vincis link napisał(a): Porozmawiajmy o wizycie premiera Dreamlandu w Bialenii! Big Grin
Co sądzicie?
Ładnie wypadł. Przemówienie bardzo mi się podobało. No i przypomniało mi o istnieniu Elderlandu.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Cytat:(który bym wygrał... ale to inna sprawa)
Jeśli Ciebie taki wymiar sprawiedliwości bawi, to mamy bardzo różne poczucie humoru. Bo dla mnie to jest tragedia.
N.N
Odpowiedz
Racja, zostawmy wojnę ideologiczną pierwszoliniowym żołnierzom, nie musimy do niej mieszać całego społeczeństwa.
Odpowiedz
(17.11.2014, 21:32:19)AndrzejSwarzewski link napisał(a):
Cytat:(który bym wygrał... ale to inna sprawa)
Jeśli Ciebie taki wymiar sprawiedliwości bawi, to mamy bardzo różne poczucie humoru. Bo dla mnie to jest tragedia.
Dlaczego tak Cię razi, że stwierdzam po prostu... dość oczywiste rzeczy?
I nie było tam żadnego ukrytego żartu. Nie doszukuj się drugiego dna. Wink
Odpowiedz
Kto wie, czy byś wygrał, Macieju.
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
(17.11.2014, 21:50:12)Kristian Iversen link napisał(a): Kto wie, czy byś wygrał, Macieju.
Każdy, kto przeczyta uważnie Kodeks Porządkowy.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości