Poszukuję Kochanka!
Witam.
Ponieważ moje życie v - seksualne ostatnimi czasy nie dostarcza mi odpowiednich wrażeń co jest związane z wypaleniem się miłości między mną, a Michasiem <3 <3 <3, pilnie poszukuję partnera. Jeszcze nie wiem, czy będę chciał związać się z nim na dłużej, czy tylko przelecieć i zostawić. Jeśli ktoś jest zainteresowany i jest tej samej płci zapraszam do kontaktu w tym temacie. Jeśli pojawi się sporo sexownych kandydatów zorganizuje się casting. Big Grin

Zapraszam! Smile

EDIT: Ekhem, ekhem. Kto mi dał ujemną reputację za tego posta? Przyznaj się i tak Cię znajdę. <3
~Sukces IRC #bialenia (serwer: irc.mizure.net port: 6667)
Odpowiedz
Świat się kończy...
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.

(-) Jan Kaniewski
Odpowiedz
Nie podbijaj tego tematu, jeśli chcesz, żeby nikt zwracał na niego uwagi. Wink
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
(02.12.2014, 20:23:39)Jan Kaniewski link napisał(a): Świat się kończy...

W jakim sensie? Jest towarzysz zainteresowany?  Smile
~Sukces IRC #bialenia (serwer: irc.mizure.net port: 6667)
Odpowiedz
Nie wiem kto dał ujemną, ale ja w ramach rekompensaty dałam dodatnią. Big Grin
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz
Nie dam ci ujemnej oceny, aczkolwiek stoję na straży moralności i potępiam coś takiego.
Odpowiedz
Babcia liberalniejsza od wnuczki. Big Grin
[i]Maria von Primisz
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz
Cytat:Babcia liberalniejsza od wnuczki. Big Grin

To dobrze znaczy Smile. W innych sprawach nie będzie ''konfliktu pokoleń'' Big Grin .
Odpowiedz
No i ja się pytam człowieku, dumny Ty jesteś z siebie?
Jeśli wszystkim przeszkadzały kuce, a nie przeszkadza ta familiada, to ja nie wiem...  :o
N.N
Odpowiedz
(02.12.2014, 21:15:42)AndrzejSwarzewski link napisał(a): No i ja się pytam człowieku, dumny Ty jesteś z siebie?
Jeśli wszystkim przeszkadzały kuce, a nie przeszkadza ta familiada, to ja nie wiem...  :o
Mi nie przeszkadzały kuce!
[i]Maria von Primisz
Odpowiedz
(02.12.2014, 21:17:01)MvP link napisał(a): [quote author=AndrzejSwarzewski link=topic=2143.msg21685#msg21685 date=1417547742]
No i ja się pytam człowieku, dumny Ty jesteś z siebie?
Mi nie przeszkadzały kuce!
[/quote]
Mi też nie, i nadal nie przeszkadzają.
Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu 
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej 

Odpowiedz
Zauważ lepiej, po ilu dniach kuce zaczęły przeszkadzać. Wink
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Nasza familia nie jest zła.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości