10.12.2014, 22:02:42
Właśnie, usłyszałam o mikronacjach na Japaniconie, ale nigdzie nie znalazłam zakładki z FAQ czy coś... ktoś mnie oprowadzi ?
|
Putin- wprowadź wojsko?
|
|
10.12.2014, 22:02:42
Właśnie, usłyszałam o mikronacjach na Japaniconie, ale nigdzie nie znalazłam zakładki z FAQ czy coś... ktoś mnie oprowadzi ?
10.12.2014, 22:03:52
Polecam przede wszystkim założyć wątek powitalny na Placu Zielonym (ten dział: http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index.php?board=2.0), tam też jest FAQ.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
10.12.2014, 23:39:06
Alaksandr Łukaszenka mówi jak jest!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=k5iB_rBsuP8[/youtube] ![]() /-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
12.12.2014, 14:00:33
Ale niestety tak jest... Czemu zachód nie widzi, że zagrożeniem są skrajni Sunnici a Szyitów ktorzy bronią Chrześcijan atakują, potępiają etc.
Ajatollah Zielonego Kościoła.
Z przekonania socjalista. Sympatyk masonerii. Dawniej Radogost Radziwil
12.12.2014, 19:08:20
(12.12.2014, 14:00:33)Ali ibn Abi Talib link napisał(a): Ale niestety tak jest... Czemu zachód nie widzi, że zagrożeniem są skrajni Sunnici a Szyitów ktorzy bronią Chrześcijan atakują, potępiają etc.Bo ropę korzystniej wydobywać u tych pierwszych.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
14.12.2014, 14:31:22
(14.12.2014, 10:27:58)AndrzejSwarzewski link napisał(a): https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...=1&theaterKiedy linkujemy do zawartosci o ograniczonek dostepnosci to robmy jej screeny. Prosze.
[i]Maria von Primisz
![]() II Prezydent Republiki Bialenii Premier IV i V Kadencji Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
14.12.2014, 20:48:53
![]() /-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
16.12.2014, 20:06:57
![]() A tym czasem widzimy pojazd wojsk Noworosji, na którym widnieje logo Zakonu Sparty z Metro 2033. ;D ![]() /-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
17.12.2014, 15:37:11
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej Rednacz Gazety Bialeńskiej
22.12.2014, 19:49:06
Miejsce, w które gryzie ta kobra jest aż zbyt wymowne.
24.12.2014, 21:44:24
Za ten dzień zimny, grudniowy
Gdy się spisałeś wspaniale I schłodziłeś wrzące głowy Dziękuję Ci - generale! Za każdy dzień po dniu tamtym Kiedy do żywych należę! I życia zbieram brylanty Dziękuję Ci - bohaterze! Gdyby nie ty - strach pomyśleć Wojna, volksamre na wybrzeżu Trupy płynące po Wiśle.... Więc dziękuję Ci - żołnierzu! Tobie pomniki i place! I ody składać w pośpiechu! I czołem bić - nie inaczej - I Cię pozdrawiać - Wojciechu - ! Został Ci skromny nagrobek I przy nim znicz Ci zapalę To chyba wszystko co mogę... Śpij nam w pokoju i chwale.
N.N
28.12.2014, 21:13:23
Taka ciekawostka. Che Guevara posiadał astmę, a nałogowo palił cygara. ;D
![]() /-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
31.12.2014, 01:41:34
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t6SUSzfbMjk
[/youtube] Smoleński mistyk, to atlantysta, Wróg despotyzmu i kremówkista. Poczekaj draniu - my cię dostaniem, Tomek Wiśniewski padł!
N.N
06.01.2015, 18:38:28
Taka prawda.
![]() ![]() ![]() dr net. prawa, prof. nadzw. UB
![]() Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|