Gry na Kurniku
Czy ktoś jest chętny na jakieś zawodu na stronie kurnik.pl ? Smile SmileSmile
Fajnie byłoby zorganizować coś, może jakby tym zajął się przyszły rząd, to byłyby jakieś nagrody pieniężne? Wink
N.N
Odpowiedz
Niech Pan nie mówi pieniężne, bo to środki wymiany będą :wink: :wink::wink:

Swoja drogą warto nad tym pomyśleć i nawet nie tyle specjalnie rozmyślać, co zrealizować. Smile SmileSmile
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.

(-) Jan Kaniewski
Odpowiedz
Kurnik to bardzo ciekawy pomysł warte przemyślenia
(-) Baltazar Aleksander Dostojewski - Swarzewski
Odpowiedz
To może przyszły weekend, w oczekiwaniu na wyniki wyborów? Wink
N.N
Odpowiedz
dlaczego nie od piątku do 14:40 do niedzieli do 1:00 jestem do dyspozycji do jakieś gierki na kurniku

Andrzej uruchom system PW dla wszystkich będzie lepsza komunikacja
Odpowiedz
Cytat:Andrzej uruchom system PW dla wszystkich będzie lepsza komunikacja
Popieram w stu procentach.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Dobrze, za chwilę uruchomię. Nie przypominam sobie, żebym blokował, ale może coś przy ustawiania innych ustawień źle nacisnąłem.
N.N
Odpowiedz
Cytat:Dobrze, za chwilę uruchomię. Nie przypominam sobie, żebym blokował, ale może coś przy ustawiania innych ustawień źle nacisnąłem.
Andrzeju kolego mojej zony

Zrób grupę obywatel i tam będziesz musiał ustawic wszytko na tak jeśli chodzi Prywatne Wiadomości
Odpowiedz
Wychodzi mi, że wszystko działa? Nikomu nie działa?
N.N
Odpowiedz
Cytat:Wychodzi mi, że wszystko działa? Nikomu nie działa?
niestety nie ale zrób jak ci mówiłem grupę obywatel wszystkich tam walnij i tam w PA zrób ze widmowości są wł dla każdego (tylko golnij sie sie jako Główny Admin bo zapewne zapomniałeś sobie dać admina na forum dla swojego konta )
Odpowiedz
Dzięki pomocy Abdullaha Aykma udało nam się już wczoraj zażegnać problem z prywatnymi wiadomościami.
Możemy więc wrócić do tematu gier na Kurniku. Kiedy Wam pasuje? Ja proponuję piątek/sobota wieczór. Smile SmileSmile
N.N
Odpowiedz
wiesz Andrzeju mi pasuje w piątek nie wiem jak innym
Odpowiedz
Założyłem sobie konto, też mogę zagrać jak zrobicie zlot.
Jan Sapieha
Lew Wolnogradu
Odpowiedz
Cytat:Założyłem sobie konto, też mogę zagrać jak zrobicie zlot
Jakiegoś dnia w feriach będzie można zrobić, jeśli zbierze się kilku chętnych.
N.N
Odpowiedz
Co byście powiedzieli na turniej szachowy na kurniku? Czy byli by jacyś zainteresowani?
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz
Ja w szachy niet. Ale może ktoś inny lubi i umie. Wink
N.N
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości