Patrykpolis to baronia!
Kilka godzin temu Patrykpolis stał się baronią! Z tej okazji mieszkańcy lenna ze swoim panem zorganizowali uroczystości. Wśród nich są:

- pokazy fajerwerek i petard:

[Obrazek: 2mpem9f.jpg]

- pokazy lotnicze

[Obrazek: 2q9gyva.jpg]

- polowania w lasach na południowo wschodnich krańcach baronii

[Obrazek: 2qsqkux.jpg]

Ponadto baron zapowiedział, że z okazji nadania tytułu wybuduje w Patrykpolisie nową miejscowość.
Mikołaj Patryk Dostojewski von Vincis vel Hyjek
- Car - Senior Brodrii, ojciec Tomasza Bagrata Dostojewskiego
- kniaź bialeński, pan na Patrykpolisie; trener Korony Patrykpolis
Odpowiedz
(21.12.2014, 21:42:50)Patryk Hyjek link napisał(a): Kilka godzin temu Patrykpolis stał się baronią!
Wpisać proszę do tematu - http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index...4.html#new - aby nie uciekło przy najbliższej edycji mapy.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz
Gratuluje Synku Smile .
Odpowiedz
Gratuluję, panie baronie! Smile
N.N
Odpowiedz
Sugeruję raczej odkryć niż budować nową miejscowość. Wink
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Ależ ten czas szybko leci, Patrypolis to wicehrabstwo!
Mikołaj Patryk Dostojewski von Vincis vel Hyjek
- Car - Senior Brodrii, ojciec Tomasza Bagrata Dostojewskiego
- kniaź bialeński, pan na Patrykpolisie; trener Korony Patrykpolis
Odpowiedz
I przypominam, że takie kwestie proszę zgłaszać do BBK, w tym temacie: http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index...2.html#new

Niedługo siądę do nowej edycji mapy (jak skończę modernizacje w armii) to będę nanosił poprawki i potem, żeby nie było pretensji... bo przecież nie będę przewalał postów z 2 miesięcy w celu szukania czy gdzieś nie padło coś, co trzeba zmienić na mapie. Jest wniosek - będzie zmiana, nie ma to trudno... pretensje nie do mnie.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz
Jutro powinienem pozmieniać nazwy wszystkich lenn na aktualne. Po tym fakcie wrzucę wszystkie zmiany do BBK.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Już nie mam jedynego kniaźstwa, smuteczek. Big Grin
N.N
Odpowiedz
(17.01.2015, 10:31:31)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Już nie mam jedynego kniaźstwa, smuteczek. Big Grin
Strzelam, że nie będziesz pierwszym wielkim kniaziem. :Smile
Odpowiedz
Następne nadania pewnie 21 marca (a jeśli wcześniej, to i tak po zakończeniu mojej kadencji). I sądzę, że wtedy dostanę więcej folwarków od Ciebie (bo jest zwyczaj, żeby byłym prezydentom nadawać też to, czego nie mogli nadać sobie w czasie sprawowania urzędu). I wtedy będę miał jakąś przewagę nad Tobą (a przecież i teraz mam trochę więcej folwarków), więc jeśli nagle nie będę musiał przerwać aktywności (a nie sądzę, żeby tak się stało, bowiem niż demograficzny pozwala mi na całkowite lekceważenie egzaminu gimnazjalnego), to ja zostanę pierwszym wielkim kniaziem.  Tongue
N.N
Odpowiedz
Ale czemu ode mnie?
Nie bez powodu kandydowałem na Prezydenta tylko raz, i to całe wieki temu.
Ja zawarłem w swojej wypowiedzi ukryte przypuszczenia co do tożsamości przyszłego Prezydenta. :Smile
Odpowiedz
Ja nawet nie podjąłem decyzji o kandydowaniu (i chyba nie podejmę, bo to jednak praca konkretna i jest się wszystkiemu winnym  ; a poza tym zły lud raportów nie komentuje!  Big Grin ), a co tu dopiero mówić o wygranej. Wink
N.N
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości