Ankieta: Które z poniższych wydarzeń uważasz za najważniejsze w poprzednim roku dla RB?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Egzekucja Grutina
45.45%
5 45.45%
Stworzenie bialeńskiej armii
9.09%
1 9.09%
Powstanie mapy Bialenii
9.09%
1 9.09%
Pierwsza rocznica powstania RB
27.27%
3 27.27%
Nowe Forum
9.09%
1 9.09%
Razem 11 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

IWA: Wydarzenie roku (Finał)
No to finał. Wink Głosujemy na 1 wydarzenie i chyba mamy faworyta. Big Grin
Przypominam o nagrodzie 500 BLN i niech oddawanie głosów będzie pożyteczne!
Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu 
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej 

Odpowiedz
Boże, widzisz tą straszną literówkę, a nie grzmisz...
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
(09.01.2015, 17:40:40)Maciej Kamiński link napisał(a): Boże, widzisz tą straszną literówkę, a nie grzmisz...
Tak to jest jak się piszę karmiąc 3 latka.
Poetka w "Ciemnica"

Odpowiedz
Poprawiłem.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Więc można oficjalnie nazywać egzekucję Grutina Wydarzeniem Roku 2014? Smile
N.N
Odpowiedz
Nie, oficjalnie wielką fetę  tej okazji zrobię dziś wieczór lub jutro. Wink
Poetka w "Ciemnica"

Odpowiedz
Uroczyście ogłaszam iż Śmierć tow. Grutina jest wydarzeniem roku 2014 w Republice Bialeńskiej.
Niedługo przeleję kwotę nagrody.
Poetka w "Ciemnica"

Odpowiedz
Proponuję przeznaczyć nagrodę na rzecz akcji "Nowa postać dla Grutina".
N.N
Odpowiedz
A pomyśleć, że ów Grutin jeszcze kilka miesięcy temu namawiał mnie do przewrotu w Bialenii.  Smile)
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.

(-) Jan Kaniewski
Odpowiedz
Ciekawe, co teraz porabia, oprócz tego, że nie żyje?  ;D
N.N
Odpowiedz
A Grutin jak tam? Dalej nie żyje?  Smile)
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.

(-) Jan Kaniewski
Odpowiedz
Wczoraj do mnie napisał, że wraca do mikronacji. Ale nie do Bialenii.  O:-)
N.N
Odpowiedz
Ciekawe gdzie. Smile)
Chciałbym go znów pognębić.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Tego to zdradzić nie mogę. Wink Ale prędzej czy później, odnajdziesz go.  Wink
N.N
Odpowiedz
Już znalazłem: http://www.latvia.darmowefora.pl/index.php.
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
Możliwe, mi mówił o innym państwie. Wink
N.N
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości