Wieści z zagranicy
A mi ktoś wytłumaczy, co to za moda na wstawianie awatarów jakichś męskich dziwek?
Np: obecnie taki von Witt nosi taki awatar albo przez cały czas nosił ten trizondalski obywatel - Smiff.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
(06.04.2015, 15:59:47)Hugon Hewret link napisał(a): A mi ktoś wytłumaczy, co to za moda na wstawianie awatarów jakichś męskich dziwek?
Np: obecnie taki von Witt nosi taki awatar albo przez cały czas nosił ten trizondalski obywatel - Smiff.

Homofob.
[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
Odpowiedz
Mężczyzna to mężczyzna, a kobieta to kobieta.
Nie tolerowałem zboczeń, nie toleruję i nie będę tolerować.

P.S. Nie jestem z "ciemnogrodu".

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
(06.04.2015, 16:20:31)Hugon Hewret link napisał(a): Mężczyzna to mężczyzna, a kobieta to kobieta.
Nie tolerowałem zboczeń, nie toleruję i nie będę tolerować.

P.S. Nie jestem z "ciemnogrodu".

Wiesz co za to grozi w Wandystanie? ;D A tak na serio to takie dyskusje w psychiatryku. Tongue
Odpowiedz
A co grozi w Wandystanie?

Odpowiedz
Kończymy temat awatarów. Tu i teraz.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Wciąż nie odpowiedziano na moje pytanie.

Odpowiedz
(06.04.2015, 15:59:47)Hugon Hewret link napisał(a): A mi ktoś wytłumaczy, co to za moda na wstawianie awatarów jakichś męskich dziwek?
Może Ich Ekscelencjom wydaje się, że to ładnie wygląda lub dobrze Ich Ekscelencje przedstawia? Smile
N.N
Odpowiedz
(06.04.2015, 18:09:44)Hugon Hewret link napisał(a): Wciąż nie odpowiedziano na moje pytanie.
Zadaj je w takim razie jeszcze raz, ale już zgodnie z prawem. 8)
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Ja nie widzę niczego sprzecznego z prawem. Wątek zszedł na Wandystan, a właściwie na stosunek prawodawstwa wandystańskiego do nietolerancji homoseksualistów i ich zboczeń. Również nie widzę powodu, o czym niby i dlaczego miałbym rozmawiać o czymś w Psychiatryku, skoro cały czas rozmawiamy o mikroświecie?

Odpowiedz
(06.04.2015, 18:55:49)Hugon Hewret link napisał(a): Ja nie widzę niczego sprzecznego z prawem. Wątek zszedł na Wandystan, a właściwie na stosunek prawodawstwa wandystańskiego do nietolerancji homoseksualistów i ich zboczeń. Również nie widzę powodu, o czym niby i dlaczego miałbym rozmawiać o czymś w Psychiatryku, skoro cały czas rozmawiamy o mikroświecie?
Ale jakim Psychiatryku? ??? Ja nic o nim nie mówiłem. O ile widzę, tylko Feliks to proponował.
Po prostu, napisz to pytanie bez używania lekkich wulgaryzmów.  Zresztą... Nieprzypadkowo walnąłem w prośbie emotikonkę w okularach. 8)
Odpowiedz
(06.04.2015, 18:55:49)Hugon Hewret link napisał(a): Ja nie widzę niczego sprzecznego z prawem. Wątek zszedł na Wandystan, a właściwie na stosunek prawodawstwa wandystańskiego do nietolerancji homoseksualistów i ich zboczeń. Również nie widzę powodu, o czym niby i dlaczego miałbym rozmawiać o czymś w Psychiatryku, skoro cały czas rozmawiamy o mikroświecie?

Moja wypowiedź tyczyła się do homoseksualistów realnie i dlatego zaproponowałem przeniesienie tego do psychiatryka. Wink Z tego co mi ktoś powiedział, to w Wandystanie za heterozboczenia grozi kara śmierci, ale to jest informacja do weryfikacji.
Odpowiedz
To się przy okazji czymś pochwalę: http://wandystan.eu/w/Pisma::Ekswandyfik...rzewskiego
Big Grin
N.N
Odpowiedz
Hm.... Chapeau-bas Big Grin
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Mość,
Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep 
Prymas Bialeński, Cysorz Kościelny,
Pan na włościach rotryjskich w Bialenii
[Obrazek: 2w3GR.png]

Odpowiedz
Ładnie się prezentujemy:
[Obrazek: vswiat.png]
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
Niedługo będziesz musiał dodać wiele mikronacji i detali. Smile
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Odpowiedz
Dlaczego jedni mają radosne wyrazy oczu, a Skarland ma taki wściekły? Tongue

Odpowiedz
(06.04.2015, 21:26:55)Carlos Lorenzo de Medici link napisał(a): Dlaczego jedni mają radosne wyrazy oczu, a Skarland ma taki wściekły? Tongue

Imperia mają to do siebie, że lubią wojować o Rotrię. Big Grin
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
Jak to ujął Kurier Dreamlandzki, zowie się to realpolitik.

Odpowiedz
Ej no, Trizondal wrócił do życia, więc czemu jest tak przedstawiony? ^^
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości