Wniosek o przywrócenie obywatelstwa
WNIOSEK O PRZYWRÓCENIE OBYWATELSTWA

- imię (/imiona) i nazwisko używane w Republice Bialeńskiej: Dan Mark

- datę urodzeniu lub oświadczenie o ukończeniu 13 lub 18 lat: Ukończyłem 18 lat

- oświadczenie o obywatelstwach państw obcych lub ich braku: Królestwo Zjednoczonych Niderlandów

- uzasadnienie wniosku:
NO A WIĘC: Troszkę się u mnie pozmieniało, wrócił mi wolny czas i zainteresowanie mikroancjami, a dzięki namowom jednego z obywateli, uznałem ,że jak już mam wracać, to tam gdzie trawa jest zieleńsza! Mam zamiar aktywnie udzielać się w politycę, więc lepiej się na to przygotujcie.

"Przysięgam bronić interesów Republiki Bialeńskiej, wspierać Ją, starać się o rozwój państwa oraz być wiernym prawom Republiki Bialeńskiej".

/-/ Dan Mark
(-) Dan Mark
Odpowiedz
Wniosek oczywiście popieram.
[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
Odpowiedz
Uzasadnienie prawdziwe: oddanie głosu na Feliksa. Tongue
N.N
Odpowiedz
(11.06.2015, 20:21:44)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Uzasadnienie prawdziwe: oddanie głosu na Feliksa. Tongue

Wettinowie zawsze się trzymaja razem  :*

Nie od jakiegoś czasu już chciałem wrócić... a ,że trafiłem na wybory.
(-) Dan Mark
Odpowiedz
(11.06.2015, 20:21:44)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Uzasadnienie prawdziwe: oddanie głosu na Feliksa. Tongue

Feliks ściąga ludzi na wybory! Skhandal!
To czy ściągnąłem Dana na wybory będzie można osądzić dopiero po tym czy po wyborach będzie aktywny. I proszę mnie tutaj nie zniesławiać oraz nie oczerniać.
Odpowiedz
Wstaw brakujący przecinek w uzasadnieniu i wniosek zaakceptuję. :Smile

(11.06.2015, 20:29:29)Feliks Spirkin link napisał(a): Feliks ściąga ludzi na wybory! Skhandal!
To czy ściągnąłem Dana na wybory będzie można osądzić dopiero po tym czy po wyborach będzie aktywny. I proszę mnie tutaj nie zniesławiać oraz nie oczerniać.
Przywrócić Bialenii Michnika!!!
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
(11.06.2015, 20:30:50)Maciej Kamiński link napisał(a): Przywrócić Bialenii Michnika!!!

Piszemy petycję?
Odpowiedz
Cytat:Wstaw brakujący przecinek w uzasadnieniu i wniosek zaakceptuję. :Smile

I ten moment gdy już sam nie wiesz gdzie brakuje przecinka  ;D
(-) Dan Mark
Odpowiedz
(11.06.2015, 20:32:19)Feliks Spirkin link napisał(a): Piszemy petycję?
Nie, pognębmy Hugona, żeby on jego pognębił o powrót.

(11.06.2015, 20:32:44)Dan Mark link napisał(a): I ten moment[TUTAJ] gdy już sam nie wiesz[TUTAJ TEŻ] gdzie brakuje przecinka  ;D
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Ja się chyba kompromituje  ;D
(-) Dan Mark
Odpowiedz
A tak na serio, moje wiceprezydenckie łapska przyjmą ten wniosek bez poprawek. Ale dopiero jutro o 20:14:23, bo przyjęta (dziś...) poprawka mnie tak ogranicza.
Odpowiedz
(11.06.2015, 20:40:21)Maciej Kamiński link napisał(a): A tak na serio, moje wiceprezydenckie łapska przyjmą ten wniosek bez poprawek. Ale dopiero jutro o 20:14:23, bo przyjęta (dziś...) poprawka mnie tak ogranicza.

Nie ma co się śpieszyć, przeciez po wyborach i tak zniknę  ;D A to wcale nie jest sarkazm  <3
(-) Dan Mark
Odpowiedz
Przyjmuję wniosek.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości