Sprawa Uhraińska
Ja także byłem obywatelem Uhrainy. Wink
N.N
Odpowiedz
Też miałem obywatelstwo Uhrainy. Moje stanowisko jest proste: Uhraińczycy biorą się za tworzenie struktur państwa - nie ma żadnych aneksji tylko pomoc dla wspólnego sąsiada. Jeżeli nie zabiorą się za odbudowę kraju - to nie będą go mieć.
Mikołaj Patryk Dostojewski von Vincis vel Hyjek
- Car - Senior Brodrii, ojciec Tomasza Bagrata Dostojewskiego
- kniaź bialeński, pan na Patrykpolisie; trener Korony Patrykpolis
Odpowiedz
Wszystko przedyskutujemy jutro na spotkaniu w Batawii.
-Pijesz? -Nie. -Palisz? -Tylko heretyków.

[Obrazek: 200_03_08_16_5_52_51.png]
Odpowiedz
Z Batawią nie da się rady rozmawiać, są antybrodryjscy i non stop większość z nich obraża nas i nasz kraj.
Uważam, ze powinniśmy zająć się Uhrainą bez względu na nich.
Odpowiedz
Tak se patrzę na tyn wszystek i dochodzę do wniosku, że ta Batawia to kraj pędraków jest. Do nich nawet w ancugu nie warto trałować. Ferajno, musim my konwersację zainicjować z przedstawicielamy Uhrainy. Jak wódeczkie zabieremy, to będzie fest i klawo się dogadamy.
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

[Obrazek: iwamini.png?w=960]
Odpowiedz
(15.06.2015, 23:06:32)Iwan Iwanowicz link napisał(a): Tak se patrzę na tyn wszystek i dochodzę do wniosku, że ta Batawia to kraj pędraków jest. Do nich nawet w ancugu nie warto trałować. Ferajno, musim my konwersację zainicjować z przedstawicielamy Uhrainy. Jak wódeczkie zabieremy, to będzie fest i klawo się dogadamy.
Być może, jeśli się coś zmieni, bo są tam trzy osoby dobrze rokujące będzie można nawiązać współpracę, ale o Uhrainie na dzień dzisiejszy nie ma co z nimi rozmawiać.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości