WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ...
(22.06.2015, 21:40:01)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Czyli nie istnieje administrator forum? Trzeba mieć talent, aby do tego doprowadzić.
Nie moja wina, że pewna osoba przegnała stąd Krzysztofa, kiedy chciał przejąć serwer. Rozwiązanie na miarę ilości czasu, jaki mieliśmy.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Jest, tylko do niedawna służył czynnie na poligonie, już wrócił. ( przyznaję, wyleciało mi z głowy jakoś oficjalniej poinformować, choć Kri jak się nie myle wiedział, mógłby na przykład napomknąć niedobry Big Grin ) Z newralgicznych spraw chyba większość rozwiązana - Maciej powinien móc już wszystko robić. Smile A więcej... Em, wieczorem/jutro, teraz ide do Narzeczonej miło spędzić wieczór. Smile
Wojciech Wiśnicki / Administrator
Odpowiedz
No to miejmy nadzieję, że ta sprawa jest póki co rozwiązana. Przynajmniej do czasu, kiedy znowu zaczną się głosy dot. pozyskania nowego usługodawcy.  Tongue
[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
Odpowiedz
Najdroższy Administratorze,
lub kto inny, kto może administrować forum.

Uprzejmie proszę o zmianę mojej nazwy użytkownika z Carlos Lorenzo de Medici na Karol II. Z góry uprzejmie dziękuję.

(-) Jego Arcychrześcijańska i Najwierniejsza Mość Karol II, R.

P. S.: Dziękuję! <3
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Mość,
Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep 
Prymas Bialeński, Cysorz Kościelny,
Pan na włościach rotryjskich w Bialenii
[Obrazek: 2w3GR.png]

Odpowiedz
Z powodu cenzury uprawianej przez reżim carski proszę o utworzenie działu Brodryjska Republika Ludowa i przeniesienie do niego odpowiednich, rewolucyjnych wątków z kosza.
Mam nadzieję, że chociaż Bialenia uszanuje wolę większości.
~Sukces IRC #bialenia (serwer: irc.mizure.net port: 6667)
Odpowiedz
(03.07.2015, 14:31:40)Zdzisław Marlena Pytkiewicz link napisał(a): Z powodu cenzury uprawianej przez reżim carski proszę o utworzenie działu Brodryjska Republika Ludowa i przeniesienie do niego odpowiednich, rewolucyjnych wątków z kosza.

Serio??? Big GrinDDD
Odpowiedz
(03.07.2015, 14:31:40)Zdzisław Marlena Pytkiewicz link napisał(a): Z powodu cenzury uprawianej przez reżim carski proszę o utworzenie działu Brodryjska Republika Ludowa i przeniesienie do niego odpowiednich, rewolucyjnych wątków z kosza.

Wandosławię.
Odpowiedz
Proszę o utworzenie działu "Wolnogradzki Dom Kultury" w dziale Wyspy Bialeńskiej, lub jeżeli administracja uważa to za słuszne - bezpośrednio na forum.
Mikołaj Patryk Dostojewski von Vincis vel Hyjek
- Car - Senior Brodrii, ojciec Tomasza Bagrata Dostojewskiego
- kniaź bialeński, pan na Patrykpolisie; trener Korony Patrykpolis
Odpowiedz
A może ranga dla mnie?
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Proszę bardzo.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
I dla mnie? :*
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
/del
Odpowiedz
<haha>
Odpowiedz
A może tak grupa obywatele?
Odpowiedz
Obecna jest jakaś nieodpowiednia?

Pozwoliłem sobie ukryć załącznik, z powodu jak niżej, tj. ujawnienie adresów e-mail. Smile Mam nadzieję, że to nie problem. Smile /W.Wiśnicki
Odpowiedz
W sensie ranga. ???
Odpowiedz
Ej, ale nie pokazuj adresów e-mail bo potem gimbusy po Fejsbukach będą szperać i szukać.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Ej, ej, ej. Ale maile to mogłeś zamazać.
(–) Kristian Arped
Odpowiedz
Hmmm, niestety prezydent nie może moderować postów.
Odpowiedz
A, faktycznie. Zapomniałem, że ich nie widzicie. :-\
Ranga jest od dawna. Inaczej nie byłoby forów obywatelskich.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości