Liczba postów: 671
Liczba wątków: 97
Republika Bialeńska "przyjaciele" Carstwa dali nam wielkiego kopa w dupę jakim jest aneksja. Czy tak się traktuje przyjaciół? My obywatele Brodrii nie godzimy się na takie traktowanie. Poruszam tą kwestię ponieważ Bialenia uważa że Brodria jest jej własnością. Jest to nie dopuszczalny skandal że dawani przyjaciele Carstwa chcą aneksji... Boli mnie to jako Brodryjczyka ale także jako Batawczyka z tego powodu iż widzę że Brodria nie daje sobie rady z Tym tyranem jakim jest Bialenia.
Kolejną sprawą jest Dyskryminacja rodu Dostojewskich. Wiem że jesteśmy największym rodem na Nordacie, lecz to nie upoważnia obywateli Bialenii to naskakiwania na nas, a szczególnie na Carycę Aleksandrę.
Wy się nazywacie przyjaciółmi? Może to my Batawczycy zaopiekujemy się Carstwem...
Пётр Иванович Петров
Pułkownik Carskich Sił Zbrojnych
Liczba postów: 2 286
Liczba wątków: 356
Dziękuję Waszej Wysokości za te słowa wsparcia i otuchy. Ciężko jest dzisiaj, kiedy to forum staje się powoli autostradą oszczerstw i poniżania.
Liczba postów: 671
Liczba wątków: 97
Jest pani jedną z nie wielu kobiet na Nordacie, a do tego dyskryminowaną. Poza tym nosimy jedno nazwisko.
Пётр Иванович Петров
Pułkownik Carskich Sił Zbrojnych
Liczba postów: 12 997
Liczba wątków: 773
Powodzenia na Waszym darmowym hostingu, móżdżku mój Ty. :*
Jaka do Holendra dyskryminacja, i jakiego znowu całego rodu? Przykład, kotek, przykład. Ja widzę tylko traktowanie głupich flejmów Saszy jak głupie flejmy. Tobie, Tomaszowi czy Mikołajowi nic nie zrobiliśmy.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Liczba postów: 2 798
Liczba wątków: 159
Szanowny Arne, niech Batawia nie będzie hieną i nie sterczy nad Brodrią aż umrze. Trochę ogłady dyplomatycznej Wam nie zaszkodzi.
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
Liczba postów: 10 222
Liczba wątków: 986
A może dla odmiany porozmawiamy jak ludzie? Jak tak dalej pójdzie, to ode mnie dostaniecie kopniaka w dupę, wszyscy. Jeśli się nie ogarniecie jestem w stanie zrezygnować z obywatelstw, zarówno bialeńskiego, jak i brodryjskiego. A także rozwieść się, a Feliksa usunąć z GG na wieki wieków. Zachowujecie się jak idioci. Wstyd mi za Was.
N.N
Spokojnie, raz na jakiś czas musimy się wszyscy wyżyć. Jutro będzie góra 10 postów, a pojutrze wrócimy do normalnej egzystencji. Taki mamy kraj.
Od kilku tygodni tu trwa nieustający flejm. Ale zapewniam Was, że Wy nie chcecie, żebym ja się wkurzył. Bo wtedy wielki prezydent Bialenii z wielką carycą Brodrii będę razem uciekać na Micrę, prosić o azyl. A i tam dopadną Was plutony egzekucyjny Katechona. Nie mylcie cierpliwości z pobłażliwością, dobrze Wam radzę, kochani.
N.N
(29.06.2015, 23:23:21)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Od kilku tygodni tu trwa nieustający flejm. Ale zapewniam Was, że Wy nie chcecie, żebym ja się wkurzył. Bo wtedy wielki prezydent Bialenii z wielką carycą Brodrii będę razem uciekać na Micrę, prosić o azyl. A i tam dopadną Was plutony egzekucyjny Katechona. Nie mylcie cierpliwości z pobłażliwością, dobrze Wam radzę, kochani.  Andrzej, nie przeginaj!
Liczba postów: 2 030
Liczba wątków: 349
Wszak był projekt jakiegoś konsensusu/renegocjacji Umowy, która tak czy siak będzie musiała obowiązywać do września. Tylko że wpierw Brodria (a raczej jej "buntowniczy" mieszkańcy) musi uznać kilka faktów:
1/ Brodria nie jest w pełni suwerennym państwem, zrzekła się suwerenności podpisując Umowę Akcesyjną
2/ Umowa Akcesyjna weszła w życie, a żaden bełkot tego nie jest w stanie zmienić
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
To Wy przeginacie. Zapominacie, że Bialenia razem z Brodrią to tylko mała część mikroświata, która musi się trzymać razem, żeby mieć jakiekolwiek znaczenie. Ja ten kraj budowałem łącznie blisko rok jako prezydent (z dużym narażeniem zdrowia psychicznego) i blisko pół roku na innych stanowiskach. Przez to, że zawsze stałem po stronie sojuszu bialeńsko-brodryjskiego, swego czasu skonfliktowałem się z przyjaciółmi i wyleciałem ze stołka prezydenckiego. A Wy chcecie to wszystko zepsuć, żeby udowodnić sobie kto jest bardziej zajebisty? Wszyscy jesteście zajebiści, bo jesteście Bialeńczykami.  Udowodnijcie to reszcie świata.
N.N
Liczba postów: 8 767
Liczba wątków: 792
Ja jestem zajebisty, bo ja Wettin!
(29.06.2015, 23:31:55)AndrzejSwarzewski link napisał(a): To Wy przeginacie. Zapominacie, że Bialenia razem z Brodrią to tylko mała część mikroświata, która musi się trzymać razem, żeby mieć jakiekolwiek znaczenie. Ja ten kraj budowałem łącznie blisko rok jako prezydent (z dużym narażeniem zdrowia psychicznego) i blisko pół roku na innych stanowiskach. Przez to, że zawsze stałem po stronie sojuszu bialeńsko-brodryjskiego, swego czasu skonfliktowałem się z przyjaciółmi i wyleciałem ze stołka prezydenckiego. A Wy chcecie to wszystko zepsuć, żeby udowodnić sobie kto jest bardziej zajebisty? Wszyscy jesteście zajebiści, bo jesteście Bialeńczykami. Udowodnijcie to reszcie świata.  Andrew, mój poprzedni v-mąż skończył w trumnie, zanim zmarł  .
Andrzej, słuchaj lepiej żony.
Gdybym słuchał, to oboje dzisiaj byśmy już pewnie wisieli.
N.N
(29.06.2015, 23:38:45)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Gdybym słuchał, to oboje dzisiaj byśmy już pewnie wisieli.  Ty nie, a Markus podobno jest moim synem, ale cała reszta tak.
Twoim i Adama, jak sądzę?
N.N
(29.06.2015, 23:42:31)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Twoim i Adama, jak sądzę? Własnie tego nie wiem...
Niezbyt dobrze to o Tobie świadczy.
N.N
(29.06.2015, 23:45:05)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Niezbyt dobrze to o Tobie świadczy.
Nie o to chodzi... To było wtedy , kiedy Adama pogrzebałam a z tobą szykował się ślub. I bądź tu mądry..
|