Kawiarnia "Stańczyk" - miejsce swobodnych rozmów
Zapraszam.  Wink
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
Odpowiedz
(23.06.2015, 21:27:20)Adam Aleksander Dostojewski von Vincis link napisał(a): Zapraszam.  Wink
Odnosiłem się do wpisu na mój temat. Wink
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Proszę wybaczyć, myślałem że chodzi o możliwość podjęcia dyskusji.  Wink
Co zaś do przejęcia władzy tyrańskiej, to czemu nie? Możesz spróbować zobaczymy jaka będzie reakcja społeczeństwa.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
Odpowiedz
Popieram dyktaturę Gestapowca Macieja Kamińskiego.  Big Grin
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;
[Obrazek: rw3vMjB]
Odpowiedz
(01.07.2015, 17:44:11)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Jeśli to nie starcza to nie wiem byłem pierwszym człowiekiem na księżycu ale zrobiłem zdjęcie Armstrongowi bo mnie wykiwał <żarcik xd>

[Obrazek: B9hY7ilIYAEnaXs.jpg]
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

[Obrazek: iwamini.png?w=960]
Odpowiedz
Jestem zniesmaczony tym że nie zaproszono mnie.
Odpowiedz
(01.07.2015, 17:53:35)Iwan Pietrow link napisał(a): [Obrazek: B9hY7ilIYAEnaXs.jpg]

Skoro pan taki dowcipny może pana weźmiemy do Gułagu albo nie wiem do Auschwitz na wycieczkę zdrowia. Pana bawi wszystko co związane ze mną bo Czerwony Car abdykował i musi się zemścić?
Пётр Иванович Петров
Pułkownik Carskich Sił Zbrojnych
Odpowiedz
(01.07.2015, 18:07:34)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Skoro pan taki dowcipny może pana weźmiemy do Gułagu albo nie wiem do Auschwitz na wycieczkę zdrowia. Pana bawi wszystko co związane ze mną bo Czerwony Car abdykował i musi się zemścić?

Nie. Mam po prostu ubaw z dziecinności Towarzysza. Wink
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

Odpowiedz
(01.07.2015, 18:10:57)Iwan Pietrow link napisał(a): Nie. Mam po prostu ubaw z dziecinności Towarzysza. Wink

Rozumiem każdy kto jest przeciw panu jest dziecinny. Szkoda że z klasą robotniczą nie da się dogadać... Może w Batawii będzie inaczej.
Пётр Иванович Петров
Odpowiedz
(01.07.2015, 18:12:26)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Rozumiem każdy kto jest przeciw panu jest dziecinny.

Ależ ja nic takiego nie powiedziałem...
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

Odpowiedz
(01.07.2015, 18:12:26)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Rozumiem każdy kto jest przeciw panu jest dziecinny.
Pudło. Wiele osób w Bialenii było niegdyś przeciw Iwanowi (w czasach obejmowania przez niego tronu) i takowej inwektywy żadna nie usłyszała.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
(01.07.2015, 18:50:32)Maciej Kamiński link napisał(a): Pudło. Wiele osób w Bialenii było niegdyś przeciw Iwanowi (w czasach obejmowania przez niego tronu) i takowej inwektywy żadna nie usłyszała.

Rozumiem czyli w skrócie bycie Heimem jest dziecinne dlatego że nie dogadywałem się z nim i uciekłem do Batawii z powodu jak on uważa lepszej posady, a w tym momencie to on pudłuje ponieważ ja nie widziałem żadnych perspektyw z życia w Hasselandzie.
Пётр Иванович Петров
Odpowiedz
(01.07.2015, 18:57:11)Arne I von Heim-Dostojewski link napisał(a): Rozumiem czyli w skrócie bycie Heimem jest dziecinne dlatego że nie dogadywałem się z nim i uciekłem do Batawii z powodu jak on uważa lepszej posady, a w tym momencie to on pudłuje ponieważ ja nie widziałem żadnych perspektyw z życia w Hasselandzie.

Znowu pudło. Szczerze powiedziawszy, to nie było z Was żadnego pożytku i nie obchodziło mnie, żeście odeszli z Hasselandu. Ja po prostu stwierdzam fakt dziecinności Towarzysza przez pryzmat Waszych wypowiedzi i działań. Proszę nie dorabiać sztucznych historyjek. Wink
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

Odpowiedz
Dlaczego na bialeńskim forum muszą się ścierać Hasselandczyk z Batawczykiem? Idźcie sobie gdzie indziej.
Odpowiedz
(01.07.2015, 19:39:44)Ivan von Lichtenstein link napisał(a): Dlaczego na bialeńskim forum muszą się ścierać Hasselandczyk z Batawczykiem? Idźcie sobie gdzie indziej.

"Spokojnie Andrzeju, nie denerwuj się".

Z mojej strony kwestia jest wyjaśniona i nie mam zamiaru dłużej nad tym tematem wycierać klawiatury.
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

Odpowiedz
(01.07.2015, 19:39:44)Ivan von Lichtenstein link napisał(a): Dlaczego na bialeńskim forum muszą się ścierać Hasselandczyk z Batawczykiem? Idźcie sobie gdzie indziej.
A dlaczego pyta o to Sarmata?
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz
(01.07.2015, 19:57:28)Eddard Noqtern link napisał(a): A dlaczego pyta o to Sarmata?

Mało wiesz o mojej narodowości, skoro zadajesz takie pytanie...
Czasem jak się nie wie, to się powinno nie odzywać.
Odpowiedz
(01.07.2015, 19:57:28)Eddard Noqtern link napisał(a): A dlaczego pyta o to Sarmata?
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Daj buziaka!
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości