Wieści z zagranicy
(13.02.2016, 16:02:14)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Aleksandro, Twoja zdrada jest skandaliczna. Jeśli nie przejdziesz pieszo z Wolnogradu do Sankt Mikhailova w ramach pokuty, to będziemy musieli się rozwieść.

O worze pokutnym chyba przypadkiem zapomniałeś.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Odpowiedz
Pieszo z Wolnogradu do Sankt Aleksandrova? To Aleksandra będzie musiała po morzu chodzić.
Mikołaj Patryk Dostojewski von Vincis vel Hyjek
- Car - Senior Brodrii, ojciec Tomasza Bagrata Dostojewskiego
- kniaź bialeński, pan na Patrykpolisie; trener Korony Patrykpolis
Odpowiedz
(13.02.2016, 17:47:49)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Pieszo z Wolnogradu do Sankt Aleksandrova? To Aleksandra będzie musiała po morzu chodzić.
Z czymś takim Caryca miałaby sobie nie poradzić?
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz
(13.02.2016, 16:08:33)George Bash link napisał(a): Dobrze, że jako Grutin nigdy nie żeniłem się z żadną Brodryjką. To kobiety o lekkich obyczajach.
Sam kiedyś byłeś Brodryjką. <O0
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
(13.02.2016, 17:47:49)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Pieszo z Wolnogradu do Sankt Aleksandrova? To Aleksandra będzie musiała po morzu chodzić.
Potrafiła zdradzić, to niech chodzi. Smile
N.N
Odpowiedz
Cóż za wredne i niesłuszne oskarżenia spływają na moją niewinną i białą od czystości postać...
Jestem obrażona.
To nie moja wina, że urodzę Skarlandowi małego Imperatora.
Odpowiedz
(13.02.2016, 19:17:11)Maciej Kamiński link napisał(a): [quote author=George Bash link=topic=575.msg37776#msg37776 date=1455372513]
Dobrze, że jako Grutin nigdy nie żeniłem się z żadną Brodryjką. To kobiety o lekkich obyczajach.
Sam kiedyś byłeś Brodryjką. <O0
[/quote]

Gałkina romansiła z Aykmem. Bekowo było. Tongue

(-) Ӣваң Фӗдоров
Вєлӣќӣҋ Ќңяҙь Мросќовсќӣҋ

Odpowiedz
Ja w ogóle nie rozumiem tej sytuacji, co tu się dzieje. Jaki romans, jakie dziecko? O co tu w ogóle chodzi, bo ja jestem przecież impotent.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Mość,
Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep 
Prymas Bialeński, Cysorz Kościelny,
Pan na włościach rotryjskich w Bialenii
[Obrazek: 2w3GR.png]

Odpowiedz
(14.02.2016, 12:10:17)Karol II Pobożny link napisał(a): Ja w ogóle nie rozumiem tej sytuacji, co tu się dzieje. Jaki romans, jakie dziecko? O co tu w ogóle chodzi, bo ja jestem przecież impotent.

Należało o tym pomyśleć wcześniej! Karol <3 nie jesteś impotentem Tongue .
Odpowiedz
Czy ktoś mający autorytet byłby w stanie wytłumaczyć co tu się dzieje?

Odpowiedz
(14.02.2016, 13:36:44)Karol II Pobożny link napisał(a): Czy ktoś mający autorytet byłby w stanie wytłumaczyć co tu się dzieje?

Karol już tłumaczyłam. Poza tym nie udawaj....
Odpowiedz
(14.02.2016, 13:36:44)Karol II Pobożny link napisał(a): Czy ktoś mający autorytet byłby w stanie wytłumaczyć co tu się dzieje?
Syn Twój Ci wytłumaczy.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
https://youtu.be/frPJ25qnD3A

To co, idziemy na stos? Beata Maria...

Odpowiedz
POWINNI WPROWADZIĆ JAKĄŚ NUMERACJE KAROLÓW!!!

Moi Drodzy ja będę matką SYNA OBECNEGO KRÓLA SKARLANDU, a nie tego starego zgreda,
Odpowiedz
Czuję się wykorzystana przez Karola II Pobożnego, iż podszywał się na tym forum pod mojego przyszłego męża KAROLA MEDYCEJSKIEGO.

Jestem zbulwersowana.
Odpowiedz
Sasza... Czy posiadanie konta przez obecnie panującego Karola na forum RB pod całkiem innymi personaliami i używanie przez niego w Skarlandzie w nazwie użytkownika numerka "III" oraz przez tego Karola tutaj numerka "II" na forum RB, jak i Skarlandu, nie liczy się przypadkiem jako numeracja? :tjkd:
Odpowiedz
Stary zgred, ja zawsze wolałem stary pierdziel.

Odpowiedz
(14.02.2016, 19:01:02)Maciej Kamiński link napisał(a): Sasza... Czy posiadanie konta przez obecnie panującego Karola na forum RB pod całkiem innymi personaliami i używanie przez niego w Skarlandzie w nazwie użytkownika numerka "III" oraz przez tego Karola tutaj numerka "II" na forum RB, jak i Skarlandu, nie liczy się przypadkiem jako numeracja? :tjkd:

Wiesz co, to zależy od interpretacji.
Odpowiedz
Aleksandra będzie żoną Króla Imperium? o_O Powiedzcie, że to nieprawda.
-Pijesz? -Nie. -Palisz? -Tylko heretyków.

[Obrazek: 200_03_08_16_5_52_51.png]
Odpowiedz
Surmenia (a przynajmniej jej rotriokatolicka część) jest oficjalnie zgubiona: http://www.surmenia.eu/forum/viewthread....post_39102 ƐSad
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości