WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ...
To czemu zostawiłeś mi wybór? ^^,
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
I tak nie wybrałeś z zaproponowanych  ;D
/-/ Książę Thomas von Lisendorff
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
[Obrazek: 75_25_01_16_8_38_15.png]

właściciel 87 folwarków 
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
Odpowiedz
(19.03.2016, 23:29:44)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a): I tak nie wybrałeś z zaproponowanych  ;D
Zasugerowałem się najmocniej skrótem: "na przykład". <O0
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Brąz będzie zbyt podobny do ministra/wiceprezydenta.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Proszę o zmianę koloru na ciemno zielony lub brązowy .
Bardzo o dostosowanie się do prośby.
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,

właściciel 87 folwarków 
Odpowiedz
Proszę o zmianę koloru na "obywatelski", bo niektórzy już się zastanawiają, czy utraciłem obywatelstwo. Smile
Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj
Odpowiedz
(20.03.2016, 12:08:40)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a): Proszę o zmianę koloru na ciemno zielony lub brązowy .
Bardzo o dostosowanie się do prośby.

Brązowy ma wiceprezydent, a ciemnozielony ma Marszałek Parlamentu.

(20.03.2016, 12:13:02)Frederick Hufflepuff link napisał(a): Proszę o zmianę koloru na "obywatelski", bo niektórzy już się zastanawiają, czy utraciłem obywatelstwo. Smile

Już. Smile
Chociaż to można samemu ustawiać w tym miejscu:
http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index...membership

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Wstawiam się za prośbą Tomasza. Obecny kolor nadany mu, razi bardzo mnie po oczach, a tym samym nie pozwala mi na komfort pracy i wykonywanie obowiązków.
Odpowiedz
O ile dobrze pamiętam to nie było jeszcze Marszałka Parlamentu gdy ja prosiłem o kolor ciemno zielony.
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,

właściciel 87 folwarków 
Odpowiedz
Marszałek Parlamentu był od dawna, tylko że ukryty w legendzie (a różni się od posła tym, że ma dostęp do niektórych rzeczy w administracji, np: zmiana aktualności na górze strony).
Na upartego mogę zrobić tak jak było wczoraj wieczorem.

Odpowiedz
Prosze Administrację o Aktualizację Odznaczeń dla Odznaczonych osób. ( http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index...n#msg41708 )
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,

właściciel 87 folwarków 
Odpowiedz
Nadano, z jednym wyjątkiem.
Odpowiedz
Już poprawione, proszę o aktualizację.
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,

właściciel 87 folwarków 
Odpowiedz
Korzystając z tego, że ktoś mi połączył nowe konto ze starym i w związku z tym zauważyłem, że pozostały tam uprawnienia moderatorskie ze starego konta - naprawiłem (wstawiłem zaginione załączniki) dział "Zarząd Lotnictwa Cywilnego" -  http://archiwum.bialenia.org.pl/index.php?board=91.0 - czyli jak chcecie to można go przywrócić.

Jak mi nadacie moderatorstwo w działach wojskowych, to w wolnym czasie (w robocie) mogę coś tam ponaprawiać...
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz
Dziękuję Krzysztofie. Smile

A posiadasz może załączniki Bialeńskiego Programu Kosmicznego?

Odpowiedz
(22.03.2016, 16:08:48)Heinrich Hewret Wettin link napisał(a): A posiadasz może załączniki Bialeńskiego Programu Kosmicznego?
Mam wszystkie załączniki, mam też zgrane wszystko to co robiłem na zasadzie "kompletne strony www" (czyli w folderze strony są też wszystkie obrazki)... jeżeli to Forum jest już stabilne i nie będzie problemów z opłatami (w razie czego zawsze coś tam mogę dorzucić) to możemy to wszystko ponaprawiać... w sumie zajmie to trochę czasu, ale czasem mam w robocie tak, że muszę być, a za wiele do roboty nie ma jak się nic nie dzieje (taka specyfika pracy). Moge kolejno ponaprawiać co nieco, ale będę potrzebował uprawnienia moda... Zacznę może od armii, ale BPK też się ponaprawia.

Zresztą chciałbym naprawić dość szybko opisy V-kosmosu... bo mi to potrzebne do wprowadzenia jakiejś narracji Ronona Dex czyli mojej obecnej postaci.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz
Opłacone jest do końca grudnia 2017.
Odpowiedz
(22.03.2016, 16:23:12)Ronon Dex link napisał(a): [..] jeżeli to Forum jest już stabilne i nie będzie problemów z opłatami (w razie czego zawsze coś tam mogę dorzucić) to możemy to wszystko ponaprawiać...

Tak, jest to forum stabilne.
Co do wsparcia - http://bialenia.org.pl/darowizna/
Ewentualnie mogę podać swoje prywatne konto bankowe dla przelewów bankowych.

(22.03.2016, 17:25:58)Maciej Kamiński link napisał(a): Opłacone jest do końca grudnia 2017.

Serwer do końca 2016 r., domena do lutego 2018 r.

Odpowiedz
(22.03.2016, 17:35:57)Heinrich Hewret Wettin link napisał(a): Serwer do końca 2016 r. ...
No to jakbym się w razie tutaj ponownie zadomowił - to możesz liczyć na moje finansowe wsparcie jak trzeba będzie serwer ponownie opłacić.

Odpowiedz
Rozpocząłem przywracanie załączników... robota dość nieciekawa, ale idzie w godzinę przywrócić jakieś 100-120. W ciągu 2-3 tygodni powinny powrócić wszystkie załączniki w działach, które niegdyś prowadziłem (wojsko, agencja kosmiczna, moje dawne firmy) - bo mam to zapisane.

PS. Może jakaś dobra duszyczka przywrócili moje (nadane mi) odznaczenia... skoro połączono nowe konto ze starym?

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości