Oświadczenie ws. mikroświatowego oszustwa (MUP)
Tego się można było domyślić, cały Al Rajn od dawna wydawał mi się, jakby to powiedzieć, teatrem z rozdzielonymi odgórnie rolami. Wszystko było tam jakieś sztuczne i śmierdziało aferą.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
Odpowiedz
(29.03.2016, 20:30:42)Ametyst Faradobus link napisał(a): Tego się można było domyślić, cały Al Rajn od dawna wydawał mi się, jakby to powiedzieć, teatrem z rozdzielonymi odgórnie rolami. Wszystko było tam jakieś sztuczne i śmierdziało aferą.

Nie było tam żadnych kłótni podobnych do tych z wielkiej środy i czwartku w RB?
Odpowiedz
(29.03.2016, 20:50:53)Kamil Maciejewski link napisał(a): [quote author=Ametyst Faradobus link=topic=4910.msg43345#msg43345 date=1459276242]
Tego się można było domyślić, cały Al Rajn od dawna wydawał mi się, jakby to powiedzieć, teatrem z rozdzielonymi odgórnie rolami. Wszystko było tam jakieś sztuczne i śmierdziało aferą.

Nie było tam żadnych kłótni podobnych do tych z wielkiej środy i czwartku w RB?
[/quote]
A dajże spokój. Od ponad miesiąca mają ni z tego, ni z owego wyłączone forum i cała reakcja 90 obywateli to jeden artykuł w gazecie z 4 marca.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Teraz ta cała sztuczność i teatrzyk został odkryty.
No cóż, czas opuścić kurtynę. Smile
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Kiedyś i ja miałem nieprzyjemność uczestnictwa w takiej mikronacji, a nazywała się ona Islamską Federacją.
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.

(-) Jan Kaniewski
Odpowiedz
(29.03.2016, 21:14:29)Jan Kaniewski link napisał(a): Kiedyś i ja miałem nieprzyjemność uczestnictwa w takiej mikronacji, a nazywała się ona Islamską Federacją.

Islamska Federacja była o tyle inna od Federacji Al Rajn, że próbowała chociaż utrzymywać w miarę dobre kontakty na arenie międzynarodowej.
Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj
Odpowiedz
Żal to mówić, ale zmanym multikonciarzem jest niejaki Adullah Aykm.

(-) Jan Kaniewski
Odpowiedz
Nie przypominam sobie, aby Aykm tworzył kilka kont w jednej mikronacji. Faktem jest, że działa w różnych miejscach pod różnymi personaliami (co w ogóle nikogo nie powinno dziwić bo mnóstwo osób tak robi i jest to dozwolone).

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
(29.03.2016, 21:19:17)Heinrich Hewret Wettin link napisał(a): Nie przypominam sobie, aby Aykm tworzył kilka kont w jednej mikronacji. Faktem jest, że działa w różnych miejscach pod różnymi personaliami (co w ogóle nikogo nie powinno dziwić bo mnóstwo osób tak robi i jest to dozwolone).

Swego czasu Pan Aykm działał aktywnie w Santanii i Burgii. Smile
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj
Odpowiedz
No może na potęgę ich nie robił, ale jednak.

(-) Jan Kaniewski
Odpowiedz
A ja mam lepsze wyjście.  Proponuję utworzyć Sultanat Al Rajn na forum Bialenii. Jeżeli ktokolwiek byłby związany z tym regionem będzie go współtworzył.
/-/ Książę Thomas von Lisendorff
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
[Obrazek: 75_25_01_16_8_38_15.png]

właściciel 87 folwarków 
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
Odpowiedz
W jakim celu? Big Grin

Odpowiedz
Nieobecność Al Rajnu mocno zachwieje równowagą W mikroświecie.  Jeżeli nie my to zrobi to Sarmacja.
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,

właściciel 87 folwarków 
Odpowiedz
(29.03.2016, 21:23:08)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a): A ja mam lepsze wyjście.  Proponuję utworzyć Sultanat Al Rajn na forum Bialenii. Jeżeli ktokolwiek byłby związany z tym regionem będzie go współtworzył.
Parę osób na fejsie się ujawniło... Tylko Holender wie, czy to też nie multi.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
(29.03.2016, 21:26:45)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a): Nieobecność Al Rajnu mocno zachwieje równowagą W mikroświecie.  Jeżeli nie my to zrobi to Sarmacja.

Nie, w tym przypadku akurat nie będzie żadnego zachwiania równowagi.
Więcej tutaj
Odpowiedz
Nie ukrywajmy - pod względem aktywności obecnie jesteśmy hegemonem mikroświata, zaś pod względem liczby obywateli ustępujemy tylko Sarmacji.

Odpowiedz
Ale wyobraź sobie tylko groteskowość takiego kroku, Frycu. <))
Odpowiedz
Uważam że Sultanat Al Rajn powinien stanąć się członkiem naszej wspólnoty.
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,

właściciel 87 folwarków 
Odpowiedz
(29.03.2016, 21:17:24)Jan Kaniewski link napisał(a): Żal to mówić, ale zmanym multikonciarzem jest niejaki Adullah Aykm.

Ja pamiętam jego "żonę Aiszę" i kilku "synów".
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
Odpowiedz
(29.03.2016, 21:31:08)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a): Uważam że Sultanat Al Rajn powinien stanąć się członkiem naszej wspólnoty.
A może Abachazja też się skusi?
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: