Liczba postów: 3 308
Liczba wątków: 301
KONKURS NA PLAKAT MUNDIALOWY
Plakat nr 1:
[attachment id=1 msg=47009]
Plakat nr 2:
[attachment id=2 msg=47009]
Plakat nr 3:
[attachment id=3 msg=47009]
Plakat nr 4:
[attachment id=4 msg=47009]
Zapraszam do głosowania!
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Liczba postów: 8 767
Liczba wątków: 792
Zastanowię się bo wybór jest trudny.
Liczba postów: 3 774
Liczba wątków: 493
Wolę wstrzymać się od głosu.
/-/ Książę Thomas von Lisendorff
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
właściciel 87 folwarków
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 3
Nie mam pojęcia czyjego to autorstwa, ale "czwórka" przemawia do mnie najbardziej. Ciekawe dlaczego?
Liczba postów: 1 567
Liczba wątków: 167
(28.04.2016, 22:27:13)Lorenzo Sastre link napisał(a): Nie mam pojęcia czyjego to autorstwa, ale "czwórka" przemawia do mnie najbardziej. Ciekawe dlaczego? 
Szkoda, że pojawił się błąd w pisowni.
Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Zapraszam wszystkich do głosowania. Pragnę poinformować, że Jury oddało już głosy. Werdykt poznamy 1 maja w święto pracy, na które wszystkich serdecznie zapraszam.
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Liczba postów: 12 997
Liczba wątków: 773
(29.04.2016, 07:21:55)Frederick Hufflepuff link napisał(a): [quote author=Lorenzo Sastre link=topic=5292.msg47046#msg47046 date=1461875233]
Nie mam pojęcia czyjego to autorstwa, ale "czwórka" przemawia do mnie najbardziej. Ciekawe dlaczego? 
Szkoda, że pojawił się błąd w pisowni.
[/quote]
Według mnie jest celowy i nawiązuje do smaku pewnych roślin z palmowych plantacji, ale co ja tam wiem. |B)
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Ostatni dzień głosowania. Który plakat jest według Was najlepszy?
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 2
Wg słownika języka palmowego kandynat=drużyna sportowa szczycąca się największym współczynnikiem wygranych
Głosowanie zakończone. Bardzo równe wyniki głosowania publiczności sprawią, że to glósy jurorów rozstrzygną o wyniku. Zapraszam na Święto Pracy na IRCu o 20:30, kiedy poznamy ostateczne wyniki konkursu i wręczymy nagrody!
(04.05.2016, 20:29:10)Lorenzo Sastre link napisał(a): I który plakat wygrał? Drugi.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Niezły, ale taki trochę "sflaczały".
Tak to bywa, kiedy się maluje w kalkulatorze. >
Oczywiście bez urazy dla Feliksa.
Liczba postów: 988
Liczba wątków: 14
Z szacunkiem do kogo trzeba, ale bardziej mi to na paraolimpiade podjeżdza
(-) Sheldon Anszlus Lovelace
平和と進歩
Pokój i Postęp
UWAGA!!!
Odwołując się do mojej osoby:
a) nie używaj Nazwiska, jest ono zbyt cenne
b) zwracaj się poprzez oficjalne imię "Anszlus"
c) alternatywnie, aby uniknąć powtórzeń imienia, użyj *przed-imienia "Sheldon"
*przed-imię, coś na wzór drugiego imienia, jednak występuje ono przed oficjalnym imieniem. Mniej ważne od oficjalnego, jednak ważniejsze od drugiego. Stosowane jako zamiennik imienia oficjalnego.
|