Wniosek status stałego mieszkańca
Wasza Królewska Mość,
Proszę o nadanie mi statusu stałego mieszkańca. Chcę zająć się działalnością w jednym z regionów Hasselandu. Zamierzam aktywnie działać dla dobra Królestwa i w przyszłości wnioskować o status obywatela.
Sebastian Janusz Aleksander Kuceł
Król Batawii, Książę Kucelgradu, etc.
Odpowiedz
Cieplaku, ma Pan obywatelstwo więc ten status chyba nie jest potrzebny.
Przejmuję władzę na terenie KH. Niebawem przedstawię struktury informatyczne nowych władz państwowych na tym terenie. Całą klasę polityczną skazuję na banicje ze skutkiem natychmiastowym.

/-/ Król Hasselandu Kaspian Morsis
Odpowiedz
Kuceł nie ma obywatelstwa KH ani nie jest mieszkańcem -> to że ktoś jest obywatelem RB nie przenosi się na państwa stowarzyszone, w drugą stronę to działa.
Odpowiedz
To dlaczego na forum KH ma status obywatela?
Przejmuję władzę na terenie KH. Niebawem przedstawię struktury informatyczne nowych władz państwowych na tym terenie. Całą klasę polityczną skazuję na banicje ze skutkiem natychmiastowym.

Odpowiedz
To co jest pod avatarem dotyczy RB, a nie KH -> niestety na podforum nie można ustawiać opisów.
Proszę natomiast sprawdzić na ego.bialenia.org.pl -> Gospodarka-> Królestwa Hasselandu (zakładka Obywatele i zakładka Mieszkańcy).
Odpowiedz
Tego nie wiedziałem.

Odpowiedz
To teraz już wiesz ... i jakby co to pytaj Wink
Odpowiedz
http://hasseland.bialenia.org.pl/index.p...9#msg48649
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Jeżeli rzeczywiście jest Pan, Panie Braku, obywatelem RB, obywatelstwo Hasselandu może Pan otrzymać dzięki samemu osiedleniu się w Hasselandzie.
Gratuluję uzyskania tytułu stałego mieszkańca i zachęcam do aktywności na rzecz Królestwa.  Smile
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości