Kupię walutę za liberty
Kupię walutę państw różnych. Płacę w libertach.
inż. Max Zwell
Odpowiedz
Stan jak na zdjęciu. To wcale nie fałszywki.

[Obrazek: kapsle.jpg]
-Pijesz? -Nie. -Palisz? -Tylko heretyków.

[Obrazek: 200_03_08_16_5_52_51.png]
Odpowiedz
Chcecie mi powiedzieć, że nie macie tu waluty, pieniędzy, dutków, hajsów, kasiory, dziengów, peso, grosiwa?
inż. Max Zwell
Odpowiedz
Mamy walutę, ale nikt jej nie używa.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
(27.07.2016, 22:51:01)Maciej Kamiński link napisał(a):Mamy walutę, ale nikt jej nie używa

I tak z chęcią kupię.
inż. Max Zwell
Odpowiedz
A ile, jakiej i za ile chcesz ??
W HBK mamy tego pod dostatkiem .
Odpowiedz
Chętnie sprzedam hasselandzkie dukaty za liberty.
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz
Mogę Ci przekazać własność victoriański dukatów w ilości 13.000 w stosunku 1:1 do sarmackich libertów.

Nie wiem tylko, czy ta waluta kiedykolwiek będzie funkcjonować.

Również swego posiadałem 18.000.000.000 Nikoli (Santańska Republika Socjalna). Tutaj możemy dogadać się co do stosunku monetarnego względem liberta.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
(28.07.2016, 21:38:29)Hewret Faradobus link napisał(a):Mogę Ci przekazać własność victoriański dukatów w ilości 13.000 w stosunku 1:1 do sarmackich libertów.

Dreamy kupowałem 4 za 1 liberta. Walutę o której pierwsze słyszę raczej wolałbym zakupić taniej Smile
inż. Max Zwell
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: