Liczba postów: 1 880
Liczba wątków: 151
W związku z nieobecnością JE Lwa Wolnogradu, Pochodni Monarchosocjalizmu, towarzysza Faradobusa, oraz koniecznością stworzenia większej ilości wolnych miast i kolonizacji Anatolii o której to wspomniałem w wątku "Regiony po raz wtóry", wnioskuję o zwołanie Sejmu Rzeszy Bialeńskiej.
Prosiłbym co łaska o podpisanie tego wniosku przez dostrzegających problem szlachciców.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Liczba postów: 5 459
Liczba wątków: 662
(02.08.2016, 17:04:17)Konstanty Jerzy Michalski link napisał(a):W związku z nieobecnością JE Lwa Wolnogradu, Pochodni Monarchosocjalizmu, towarzysza Faradobusa...
A może jednak zaczekamy... Ametyst napisał (szkoda, że nie w temacie usprawiedliwień, bo znalazłem to po czasie):
(11.07.2016, 13:19:16)Ametyst Faradobus link napisał(a):...nie będzie mnie między 17.07 a 03.08
No to niewiele mu tego "urlopu" jeszcze zostało. Ja bym jednak zaczekał i jeśli się do wieczora 4.08 nie pojawi, to wtedy podjął stosowne decyzje bez jego obecności.
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Liczba postów: 2 135
Liczba wątków: 232
Lew Wolnogradu wciąż jest nieobecny... Proponuję zatem, aby dwóch posiadaczy folwarków zwołało Sejm Rzeszy. Wtedy to w sposób nadzwyczajny wybierze się nieoficjalnego prowadzącego, ewentualnie obrady poprowadzi Prezydent.
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej
Więc podpisuję się, jako posiadacz pewnej, zapewne dużej, liczby folwarków.
/-/ Konstanty Jerzy Michalski
Liczba postów: 3 774
Liczba wątków: 493
/-/Tomasz Bagrat Dostojewski
Margrabia Lisendorff
/-/ Książę Thomas von Lisendorff
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
właściciel 87 folwarków
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej
No więc zwołujemy Sejm. Proponuję zacząć od jutra, bo dzisiaj, z tego co mi się wydaję, nikt specjalnie dyskusji toczyć nie będzie.
Liczba postów: 2 135
Liczba wątków: 232
(04.08.2016, 22:27:26)Konstanty Jerzy Michalski link napisał(a):No więc zwołujemy Sejm. Proponuję zacząć od jutra, bo dzisiaj, z tego co mi się wydaję, nikt specjalnie dyskusji toczyć nie będzie.
To jest dobry pomysł. Proponuję, aby obrady odbyły się w tymże dziale -
http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index.php?board=29.0
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej