12.08.2016, 14:35:39
No wspaniały wybór. Prawo jest najlepsze.
Polecam UŚ, może się spotkamy.
|
Wasze ścieżki do kariery
|
|
12.08.2016, 14:35:39
No wspaniały wybór. Prawo jest najlepsze.
12.08.2016, 14:53:12
Cóż. Zawód sędziego czy prokuratora jest bardzo trudny i często wiążę się z jakimś niebezpieczeństwem. Mój ojciec pracuje w tej dziedzinie. Ja osobiście w tym roku zdałem maturę i zaczynam studia na kierunku lekarskim. W przyszłości zamierzam zrobić specjalizację albo neonatologiczną albo być internistą.
Guliano margrabia Montini
Król Bialenii Były rektor UB Kochanek Saszy Obrońca uciśnionych Posiadacz 43 folwarków Król kampanii wyborczych Mason "Pelikan Orientyki" Ksiądz Kościoła Rotryjskiego Pierwszy wśród sprawiedliwych Najznamienitszy obywatel Bialenii Przyjaciel Andrzeja Swarzewskiego Wielokrotny Marszałek Parlamentu Profesor zwyczajny doktor habilitowany Zadeklarowany działacz LGBTQ na terenie Bialenii
12.08.2016, 15:07:43
Bylebym nie trafił do ciebie kiedyś jak zostaniesz internistą.
12.08.2016, 15:08:58
Za tyle lat to będę mógł zapomnieć, że ktoś taki istnieje.
Król Bialenii Były rektor UB Kochanek Saszy Obrońca uciśnionych Posiadacz 43 folwarków Król kampanii wyborczych Mason "Pelikan Orientyki" Ksiądz Kościoła Rotryjskiego Pierwszy wśród sprawiedliwych Najznamienitszy obywatel Bialenii Przyjaciel Andrzeja Swarzewskiego Wielokrotny Marszałek Parlamentu Profesor zwyczajny doktor habilitowany Zadeklarowany działacz LGBTQ na terenie Bialenii
12.08.2016, 15:13:25
Chyba, że się wycofasz z mikroświata. Na serio to do Ciebie nic nie mam, gdybyś tylko nie posługiwał się należytym tytułem, to chętnie wyciągnąłbym rękę na zgodę.
12.08.2016, 15:28:46
Mój tytuł jest zgodny z prawdą i prawem, jeżeli będzie trzeba (na pewno nie będzie trzeba) będę dociekał tego przed sądem.
12.08.2016, 15:34:11
Ok. Jak Sąd uzna, to i ja uznam. Łatwiej byłoby zapodać link do książki profesorskiej i rozprawy habilitacyjnej. A jeśli tytułujesz się profesorem nadzwyczajnym Uniwersytetu Bialeńskiego to zmień podpis na prof. UB dr net. Guliano Montini lub prof. nadzw. dr net. Guliano Montini. I przedstaw nominację na stanowisko.
12.08.2016, 16:30:39
Walka Charamzamzamy z księdzem Oczko. Wyśmienicie.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Mość,
Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
Prymas Bialeński, Cysorz Kościelny,
Pan na włościach rotryjskich w Bialenii
![]()
12.08.2016, 16:41:56
Cytat:Ja osobiście w tym roku zdałem maturę i zaczynam studia na kierunku lekarskim. To już wszystko wyjaśnia, skąd znasz zasadę działania adenozyno-5′-trifosforanu. ![]()
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
![]() Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
12.08.2016, 17:48:28
[member=229]Severino Castiglioni-Faradobus[/member] [member=104]Guliano Montini[/member]
Naprawdę nawet tutaj musicie kłócić się o parę literek? Natomiast co do awatara Guliano to dostrzegam pewną poprawę, a i odzwierciedla jak zauważył [member=238]Karol II Pobożny[/member] pewną dychotomię. ![]() Co do wątku rosyjskiego - może warto go jednak wydzielić, bo to nie jest temat od tego - dla zachowania absolutnego porządku. No ale to już sprawa administracji. Natomiast co do kierunków studiów lub ścieżek kariery, które niektórzy tu podawali (a co ma związek z tematem) to wszystkie zdecydowanie są dobre, byleby mieć pomysł co dalej, bo dryfowanie bez celu raz, że jest okropną stratą czasu (często lat), a dwa, że najpewniej nigdy nie da satysfakcji a tylko będzie mierzić. Jego Operacyjność
(-) Linux ------- "Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!" ~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem "Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje" ~ Mój adorator ------- Miałem w sumie wypisać się z Bialenii A jednak coś spowodowało, że zostałem Raz za razem Odpowiedź za odpowiedzią Lubię was nawet czasem, wiecie? Krążą jednak opowieści Eminencja pewien mówią jest ich źródłem Dzień sądu nadchodzi! Yyy zapytacie Czego on znowu chce Ech zostawcie dziwaka Jednak zostałem Stąd teraz siedzę Kreśląc pierdolety I dopasowując je do liter mojego nazwiska
12.08.2016, 18:03:36
Cytat:Natomiast co do kierunków studiów lub ścieżek kariery, które niektórzy tu podawali (a co ma związek z tematem) to wszystkie zdecydowanie są dobre, byleby mieć pomysł co dalej, bo dryfowanie bez celu raz, że jest okropną stratą czasu (często lat), a dwa, że najpewniej nigdy nie da satysfakcji a tylko będzie mierzić. Weźcie się za przyszłość, bo inaczej to ona weźmie się za Was. ,
-Pijesz? -Nie. -Palisz? -Tylko heretyków.
12.08.2016, 18:04:50
(12.08.2016, 17:48:28)Karol Medycejski link napisał(a):byleby mieć pomysł co dalej Emigracja do Norwegii bo obecnie przemysł stoczniowy w Europie istnieje w większości tam.
![]() Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
12.08.2016, 18:07:12
(12.08.2016, 18:04:50)Hewret Faradobus link napisał(a):[quote author=Karol Medycejski link=topic=1502.msg55095#msg55095 date=1471016908]byleby mieć pomysł co dalej Emigracja do Norwegii bo obecnie przemysł stoczniowy w Europie istnieje w większości tam. ![]() [/quote] No na pewno w chwili obecnej to lepszy cel wyjazdu (najazdu?) niż Wielka Brytania.
Jego Operacyjność
(-) Linux ------- "Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!" ~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem "Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje" ~ Mój adorator ------- Miałem w sumie wypisać się z Bialenii A jednak coś spowodowało, że zostałem Raz za razem Odpowiedź za odpowiedzią Lubię was nawet czasem, wiecie? Krążą jednak opowieści Eminencja pewien mówią jest ich źródłem Dzień sądu nadchodzi! Yyy zapytacie Czego on znowu chce Ech zostawcie dziwaka Jednak zostałem Stąd teraz siedzę Kreśląc pierdolety I dopasowując je do liter mojego nazwiska
12.08.2016, 18:43:30
(12.08.2016, 14:35:39)Severino Castiglioni-Faradobus link napisał(a):No wspaniały wybór. Prawo jest najlepsze. Nie zacząłeś od tego, że jesteś studentem prawa. Żądam ocenzurowania tego posta. DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
12.08.2016, 18:52:10
(12.08.2016, 18:43:30)Ametyst Faradobus link napisał(a):[quote author=Severino Castiglioni-Faradobus link=topic=1502.msg55049#msg55049 date=1471005339] Nie zacząłeś od tego, że jesteś studentem prawa. Żądam ocenzurowania tego posta. [/quote] I wege! Nie zapominajcie o wege! Jego Operacyjność
12.08.2016, 18:54:25
(12.08.2016, 18:52:10)Karol Medycejski link napisał(a):[quote author=Ametyst Faradobus link=topic=1502.msg55124#msg55124 date=1471020210] Nie zacząłeś od tego, że jesteś studentem prawa. Żądam ocenzurowania tego posta. [/quote] I wege! Nie zapominajcie o wege! [/quote] Zdecydowanie istotniejszy jest gluten! A raczej: jego brak
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
12.08.2016, 21:22:31
(12.08.2016, 18:04:50)Hewret Faradobus link napisał(a):[quote author=Karol Medycejski link=topic=1502.msg55095#msg55095 date=1471016908]byleby mieć pomysł co dalej Emigracja do Norwegii bo obecnie przemysł stoczniowy w Europie istnieje w większości tam. ![]() [/quote] Uwaga, ostrzeżenie dla zajmujących się przemysłem stoczniowym - jeżeli kiedykolwiek planujecie tankować jednostki pływające poza granicami Polski, to od września trzeba będzie na to składać osobną deklarację vatowską. [spoiler]Księgowość to magia.[/spoiler]
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
13.08.2016, 12:19:55
Hej mądre głowy,
Czy warto zgłosić się na starostę grupy/roku? ![]() I czy warto udzielać się w samorządzie studenckim? dr net. prawa, prof. nadzw. UB
13.08.2016, 12:23:51
Na UG Hewreciu nie warto, ludzie z Gdańska są bardzo niemrawi i niechętni do współpracy. Rzucisz się z motyką na słońce.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Mość,
Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
Prymas Bialeński, Cysorz Kościelny,
Pan na włościach rotryjskich w Bialenii
![]()
13.08.2016, 12:25:28
Ja jestem na PG.
![]() Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|