Kampania wyborcza Hewreta - październik 2016 r.
Szanowni Obywatele!

Choć planowałem inaczej, to postanowiłem (po zachęcie ze strony innych) starać się o reelekcję na urząd Prezydenta Republiki Bialeńskiej w październiku br. Swój plan oraz założenia przedstawię jeszcze w tym miesiącu. Jako, że jest niecały miesiąc do wyborów, postanowiłem już teraz otworzyć własny gabinet wyborczy i zacząć zbierać podpisy.

Można również (co do czego zachęcam) składać pytania do mnie.

Zapraszam!
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
(07.09.2016, 13:13:20)Hewret Faradobus link napisał(a):Można również (co do czego zachęcam) składać pytania do mnie.

Jaką politykę, i czy w ogóle, będzie nowy-stary gabinet prowadził wobec ekspatriantów?
(–) Kristian Arped
(-) Severino Castiglioni-Faradobus
Linus

Arcybiskup Wolnogradu
Patriarcha Kościoła Ekumenicznego

Sylwetka

[Obrazek: 2FwJU.png]
(-) Iwan Pietrow
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

[Obrazek: iwamini.png?w=960]
(-) Ronon Dex
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
(07.09.2016, 13:19:11)Kristian Arped link napisał(a):Jaką politykę, i czy w ogóle, będzie nowy-stary gabinet prowadził wobec ekspatriantów?

Jako takiej polityki nie będziemy prowadzić. W ramach promocji Republiki Bialeńskiej będziemy zachęcać starych mieszkańców to ponownego zamieszkania w Bialenii. Przede wszystkim jest dużo stanowisk nieobsadzonych, z wolnym wakatem. Myślę, że każdy znajdzie zajęcie dla siebie - ostatnio w Republice mamy deficyt prasy, nie ma osoby chętnej do opisywania aktualnych wydarzeń. Również na wagę złota są osoby mające zainteresowania prawnicze oraz dyplomatyczne. 

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
(-) Karol Wawrzyniec Medyceusz i Zep
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Mość,
Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep 
Prymas Bialeński, Cysorz Kościelny,
Pan na włościach rotryjskich w Bialenii
[Obrazek: 2w3GR.png]

(-) Ametyst
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
Po 26 września ruszam z kampanią.

Tymczasem brakuje mi podpisów...

Czy pan Prezydent jest zwolennikiem wykluczenia Brodrii z układu stowarzyszeniowego?

(-) de Medici y Zep
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
(17.09.2016, 22:34:57)Alberto de Medici link napisał(a):Czy pan Prezydent jest zwolennikiem wykluczenia Brodrii z układu stowarzyszeniowego?

Nie.
Po prostu przeraża mnie, że kraj jest wyludniony, a z rdzennych Brodryjczyków prawie wszyscy przepadli gdzieś.

(-) Tadeusz Górnedrewno
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Podpisuję się pod kandydaturą.
/-/ Eddard Noqtern
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
(-) Andrzej Swarzewski.
N.N
(-) Frederick Hufflepuff
Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj
/-/ Bajtuś
(17.09.2016, 22:52:35)Hewret Faradobus link napisał(a):[quote author=Alberto de Medici link=topic=6512.msg59271#msg59271 date=1474144497]Czy pan Prezydent jest zwolennikiem wykluczenia Brodrii z układu stowarzyszeniowego?

Nie.
Po prostu przeraża mnie, że kraj jest wyludniony, a z rdzennych Brodryjczyków prawie wszyscy przepadli gdzieś.
[/quote]
Podliczmy...
"Rdzenni Brodryjczycy" to Ewunia, Akrypa, Abbot, Radelli, Sasza, Abdul, Adaś, Sabatowski, Klusk, Mikołaj, Ali, Smirnoff, Karolek i może jeszcze Andrzej.
Z tych osób sześć działa aktywnie u nas, jedna wpada często, jedna siedzi w Abachazji, z dwoma mamy kontakt poza mikronacjami. Jedynie trzy przepadły nie wiadomo gdzie, z czego jedna jeszcze nie tak dawno temu była widoczna (również w Abachazji).
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Wspólnie z ZSPB podjąłem decyzję, aby wycofać się z wybory prezydenckich - październik 2016.
Wszelkim sympatykom i wiernym elektorom dziękuję.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: