Usprawiedliwienie
Dziwnie tu bez Ciebie było. :o
N.N
Odpowiedz
Na szczęście tym razem to tylko cztery dni, a nie dwa tygodnie.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Korzystam z proxy, gdyż coś w ogóle cały serwis RB nie działa na UPC.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Na netii także ... czasami działa czasami nie, a na orange śmiga jak talala
Odpowiedz
Co najlepsze - jak postawię sobie wirtualny router na laptopie (bo komputer stojący po drugiej stronie pokoju na stancji nie łapie zbyt dobrze Wifi), to wszystko działa.

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
[member=226]Bajtuś[/member]

Przyczyną był Cloudflare. Myślę, że problemu już nie powinno być.

I teraz pomyśleć, że przez ten głupi problem z dostępem mogliśmy stracić potencjalnie nowego obywatela.

Odpowiedz
Chyba tak, bo takie cuś pojawiało mi się w przglądarce, że host niedostępny.
Odpowiedz
Do końca tygodnia będę słabo obecny... wróciłem do pracy po urlopie i zastałem taki "sajgon", że nie wiem za co mam się pierwsze złapać i niestety "czas prywatny" też na uzupełnianie spraw służbowych muszę poświęcić.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz
W weekend ograniczę Internety do minimum, dlatego "na poważnie" pojawię się pewnie w poniedziałek po szkole.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Odpowiedz
Wróciłem!  Wink Jednak na tyle wcześnie, że postaram się dziś wszystko ogarnąć.
Odpowiedz
Jako że obecnie jestem nieistotnym elementem w polityce Republiki Bialeńskiej oraz w związku z zawirowaniami we władzach państwowych, postanawiam udać się na urlop.

Odpowiedz
Tylko po powrocie wektory masz mieć w małym palcu.
[spoiler]Wtajemniczeni wiedzą.[/spoiler]
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
A nie wtajemniczeni?
Odpowiedz
Muszą spytać na osobności. ,Wink
Odpowiedz
Zgłaszam ograniczoną aktywność do odwołania... Kobieta mi się wczoraj poważnie "połamała" i mam w domu regularny "szpital".
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz
Życzę powrotu do zdrowia!
N.N
Odpowiedz
Wieczorem mogę nie być zbyt aktywny, dlatego referendum zarządzi Wicemarszałek.
Odpowiedz
Do poniedziałku z moją aktywnością może być różnie, za co serdecznie przepraszam.
[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
Odpowiedz
(28.10.2016, 21:57:16)Feliks Spirkin link napisał(a): Do poniedziałku z moją aktywnością może być różnie, za co serdecznie przepraszam.

Z Twoją aktywnością zawsze bywa różnie.

Odpowiedz
Ano życie.
[Obrazek: 2ecd9ip.jpg]
/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: