Liczba postów: 88
Liczba wątków: 10
Nazywam się Kazimierz Sabatowski i przybywam z Federacji Brodryjskiej na zaproszenie Pana Swarzewskiego na uroczystości z okazji Dnia Pracy. Być może niektórzy mnie kojarzą. Mam nadzieję że święto to poprawi nasze stosunki bo chyba wszystkim na tym zależy.
Liczba postów: 1 677
Liczba wątków: 115
Osobiście Pana nie kojarzę ale witam w naszym wspaniałym kraju i mam nadzieje ze ma Pan więcej rozsądku od waszego szanownego Prezydenta, a czas spędzony w Bialenii minie panu przyjemnie.
[i]Maria von Primisz
![[Obrazek: DGS1nKB.png]](http://i.imgur.com/DGS1nKB.png)
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Liczba postów: 10 222
Liczba wątków: 986
Liczba postów: 8 767
Liczba wątków: 792
Witam w Bialenii!
Pana kojarzę z RON.
Cytat:Pana kojarzę z RON.
A mi tak jakoś się ten pan kojarzy z Trizondalem i Viktorią, ale może to mylne wrażenie. ;-)
N.N
Viktoria? Czy to stolica Solardii?
Kraj taki był. Nie wiem czy to Wiktoria, Victoria, czy Viktoria. Wiadomo o co chodzi przecież.
N.N
Liczba postów: 1 880
Liczba wątków: 151
Cytat:Kraj taki był. Nie wiem czy to Wiktoria, Victoria, czy Viktoria. Wiadomo o co chodzi przecież.
Victoria kolegi Swarzewski.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Żeby ukrócić już domysły: tak, moją wcześniejszą mikronacją była RON. Hrabia Konstanty zna mnie pewnie z FB. Co do RON- szkoda, że już prawie upadła, bo działali naprawdę długo.
Cytat:Pogłębiający się okres ciszy na forum, spowodował, że jegomość Kazimierz Sabatowski postanowił ponownie wywołać w Rzeczypospolitej gwar i radość. Zaproponował bliżej nieokreślone reformy, nadania urzędów etc. etc. Jego działania spełzły na niczym. Ciekawym jest, że dnia 01 marca jegomość Sabatowski powołany został na urząd prywatnego sekretarza królewskiego. Od chwili swojej nominacji nie zrobił nic, co byłoby związane z jego urzędem.
Jednak kronika RON nie pochwala Pana.
http://rzeczpospolitaobojganarodow.pl/f ... 267&t=3011
Prosiłem o wyrażenie opinii na temat mojej osoby? U was publikowanie prywatnych rozmów lub kopiowanie z innych forów jest normalne? Panie Jerzy, po co Pan to tutaj zamieścił? Pisaliśmy na temat mojej poprzedniej imikronacji nie moich zasług w niej. Chciał mi Pan coś udowodnić? I proszę zwracać się do mnie progrutinowski. Lubię ten przydomek .
[spoil:fb06t5aq][s:fb06t5aq]Proszę wrócić do domu.
Nie trawię Grutina i jego ludzi.[/s:fb06t5aq][/spoil:fb06t5aq]
[mod="Jerzy Lwie Serce":fb06t5aq]Oj, najmocniej przepraszam.
15 minut temu zostałem powołany na Radcę-Ambasadora w Radzie Dyplomatycznej, nie wypada mi tak już komentować od 15 minut.[/mod:fb06t5aq]
Nie rozumiem oburzenia pana Sabatowskiego i obrażania się na całą Bialenię. Pan Jerzy Lwie Serce wypowiada się tylko w swoim imieniu. U nas w kraju panuje wolność słowa i każdy może wypowiedzieć swoją opinię. Nie widzę w tym nic dziwnego, ani oburzającego, a Pan, Panie Sabotowski widzi?
N.N
Liczba postów: 594
Liczba wątków: 65
Pan Sabotowski jeszcze wroci do nas obiecal mi ze bedzie reprezetowal FB na obchodzach z okazji 1 maja.
(-) Baltazar Aleksander Dostojewski - Swarzewski
Liczba postów: 12 997
Liczba wątków: 773
Jerzy, przestań prowokować kłótnie. Dobra? Nie chcę emanować czerwonymi wpisami w święto.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Liczba postów: 1 172
Liczba wątków: 148
Ja tam wole czerwono czarne.
Witam w Bialeni kraju miodem i colą płynącym, świętujmy 1 maja ponad narodowo!
Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej
Liczba postów: 12 997
Liczba wątków: 773
Cytat:[quote author="Lehrabia"]Jerzy, przestań prowokować kłótnie. Dobra? Nie chcę emanować czerwonymi wpisami w święto.
Czerwone napisy pierwszego maja nawet by pasowały.   [/quote]
Pewno jo, ale to kolor wpisów, w których ostro upominam.
Lepsze byłyby inne odcienie czerwieni.
Takie jak te.
Byłoby widać, że wpasowuję się w klimat.
A nie pełnię służbę.
Cytat:Witam w Bialeni kraju miodem i colą płynącym
I gdzie trawa jest zieleńsza. 
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
|