06.10.2016, 21:30:14
|
Gospodarka
|
|
06.10.2016, 21:31:30
Cytat:Nie o ocenę każdego postu mi chodziło tylko o ocenę tych zgłoszonych przez społeczeństwo opcją "zgłoś". Od takiej oceny można by odwołać się do sądu. Kolesiostwa nigdy się nie wykorzeni.Aaa, to wiele tłumaczy. Ale muszę szczerze powiedzieć, że raporty od społeczeństwa to albo nadinterpretacje przepisów, albo robienie autorowi postu na złość (Bóg wie czemu, skoro on i tak raportu nie zobaczy), albo zwyczajne nabijanie się. Narzekanie na spam odbywa się raczej na krzykopudle.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
06.10.2016, 21:37:30
Nie widać. EGO zostało prze zemnie shackowane i nie bez powodu pytałem o moje hasło do konta. Żaden administrator nie podałby użytkownikowi jego hasła bo go nie zna i nie ma możliwości znać gdy system jest bezpieczny. Hasła przechowuje się zaszyfrowane a nie jak użytkownik podał. Jak to zobaczyłem myślałem że z krzesła zlecę. Co jeśli ktoś ma do wszystkich swoich kont jednakowe hasło? A zapewnię jest wielu użytkowników którzy na forum bialeńskim mają to samo hasło co do ego i pewnie mejla a znając ludzi do realnego konta w banku. Pan w tym wypadku zna te hasła a tej wiedzy Pan nie powinien mieć. To się w głowie nie mieści.
(06.10.2016, 21:31:30)Maciej Kamiński link napisał(a):Dlatego to oceniałby ktoś kompetentny komu nie zależy na robieniu na złość. Ponadto zgłoszenie to tylko zgłoszenie a nie wyrok.Cytat:Nie o ocenę każdego postu mi chodziło tylko o ocenę tych zgłoszonych przez społeczeństwo opcją "zgłoś". Od takiej oceny można by odwołać się do sądu. Kolesiostwa nigdy się nie wykorzeni.Aaa, to wiele tłumaczy.
Przejmuję władzę na terenie KH. Niebawem przedstawię struktury informatyczne nowych władz państwowych na tym terenie. Całą klasę polityczną skazuję na banicje ze skutkiem natychmiastowym.
/-/ Król Hasselandu Kaspian Morsis
06.10.2016, 21:39:26
(06.10.2016, 21:37:30)Kaspian Morsis link napisał(a): EGO zostało prze zemnie shackowane i nie bez powodu pytałem o moje hasło do konta. A obecne forum SMF udałoby się shackować? dr net. prawa, prof. nadzw. UB
![]() Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
06.10.2016, 21:41:44
(06.10.2016, 21:39:26)Hewret Faradobus link napisał(a): [quote author=Kaspian Morsis link=topic=6736.msg60847#msg60847 date=1475782650]EGO zostało prze zemnie shackowane i nie bez powodu pytałem o moje hasło do konta. A obecne forum SMF udałoby się shackować? [/quote] Ja bym nie potrafił.Ale na pewno jest wiele luk dlatego ciągłe aktualizacje. Nie mam aż takiej wiedzy i zdolności, prosty test bezpieczeństwa jedynie potrafię zrobić Poza tym nie pracowałem nigdy z tym silnikiem, nie podoba mi się i też okazji nie było.
Przejmuję władzę na terenie KH. Niebawem przedstawię struktury informatyczne nowych władz państwowych na tym terenie. Całą klasę polityczną skazuję na banicje ze skutkiem natychmiastowym.
06.10.2016, 21:42:02
Hasło podane zostało tymczasowe... użytkownik sam go zmienia... wszystkie hasła są szyfrowane i ja ich nie znam... moge je tylko zmienić a nie podejrzyć.
06.10.2016, 21:45:49
(06.10.2016, 21:42:02)Bajtuś link napisał(a): Hasło podane zostało tymczasowe... użytkownik sam go zmienia... wszystkie hasła są szyfrowane i ja ich nie znam... moge je tylko zmienić a nie podejrzyć. Co pan do mnie mówisz :O Podałeś mi Pan hasło, które podałem przy rejestracji, to jak nie może Pan ich podejrzeć?
06.10.2016, 21:47:36
no comments
07.10.2016, 07:12:11
(06.10.2016, 21:37:30)Kaspian Morsis link napisał(a): A zapewnię jest wielu użytkowników którzy na forum bialeńskim mają to samo hasło co do ego i pewnie mejla a znając ludzi do realnego konta w banku.I na tym zaprzestańmy, bo hasło do konta bankowego to ciąg cyfr dawany przez bank znany tylko jednej lub dwóm osobom i bankowi. I jestem przeciw naliczaniu pieniędzy według postów. Przecież będę najbogatszym Bialeńczykiem w kilka dni.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;
07.10.2016, 08:16:04
Cytat:I jestem przeciw naliczaniu pieniędzy według postów. Przecież będę najbogatszym Bialeńczykiem w kilka dni.A w razie wyroku śmierci za spam przepiszesz swój majątek na rzecz Pałacu Prezydenckiego, prawda? :* <3
N.N
07.10.2016, 13:53:38
(07.10.2016, 08:16:04)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Odp: GospodarkaNie, na innego spamera i niech się rusza karuzela.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Uczysz się dopiero.

![[Obrazek: fmg07.jpg]](http://i68.tinypic.com/fmg07.jpg)
Poza tym nie pracowałem nigdy z tym silnikiem, nie podoba mi się i też okazji nie było.