Zaproszenie na 3. rocznicę koronacji JKM
Cytat:
Wasza Ekscelencjo Prezydencie,
Bialeńczycy!

W imieniu Rady Ministrów Księstwa Sarmacji mam zaszczyt Was serdecznie zaprosić na uroczystości związane z obchodami 3. rocznicy panowania Jego Książęcej Mości, Tomasza Ivo Hugona. Rozpoczną się one o godzinie 19:00, w sobotę, 19 listopada br., na kanale IRC #sarmacja.
Zapraszam także do wpisania się do Księgi Gratulacyjnej, dostępnej tutaj.
(—) Orjon von Thorn-Surma,
Podkanclerzy.
Odpowiedz
Czy Surmeńczycy żyją wysoko na górze Olimp? Big Grin

Nie mniej jednak, miło. Myślę, że pojawię się na tej rocznicy.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Orjon, zmień sobie kanał. Wink
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Ajajajajej, przypadkowo poszło nie to, co powinno :) Kopiowałem z Surmenii. Już jest poprawnie. ;)
[Obrazek: 0aB6F8z5.png]
Archiwista naczelny, prowadzi Galerię von Thorn.
Odpowiedz
Serdecznie dziękuję za zaproszenie. Prawdopodobnie ja osobiście nie będę mógł przybyć, jednakowoż z pewnością pojawi się delegacji rządowa.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: