Liczba postów: 218
Liczba wątków: 26
Witam Panie Prezydencie,
Składam na Pana ręce wniosek o ochronę mojej skromnej osoby przed psychopatycznym policjantem o numerze rejestracyjnym Maciej Kamiński, który może ulec poważnej stłuczce, a chyba nie chcemy, aby te 19-letnie auto ktoś uszkodził.
Zatem, z racji tego, że wyczuwam poważne zagrożenie mego v-życia ze strony tego psychopatycznego czterokołowca, liczę na pozytywne rozpatrzenie wniosku.
Z poważaniem,
Remigiusz Zawadzisty
Liczba postów: 10 222
Liczba wątków: 986
Szanowny Panie Zwadzisty,
Niestety zgodnie z prawem nie ma Pan prawa przebywać na terytorium Republiki, dlatego też nie mogę przyznać Panu ochrony. Rozważę jednak podjęcie kroków mających na celu przywrócenie Panu wolności.
Proszę jednak, by do tego czasu nie brał Pan udziału w działalności forum.
Z wyrazami szacunku,
Andrzej Swarzewski.
Cytat:Proszę jednak, by do tego czasu nie brał Pan udziału w działalności forum.
A ja proszę Pana Prezydenta, by ukrócił Pan kompetencje tej bagiecie kamińskiej.
Leży to w kompetencjach Parlamentu Republiki Bialeńskiej.
Liczba postów: 1 016
Liczba wątków: 32
Annuntio vobis gaudium magnum: habemus idiotam,
Stultissimum ac Stupidissimum Dominum,
Dominum Paulum Zanikum!
Jego Operacyjność
(-) Linux
![[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]](http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/5/8/11668799_hhh.PNG)
-------
"Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!"
~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem
"Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje"
~ Mój adorator
-------
Miałem w sumie wypisać się z Bialenii
A jednak coś spowodowało, że zostałem
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Lubię was nawet czasem, wiecie?
Krążą jednak opowieści
Eminencja pewien mówią jest ich źródłem
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety
I dopasowując je do liter mojego nazwiska
(17.11.2016, 15:39:49)AndrzejSwarzewski napisał(a): Leży to w kompetencjach Parlamentu Republiki Bialeńskiej.
A Pan Prezydent jest od siedzenia i pierdzenia w stołek?
Liczba postów: 8 767
Liczba wątków: 792
Cytat:Organy władzy publicznej działają na podstawie i w granicach prawa.
Proszę wskazać przepis w Biuletynie Ustaw Republiki Bialeńskiej, który wprowadzałby instytucję, o jaką Waszmość występuje.
A ja jestem od sprawowania władzy wykonawczej. Szczegóły znajdzie Pan w Konstytucji.
(17.11.2016, 15:53:20)Hewret Faradobus napisał(a): Cytat:Organy władzy publicznej działają na podstawie i w granicach prawa.
Proszę wskazać przepis w Biuletynie Ustaw Republiki Bialeńskiej, który wprowadzałby instytucję, o jaką Waszmość występuje.
Zaraz, zaraz...
Siebie zabezpieczyliście prawnie, ale zwykli obywatele mają być pałowani przez te Wasze chore prawo, bo Wy tak sobie chcecie? Wypierdalaj mi Faradobus sprzed mego ryja, bo jak Cię złapię i rozkurwię Ci ten ryj za ten prawniczy bełkot wymierzony we mnie, to wtedy śmieciu znajdziesz odpowiednie paragrafy.
Liczba postów: 8 767
Liczba wątków: 792
Były plany stworzenia urzędu Rzecznika Praw Obywatelskich, ale póki co, to nikt nie stworzył projektu takiej ustawy.
Tak poza tym, prawo nie jest w nikogo wymierzone. Po prostu nie jest doskonałe, tak jak każde inne...
17.11.2016, 16:08:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2016, 16:09:24 przez Wergiliusz Postawny.)
Cytat:Tak poza tym, prawo nie jest w nikogo wymierzone. Po prostu nie jest doskonałe, tak jak każde inne...
Co Ty kurwa pierdolisz za farmazony? Liżesz jajca tego kejtra Kamińskiego i co? Sądzisz, że spodziewałem się innej śpiewki od Ciebie?
Cytat:Były plany stworzenia urzędu Rzecznika Praw Obywatelskich, ale póki co, to nikt nie stworzył projektu takiej ustawy.
Ty wiesz gdzie ja mam Wasze urzędy i Wasze plany?
Liczba postów: 2 676
Liczba wątków: 248
Prawo jest dobre, tylko istnieje luka niepozwalająca na pociągnięcie do odpowiedzialności Policjanta nadużywającego swych uprawnień.
Linus
Arcybiskup Wolnogradu
Patriarcha Kościoła Ekumenicznego
Sylwetka
No i się zaczęło. I jeszcze taki Wieniawa broni naszego Stultusa... Ja bym jeszcze pojął jakbyś Wieniek powiedział, że on niespełna rozumu i powinni go zamknąć w ośrodku dla pomyleńców, bo debili przecież sądzić nie sposób, gdyż niepoczytalność wyłącza winę, ale donosić na policję, która działa zgodnie z przepisami? Weźcie wy się leczcie razem z Zanikiem.
Jego Operacyjność
(-) Linux
![[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]](http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/5/8/11668799_hhh.PNG)
-------
~ Mój adorator
-------
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Krążą jednak opowieści
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety
Panowie, proszę o spokój...
Liczba postów: 2 676
Liczba wątków: 248
(17.11.2016, 16:21:57)Karol Medycejski napisał(a): No i się zaczęło. I jeszcze taki Wieniawa broni naszego Stultusa... Ja bym jeszcze pojął jakbyś Wieniek powiedział, że on niespełna rozumu i powinni go zamknąć w ośrodku dla pomyleńców, bo debili przecież sądzić nie sposób, gdyż niepoczytalność wyłącza winę, ale donosić na policję, która działa zgodnie z przepisami? Weźcie wy się leczcie razem z Zanikiem.
Nie udowodnisz niepoczytalności w mikroświecie. A sprawę Zanika powinien badać Sąd, a nie Maciej, który jako szeryf samowolnie wymierza sprawiedliwość.
Linus
Arcybiskup Wolnogradu
Patriarcha Kościoła Ekumenicznego
Sylwetka
Cytat:No i się zaczęło. I jeszcze taki Wieniawa broni naszego Stultusa... Ja bym jeszcze pojął jakbyś Wieniek powiedział, że on niespełna rozumu i powinni go zamknąć w ośrodku dla pomyleńców, bo debili przecież sądzić nie sposób, gdyż niepoczytalność wyłącza winę, ale donosić na policję, która działa zgodnie z przepisami? Weźcie wy się leczcie razem z Zanikiem.
Medycejski, a kim Ty kurwa jesteś, aby stwierdzać kogokolwiek niepoczytalność?
Policja działa w tym kraju zgodnie z przepisami, która sama sobie uchwaliła, czyli wymierzane są tu kary na zasadzie samogwałtu Kamińskiego, czyli czegoś, co sprawia mu przyjemność.
Zanik jest wystarczająco zdrowy, aby Cię zajebać przyszły prawniku prowadzony na smyczy przez tych zwyrodnialców i morderców z Warszafki.
Cytat:Zanik jest wystarczająco zdrowy, aby Cię zajebać przyszły prawniku prowadzony na smyczy przez tych zwyrodnialców i morderców z Warszafki.
Radzę ci Aruś lepiej dobierać słowa, bo w realu nie będę już taki powściągliwy. Serio Karbiak, ty myślisz, że my wszyscy głupi jesteśmy i mozesz sobie tak po prostu wszystkich bezkarnie obrażać?
Jego Operacyjność
(-) Linux
-------
~ Mój adorator
-------
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Krążą jednak opowieści
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety
Tego już za wiele. Wzywam straże, żeby wyprowadziły Panów z Pałacu.
|