17.11.2016, 22:40:56
Szanowni Wspólnotowcy,
Oto przypomnienie naszej uchwały:
Czas wykonać ostatnie zadanie. Jednakże, chciałbym abyśmy wykonali je tak jak na nas przystało - najlepiej jak potrafimy. Tak by pamięć która pozostanie była jak najlepsza. W związku z tym zaproponowałem, a moja propozycja została przyjęta, aby zbudować w Wolnogradzie muzeum największej i najaktywniejszej partii w dziejach Bialenii. Dodatkowo zgodziliśmy się o postawieniu trzech pamiątkowych tablic.
Oto przypomnienie naszej uchwały:
Cytat:§ 1 Upamiętnić historię i działalność Wspólnoty Rozwoju poprzez:a) założenie w Wolnogradzie Muzeum Wspólnoty Rozwoju, w którym przedstawiona oraz opisana zostanie historia i działalność partii,b) postawienie w Angemont, Wolongrodzie oraz Sankt Aleksandrov identycznych tablic pamiątkowych Wspólnoty Rozwoju.Kongres zobowiązuje się do wypełnienia tych zadań w okresie nie dłuższym niż 30 dni.
Na początku chciałbym zaproponować dyskusję jak powinno to wyglądać: muzeum i tablica.
Ja proponuję aby muzeum zostało umieszczone na podstronie naszej strony głównej. Dzięki temu zabiegowi mogłoby to być bardziej interesujące wizualnie, przejrzyste i przekazywać więcej informacji.
Co do tablicy - powinny zostać umieszczone w odpowiednich działach miast na odpowiednich forach. Musimy jednak opracować ciekawy graficznie projekt.
A jak wy to widzicie? Czy ktoś chciałby podjąć się stworzenia choćby projektu tablicy?
Wszystkich dodatkowo będę prosić o przesyłania swoich wspomnień z działalności w WR.
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.