WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ...
Wszystko z BFRD na FB. Tongue

(-) Ӣваң Фӗдоров
Вєлӣќӣҋ Ќңяҙь Мросќовсќӣҋ

Odpowiedz
Pewnie "Władze FB". Wink
Odpowiedz
Ściągnęliście Cukierberga do mikroświata? :o
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Wystarczy, że mamy Aleksandrę Dostojewską. Wink

(-) Ӣваң Фӗдоров
Вєлӣќӣҋ Ќңяҙь Мросќовсќӣҋ

Odpowiedz
Cukierberg dokończyłby khandowską fejsbukizację mikroświata, do tego dopuścić nie można! Big Grin
Odpowiedz
Mógłbym prosić o udostępnienie Iwanowi Pietrowowi tajnego działu WiN?
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Odpowiedz
Przecież dział WiN jest na hasło.

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Myślałem, że normalnie go nie widać. Okej, to mu podeślę. Wink
Odpowiedz
Mógłbym prosić o wprowadzenie zmian, których wymaga nowa Konstytucja? Chodzi mi o grupy:

Rząd Republiki Bialeńskiej -> Gabinet Prezydenta Republiki Bialeńskiej
Marszałek Parlamentu RB -> Marszałek Zgromadzenia Ludowego
Poseł do Parlamentu RB -> Poseł do Zgromadzenia Ludowego

Trzeba też zmienić napisy na rangach pod avatarem.

Poza tym byłbym wdzięczny za dodanie do legendy grup Lwa Wolnogradu z jakimś ładnym kolorkiem, dodanie mu rangi pod avatarem i ustawienie grup w hierarchii zgodnej z sukcesją prezydencką. Smile
Odpowiedz
Podbij wniosek, kiedy ustawa zasadnicza wejdzie w życie. Wink
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Oki!
Odpowiedz
Jak wrócę na stancję, to dorobię rangi.
Bo tylko tam mam projekty PSD.

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Drogi Hewrecie!

W imieniu gości zagranicznych zaglądających od czasu do czasu do Bialenii proszę Cię o wykonanie plakietki/rangi "gość zagraniczny". Konkretnie chodzi o te grafiki pod awatarem tak jak Ty masz np. Marszałek Sił Zbrojnych. Waluty bialeńskiej nie posiadam i nie wiem, czy Ci wystarczy po prostu moja wdzięczność i uznanie za tą plakietkę.

Pozdrawiam.
[Obrazek: rzad-maly1.png]                                                                                                                                                                                                              [Obrazek: podpis-premier-kd297.png]
Odpowiedz
Pomyślę po Nowym Roku. Wink

Odpowiedz
(27.12.2016, 02:25:57)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Mógłbym prosić o wprowadzenie zmian, których wymaga nowa Konstytucja? Chodzi mi o grupy:

Poza tym byłbym wdzięczny za dodanie do legendy grup Lwa Wolnogradu z jakimś ładnym kolorkiem, dodanie mu rangi pod avatarem i ustawienie grup w hierarchii zgodnej z sukcesją prezydencką. Smile

Ponawiam!
Odpowiedz
Proszę o zarchiwizowanie działu partii Jedna Brodria. Dziekuję.
/-/ Książę Thomas von Lisendorff
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
[Obrazek: 75_25_01_16_8_38_15.png]

właściciel 87 folwarków 
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
Odpowiedz
(31.12.2016, 13:30:20)Tadeusz Krasnodębski napisał(a):
(27.12.2016, 02:25:57)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): Mógłbym prosić o wprowadzenie zmian, których wymaga nowa Konstytucja? Chodzi mi o grupy:

Ponawiam!

I znów ponawiam. Wink
Odpowiedz
Beton nie akceptuje "dobrej zmiany". Wink
Linus

Arcybiskup Wolnogradu
Patriarcha Kościoła Ekumenicznego

Sylwetka

[Obrazek: 2FwJU.png]
Odpowiedz
Może po prostu beton jest zajęty. Wink
Odpowiedz
Po prostu jeszcze nie wróciłem na stancję. Big Grin

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości