Liczba postów: 8 767
Liczba wątków: 792
Seweryn nie przedstawił konkretnych (podkreślam), konkretnych dowodów na tożsamość Sławomira. Wyrok sądu może nie zadowolić "betonistów".
Jednak ów osoba, zapewne nieświadomie, się już ujawniła. Wystarczyłoby poszukać w wypowiedziach.
Sewerynie, czy jesteś bialeńskim Sherlockiem Holmesem?
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 218
Liczba wątków: 26
Cytat:Jednak ów osoba, zapewne nieświadomie, się już ujawniła.
Zapewniam Cię, że żadnego objawienia nie było i nie będzie.
Liczba postów: 12 997
Liczba wątków: 773
Jakiś Ty słodki, Seweryś.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Liczba postów: 2 676
Liczba wątków: 248
Mówiłem, że będzie sprawiedliwość, a i Wysoki Sąd zyska nieco pracy. Jak się pojawi.
Linus
Arcybiskup Wolnogradu
Patriarcha Kościoła Ekumenicznego
Sylwetka
Liczba postów: 12 997
Liczba wątków: 773
No baaaa... :roll:
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Liczba postów: 1 016
Liczba wątków: 32
No proszę, wojenka dwóch malutkich rotryjskich dzieciaczków w sukienkach odc. 2137. Idę po popcorn.
Jego Operacyjność
(-) Linux
![[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]](http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/5/8/11668799_hhh.PNG)
-------
"Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!"
~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem
"Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje"
~ Mój adorator
-------
Miałem w sumie wypisać się z Bialenii
A jednak coś spowodowało, że zostałem
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Lubię was nawet czasem, wiecie?
Krążą jednak opowieści
Eminencja pewien mówią jest ich źródłem
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety
I dopasowując je do liter mojego nazwiska
(29.12.2016, 18:59:02)Karol Medycejski napisał(a): No proszę, wojenka dwóch malutkich rotryjskich dzieciaczków w sukienkach odc. 2137. Idę po popcorn.
Nie widzisz człowieku wypełnienia przez niego znamion przestępstwa? Może trzeba go jeszcze pochwalić? A może zezwalasz mi, żebym Ciebie znieważył tutaj tymi słowami, co Montini Eddarda?
Linus
Arcybiskup Wolnogradu
Sylwetka
Wystarczy mi, że znieważyłeś mnie innymi i w innym wątku. Jesteś ostatnią osobą w tym kraju, nie licząc Zanika i Montiniego, która powinna dbać o pryncypia moralne. Natomiast wasz konflikt a'la podwórkowa piaskownica jest doskonale znany co najmniej całej RB i PKR, więc ta niezwykła szybkość działań naszej dzielnej (i przestrzegającej bezwzględnie praw człowieka) policji wcale mnie nie dziwi.
Ale ja wcale nie narzekam - nie odbieraj tak tego. Cieszy mnie kolejny epizod tej telenoweli z moim ulubionym aktorem. Jak nie serial pt. "Wieniawa Mam Już 547 Konto w Mikronacjach", to chociaż to jako jakaś namiastka.
Jego Operacyjność
(-) Linux
![[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]](http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/5/8/11668799_hhh.PNG)
-------
~ Mój adorator
-------
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Krążą jednak opowieści
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety
Liczba postów: 2 030
Liczba wątków: 349
Słyszałem popłakiwania na opieszałość sędziów, cóż moja sytuacja jest dobrze znana, jak będę miał czas i możliwości, to postaram się rozpatrzyć sprawy (wiem, że ich liczba rośnie), ale niczego nie obiecuję "na już" - jeśli będzie taka potrzeba mogę podać się do dymisji.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
(29.12.2016, 19:40:16)Karol Medycejski napisał(a): Wystarczy mi, że znieważyłeś mnie innymi i w innym wątku. Jesteś ostatnią osobą w tym kraju, nie licząc Zanika i Montiniego, która powinna dbać o pryncypia moralne. Natomiast wasz konflikt a'la podwórkowa piaskownica jest doskonale znany co najmniej całej RB i PKR, więc ta niezwykła szybkość działań naszej dzielnej (i przestrzegającej bezwzględnie praw człowieka) policji wcale mnie nie dziwi.
Ale ja wcale nie narzekam - nie odbieraj tak tego. Cieszy mnie kolejny epizod tej telenoweli z moim ulubionym aktorem. Jak nie serial pt. "Wieniawa Mam Już 547 Konto w Mikronacjach", to chociaż to jako jakaś namiastka.
Nie znieważyłem Cię, ani nie zniesławiłem, ponieważ zarzut, który podnioslem przeciw Tobie był niepubliczny i prawdziwy. To Ty uzyskałeś nie wiadomo jak wiadomość z tajnego działu naszej partii. Jesteś żałosny, choć uważasz się za dużo lepszego ode mnie.
Linus
Arcybiskup Wolnogradu
Sylwetka
29.12.2016, 20:35:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2016, 20:39:11 przez Karol Medycejski.)
Owszem zrobiłeś to misiaczku lege artis stąd jeszcze Seweryniu chodzisz wolno po Bialenii. Nie zmienia to jednak faktu, że moralnie wcale niedaleko ci do osób które tak nieudolnie ścigasz. Czy to prawda, że jestem kretynem? Nie wiem, może skoro jeszcze się wdaję z tobą w dyskusję... Ale jesli by tak było, to wówczas nie największym jednak, bo właśnie publicznie mój misiu cukrowy potwierdziłeś te słowa z tamtego wątku. To co, może jednak chcesz dowodzić ich prawdziwości w sądzie?
PS Jeszcze jedno - czy się uważam za lepszego? Nie, tzn. niezupełnie. Po prostu gorszą prawniczyną niż ty już być nie można. Naprawdę przynosisz wstyd całemu UŚ.
PS2 I nie łudź się, że nie wiem co wypisywałeś później w związku z pewną sprawą i jakim jakim obłudnikiem jesteś ws. kwestii vacatio legis nowej konstytucji.
Jego Operacyjność
(-) Linux
-------
~ Mój adorator
-------
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Krążą jednak opowieści
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety
Liczba postów: 4 282
Liczba wątków: 534
29.12.2016, 22:22:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2016, 22:22:12 przez Tadeusz Krasnodębski.)
Może pochwalisz się, skąd miałeś hasło do działu WiNu, Najmoralniejszy Karolu? Bardzo mnie to ciekawi.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Chętnie - nie miałem.
Jego Operacyjność
(-) Linux
-------
~ Mój adorator
-------
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Krążą jednak opowieści
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety
Jesteś więc jasnowidzem?
Może powróżysz mi na 2017?
Jasnowidzem? A przepowiadałem przyszłość Tadeuszu, czy jedynie przywołałem bezsprzeczne fakty z przeszłości? Może chcesz jeszcze screeny?
Jego Operacyjność
(-) Linux
-------
~ Mój adorator
-------
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Krążą jednak opowieści
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety
Nie, ja chcę po prostu wiedzieć, w jaki sposób zdobyłeś treść rozmów w dziale WiN. Bo chyba nie uważasz, że to jest w porządku.
29.12.2016, 22:43:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2016, 22:48:03 przez Karol Medycejski.)
Niech wystarczy Ci wiedzieć, że w legalny. I uważam, że jest to w porządku, miałem zamknąć oczy jak mi te screeny zostały pokazane, czy może wymazać je z pamięci?
PS Ponadto, nie pokazano mi wszystkiego, co by mnie zresztą obchodziło tyle, co zeszłoroczny śnieg, a jedynie wasze wielce kulturalne pogadanki o mojej osobie. Uważasz, że były one w porządku, Tadeuszu?
Jego Operacyjność
(-) Linux
-------
~ Mój adorator
-------
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Krążą jednak opowieści
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety
29.12.2016, 22:47:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2016, 22:53:45 przez Tadeusz Krasnodębski.)
A może po prostu nie rozmawiać o tym na forum? Czy nieznane jest Ci pojęcie "rozmowa prywatna"? Bo "ogłada" jest Ci obca, to już zdążyłem zauważyć.
Skoro legalny, to chyba nie powinieneś mieć problemu z pochwaleniem się. Śmiało, Karolu. Jak powiedziałeś A, powiedz i B.
Nasze pogadanki? Ależ ja się ich w żaden sposób nie wstydzę i nie wypieram. Faktem jest, że wśród kilkudziesięciu postów w dziale pojawiła się wzmianka o Tobie. Nie była za to tak niegrzeczna i wulgarna, jak próbujesz ją teraz przedstawić. A że była negatywna - sam sobie zapracowałeś na taką opinię.
By the way - wypominasz Severinowi, że pisał o Tobie to czy tamto, samemu nazywając go "wstydem UŚ"? Dawno nie widziałem takiej hipokryzji...
29.12.2016, 22:53:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2016, 23:04:24 przez Karol Medycejski.)
Wiesz, trudno jednak udawać, że pada deszcz, jak na ciebie plują, nawet w "rozmowie prywatnej", choć nie wiem od kiedy to rozmowy w dziale partii politycznej, nawet niedostępnym dla każdego, są prywatne. Prywatnie, to Ty możesz sobie pisać listy. No ale nie będę oczekiwał, że zrozumie to osoba, która w tym uczestniczyła...
A co do źródeł - chętnie powiem B. W przeciwieństwie do co poniektórych, ja nie wpadam na tak genialne pomysły, by zdradzić swoje źródło, to niech Ci wystarczy za twoje B.
Cytat:Nie była za to tak niegrzeczna i wulgarna, jak próbujesz ją teraz przedstawić.
A jak ja ją próbuję przedstawić? Przytoczyłem dokładnie wszystkie epitety w Shoutboxie. Może chcesz sprawdzić w swoim tajnym dziale czy coś się nie zgadza?
Cytat:By the way - wypominasz Severinowi, że pisał o Tobie to czy tamto, samemu nazywając go "wstydem UŚ"? Dawno nie widziałem takiej hipokryzji...
Nie ma tu żadnej hipokryzji mój drogi. Jest znaczna różnica pomiędzy pisaniem o kimś per "kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje" a napisaniem, a raczej powtórzeniem po raz wtóry, że ktoś taki, kto podkreśla, nieraz z butą, jakim to nie jest mądrym doktorantem realnego wydziału na realnym uniwersytecie z dziedziny prawa a chwilę wcześniej lub pisanie kompletnych bzdur i to wielokrotnie, jest wstydem dla swojej jednostki naukowej. Wątek był poruszany już nie raz, nawet w sądzie, więc nie odgrzewaj starego kotleta. Zresztą, może niech Severino wypowiada się sam za siebie, a Ty zajmij się sobą, co Ty na to?
Jego Operacyjność
(-) Linux
-------
~ Mój adorator
-------
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Krążą jednak opowieści
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety
29.12.2016, 23:02:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2016, 23:15:07 przez Tadeusz Krasnodębski.)
Powtórzę się: sam zapracowałeś sobie na taką opinię. A Severino nie użył według mnie żadnego określenia, które mogłoby Cię obrazić aż tak, żeby rozdmuchiwać to ponad tydzień. Za to przesyłanie innym screenów z partyjnych rozmów, a później powoływanie się na nie na forum publicznym, ma raczej niewiele wspólnego z kulturą. Ale czego można się spodziewać po osobie, która sama używa "ciekawych" epitetów wobec innych, ale na siebie to nic złego powiedzieć nie pozwoli. Z mojej strony rozmowa zakończona, bo hipokryzją i narcyzmem się brzydzę.
edit: (29.12.2016, 22:53:11)Karol Medycejski napisał(a): Zresztą, może niech Severino wypowiada się sam za siebie, a Ty zajmij się sobą, co Ty na to? 
W jakiś sposób miałeś dostęp do treści dla Ciebie nieprzeznaczonych. Jestem przewodniczącym tej partii, więc ta sprawa dotyczy też mnie. Gdyby Severino pisał o Tobie gdziekolwiek indziej, byłbym bardziej neutralny.
|