06.02.2017, 22:43:09
Postępujesz według własnych poglądów, a masz obowiązek wierności demokratycznie wybranemu Prezydentowi.
|
WNIOSKI / PROŚBY / BŁĘDY ...
|
|
06.02.2017, 22:43:09
Postępujesz według własnych poglądów, a masz obowiązek wierności demokratycznie wybranemu Prezydentowi.
06.02.2017, 22:44:54
Oj, polemizował by z tym stwierdzeniem.
06.02.2017, 22:45:42
(06.02.2017, 22:44:54)Bajtuś napisał(a): Oj, polemizował by z tym stwierdzeniem. Za to prawo jest w tej kwestii jednoznaczne. (-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
06.02.2017, 22:47:28
Ich obchodzi prawo tylko, gdy jest po ich stronie. Ale spokojnie, Tadeuszu, jeszcze będą Cię przepraszać, zobaczysz.
06.02.2017, 22:49:04
Mi nie chodzi o przeprosiny. Mnie chodzi o sprawiedliwość i dobro Republiki. A gniewać się może na mnie pół mikroświata - takie są koszty wysokich stanowisk.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
06.02.2017, 22:50:44
Kochanie, ja przysięgałem "bronić interesów Republiki Bialeńskiej, wspierać Ją, starać się o rozwój państwa oraz być wiernym prawom Republiki Bialeńskiej po wieki wieków". I robię to. Od samego początku. Ponadto, moim obowiązkiem jest "wierna służba narodowi i ojczyźnie". Nic tam nie widzę o jakichkolwiek konkretnych władzach.
Tutaj próbuje się odebrać obywatelskie prawa, których "żadna władza nie może naruszyć, ograniczyć, ani odebrać". Mogę za to zabrać wszystkim uprawnienia moderacyjne na Brodrię, i cały problem będzie z głowy. Jeden głos za i to zrobimy. Nie widzę przyczyn do tego, żeby ktoś miał kogoś przepraszać. Traktujmy się poważnie, póki jeszcze możemy...
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
06.02.2017, 22:53:00
(06.02.2017, 22:50:44)Maciej Kamiński napisał(a): Tutaj próbuje się odebrać obywatelskie prawa, których "żadna władza nie może naruszyć, ograniczyć, ani odebrać". Więc realizuj wszystkie wnioski, a nie tylko Iwana. (06.02.2017, 22:50:44)Maciej Kamiński napisał(a): Mogę za to zabrać wszystkim uprawnienia moderacyjne na Brodrię, i cały problem będzie z głowy. Jeden głos za i to zrobimy. Jako tymczasowy kompromis - zrób to, proszę. (-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
06.02.2017, 22:54:34
Ja osobiście nie realizuję ŻADNYCH wniosków, odkąd postanowiłem zastrajkować. Iwan wręcz jako pierwszy o tym usłyszał. Ale, przypominam, mamy tutaj TRZECH administratorów.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
06.02.2017, 22:55:07
Ty, Hewret i kto jeszcze?
06.02.2017, 22:55:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.02.2017, 22:56:49 przez Maciej Kamiński.)
Bajtuś...
I przysięgam, jeżeli ktoś przytoczy tu narodowość, to mu nogi wyrwę i powieszę sobie na płocie.
06.02.2017, 22:56:19
Świetnie.
07.02.2017, 11:45:35
Proszę o usunięcie mnie z grupy "obywatel", zrzeczenie.
(-) Sheldon Anszlus Lovelace
平和と進歩 Pokój i Postęp UWAGA!!!
Odwołując się do mojej osoby:
a) nie używaj Nazwiska, jest ono zbyt cenne b) zwracaj się poprzez oficjalne imię "Anszlus" c) alternatywnie, aby uniknąć powtórzeń imienia, użyj *przed-imienia "Sheldon"
*przed-imię, coś na wzór drugiego imienia, jednak występuje ono przed oficjalnym imieniem. Mniej ważne od oficjalnego, jednak ważniejsze od drugiego. Stosowane jako zamiennik imienia oficjalnego.
07.02.2017, 12:13:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.02.2017, 12:15:16 przez Thomas von Lisendorff.)
@"Hewret Faradobus" . Proszę także i mnie o usunięcie z grupy "obywatel" i "Policja Krajowa".
/-/ Książę Thomas von Lisendorff
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB, ![]() właściciel 87 folwarków
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej
07.02.2017, 12:15:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.02.2017, 12:16:15 przez Hewret von Thorn.)
Panel użytkownika -> Grupy użytkowników -> Obywatel -> Opuść grupę po prawej stronie
Tak samo z czynnym prawem wyborczym. dr net. prawa, prof. nadzw. UB
![]() Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
07.02.2017, 12:18:57
Hewrecie , weź jeszcze z tą Policja to samo ok ?
Kniaź Lisendorff
07.02.2017, 12:21:13
Tutaj musisz się skontaktować z przełożonym.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
![]() Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
07.02.2017, 12:22:14
Nie mam już żądnego przełożonego.
Kniaź Lisendorff
07.02.2017, 12:43:26
Dopóki Severino osobiście Cię nie usunie z grupy, dopóty będziesz PK.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
![]() Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|