Konkurs
Kochani

Postanowiłam reaktywować ekskluzywny magazyn "Prawda", jednakże pod inną nazwą.
Dlatego ogłaszam konkurs na nazwę dla mojego periodyku.

Nagroda: 

Maciej Kamiński 
Odpowiedz
"Karta obserwacji cyklu".
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
"Wielki Bialeński Katechon"
Linus

Arcybiskup Wolnogradu
Patriarcha Kościoła Ekumenicznego

Sylwetka

[Obrazek: 2FwJU.png]
Odpowiedz
Najwspanialsze Dzieło
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Super Express
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
Odpowiedz
(12.02.2017, 11:43:35)Ametyst Faradobus napisał(a): Super Express

Myślałem Ojcze, że jesteś jedną z najbardziej kreatywnych osób w mikroświecie, a teraz zwątpiłem. Smile
Linus

Arcybiskup Wolnogradu
Patriarcha Kościoła Ekumenicznego

Sylwetka

[Obrazek: 2FwJU.png]
Odpowiedz
Wybacz, ale jeżeli idzie o prowadzenie tabloidu to nie pozostaje mi nic innego, jak tylko przyznać, że mistrz jest mistrzem.
Odpowiedz
Dziękuję za propozycje. Ja również postanowiłam zgłosić swoją propozycję: PRAWDA FABERGE
Odpowiedz
The Wolnograd Times
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Odpowiedz
WYNIKI KONKURSU

Komisja:
1. Andrzej Swarzewski
2. Anonimowy Ekspert
3. Anonimowa Ekspertka

Komisja Konkursowa ogłasza następujące wyniki konkursu:

MIEJSCE PIERWSZE: Aleksandra Izabella Dostojewska

MIEJSCE DRUGIE: Hewret Faradobus

MIEJSCE TRZECIE ex equo: [b]Severino Castiglioni-Faradobus i Ametyst Faradobus[/b]

ZDYSKWALIFIKOWANY: Maciej Kamiński, z racji przedmiotowości swojej persony.

Nagrodę główną w postaci Macieja Kamińskiego otrzymuję ja, Aleksandra Dostojewska, jednak zrzekam się jej na rzecz Hewreta Faradobusa, Severino Castigilioni i Ametysta Faradobusa, do podziału.

DZIĘKUJĘ ZA UDZIAŁ

(12.02.2017, 19:54:39)Tadeusz Krasnodębski napisał(a): The Wolnograd Times

Panie Prezydencie, niestety odczytaliśmy pański post już po ogłoszeniu wyników, jednakże Komisja przychyla się by partycypował Pan w podziale Macieja Kamińskiego.
Odpowiedz
Iście salomonowy werdykt. Przy podziale nagrody sugeruję Szanownym Kulegom skorzystać ze sprawdzonej metody- losowania.

https://www.youtube.com/watch?v=BsGa-0x8UNQ
Odpowiedz
Nie będę wnikała w kwestię podziału Maciusia Wink.

Ale w najnowszym, pierwszym numerze zajmę się sprawą nacjonalizacji Kamińskiego.
Odpowiedz
Czy mogę wziąć całość nagrody?
Z jego pomocą założę konzentrationslager "Ortografia, głupcze!" ...

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Nie głupcze, tylko cepie.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Ewentualnie kaszubizacja.

Odpowiedz
Maciej musi być podzielony równo.
Odpowiedz
Niestety, ale mam zaburzone proporcje.
Odpowiedz
Mam nową dobrą piłę łańcuchową ... może się przyda do podziału Wink
Odpowiedz
Czy podział będzie transmitowany?
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Odpowiedz
Zrobimy sprawozdanie w nowej Prawdzie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości