Konfederacja Amicitia
Uspokajanie sytuacji poprzez przyzwalanie na zamachy stanu? Nie za mojej kadencji, wybaczcie.

A Bialenia neguje wszystkie akty prawne Iwana, nie wybiórczo co drugi.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Odpowiedz
Jestem obywatelem Brodrii,odebrano mi jedynie bialeńskie.
Bajtusiu, nie oskarżaj naszego Prezydenta,bo sam jesteś jątrzycielem.
Odpowiedz
no comments
Odpowiedz
Wielmożny Carze,
Drodzy Brodryjczycy,

Jako Marszałek Zgromadzenia Obywateli Królestwa Hasselandu oraz Minister Spraw Zagraninczych infromuję, że Zgromadzenie Obywateli Królestwa Hasselandu ratyfikowało Traktat o utworzeniu Konfederacji Amicitia.

W związku z powyższym oraz informacją o notyfikacji przez odpowiednie organy Federacji Slawonii i Carstwa Brodryjskiego stwierdzam, iż zgodnie z artykułem 11. ww. Traktatu wchodzi on w życie z dniem dzisiejszym.

Mamy Konfederację!
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz
Macie chorobę umysłową, a nie konfederacje...

Jeden debil się po prostu zszedł z innymi - ot, kwintesencja waszej konfederacji.
Odpowiedz
(15.02.2017, 21:36:32)Eddard Noqtern napisał(a): Wielmożny Carze,
Drodzy Brodryjczycy,
Jako Marszałek Zgromadzenia Obywateli Królestwa Hasselandu oraz Minister Spraw Zagraninczych infromuję, że Zgromadzenie Obywateli Królestwa Hasselandu ratyfikowało Traktat o utworzeniu Konfederacji Amicitia.
W związku z powyższym oraz informacją o notyfikacji przez odpowiednie organy Federacji Slawonii i Carstwa Brodryjskiego stwierdzam, iż zgodnie z artykułem 11. ww. Traktatu wchodzi on w życie z dniem dzisiejszym.
Mamy Konfederację!

W odniesieniu do Brodrii traktat jest nieważny. Iwan nie miał uprawnień do jego zawarcia.
Linus

Arcybiskup Wolnogradu
Patriarcha Kościoła Ekumenicznego

Sylwetka

[Obrazek: 2FwJU.png]
Odpowiedz
Przepraszam, ale pisałem "Drodzy Brodryjczycy", czemu więc odpowiadają mi Bialeńczycy? :O Bialenię też oczywiście zapraszamy do Konfederacji, jeśli jesteście chętni.
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz
(15.02.2017, 22:36:00)Eddard Noqtern napisał(a): Przepraszam, ale pisałem "Drodzy Brodryjczycy", czemu więc odpowiadają mi Bialeńczycy? :O

Hmm, bo jesteście na bialeńskim forum?
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Odpowiedz
(15.02.2017, 22:36:00)Eddard Noqtern napisał(a): Przepraszam, ale pisałem "Drodzy Brodryjczycy", czemu więc odpowiadają mi Bialeńczycy? :O Bialenię też oczywiście zapraszamy do Konfederacji, jeśli jesteście chętni.
Brodryjka też odpowiedziała...
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Kocham Cię Maciusiu <3
Odpowiedz
Żenująca farsa.
Linus

Arcybiskup Wolnogradu

Sylwetka

Odpowiedz
[spoiler]https://www.youtube.com/watch?v=lHsB1AhgE_A[/spoiler]

* - z Bialenii do, np: Dreamlandu.
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
[spoiler]
[/spoiler]

Z góry przepraszam!
Linus

Arcybiskup Wolnogradu

Sylwetka

Odpowiedz
Fanom Zbigniewa Stonogi wysoce zalecam zamiast filmów stosować dostępną emotikonę.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Generalnie, to strona "republikańska" miota się ciągle, wykłócając się o wszystko bez jakiejkolwiek chęci do współpracy. To tylko szkodzi naszej Brodrii.

Natomiast Aleksandra i Andrzej nie mają obywatelstwa brodryjskiego - Andrzej się zrzekł, a Aleksandra nie ma go już od dawna (nawet nie jest uwzględniona  w starych spisach). To stawia zatem całe stronnictwo "republikańskie" w złym świetle, jako związane wyłącznie z Bialenią i działające wyłącznie z uwzględnieniem bialeńskich interesów.

@Edit: Dodam także, że śmieszy mnie zachowanie Aleksandry, która jeszcze wczoraj próbowała, za przeproszeniem, wejść mi do łóżka, proponując ślub. Oj niestabilna to bestyjka...
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

[Obrazek: iwamini.png?w=960]
Odpowiedz
Obywatelstwo mam, bo NIGDY go nie utraciłam.

Ty Iwanie jesteś nikim w porównaniu do Andrzeja, czy nawet Macieja.

Po drugie, bardziej niż republikanką jestem po prostu przeciwniczką takich karykatur jak ty.
Chcesz to wypierd#?!aj do swojego komunistycznego Hasselandu, a od Brodrii i Bialenii się odpi#?!ol wreszcie, bo nie potrzebujemy tutaj takich panien lekkich obyczajów co raz są komunistami,a potem udają rojalistów.

I zamiast nami zainteresuj się sobą, bo za niedługo świat pozna prawdę o twoich ekscesach w związku z Cyberią Wink.
Odpowiedz
(15.02.2017, 23:56:31)Iwan Pietrow napisał(a): Generalnie, to strona "republikańska" miota się ciągle, wykłócając się o wszystko bez jakiejkolwiek chęci do współpracy. To tylko szkodzi naszej Brodrii.
Natomiast Aleksandra i Andrzej nie mają obywatelstwa brodryjskiego - Andrzej się zrzekł, a Aleksandra nie ma go już od dawna (nawet nie jest uwzględniona w starych spisach). To stawia zatem całe stronnictwo "republikańskie" w złym świetle, jako związane wyłącznie z Bialenią i działające wyłącznie z uwzględnieniem bialeńskich interesów.
@Edit: Dodam także, że śmieszy mnie zachowanie Aleksandry, która jeszcze wczoraj próbowała, za przeproszeniem, wejść mi do łóżka, proponując ślub. Oj niestabilna to bestyjka...

To prawda czy żartujesz? O Aleksandrze?
Linus

Arcybiskup Wolnogradu

Sylwetka

Odpowiedz
Już wspominałam sama w jednym ze wcześniejszych postów, że wczoraj zaproponowałam (nie wprost) Iwanowi małżeństwo w celu pogodzenia zwasnionych stron.
Chociaż tak na prawdę miałam inne intencje,proszę nie zapominać iż jestem narzeczoną Adasia... Karola Medycejskiego.
Odpowiedz
Severino, tak, to prawda.
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

[Obrazek: iwamini.png?w=960]
Odpowiedz
Pragnę też nadmienić, że niedługo wyjdą na jaw szokujące fakty na temat Cyberii i Iwana. Wink
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: