Wieści z zagranicy
Zacznijmy od tego, że wielu chętnych nie było, a skończmy na tym, że Frycu do teraz nie odwołał zapowiedzi zmniejszonej aktywności.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Nie skomentujecie abdykacji króla Dreamlandu lub przejęcia władzy przez nowego króla?
Odpowiedz
A niby jak mamy to skomentować?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz
Mam przekazać ogólne wytyczne, czy może napisać całość wypowiedzi? Smile
Odpowiedz
Ogólne wytyczne dotyczące oczekiwań co do komentarzy w tego typu tematyce.
Odpowiedz
Edward III kiedyś bardzo mi pomógł i w przeciwieństwie do pewnego Księcia, okazał się być świetnym człowiekiem.
Odpowiedz
Umarł król niech żyje król.
Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu 
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej 

Odpowiedz
Edward III? Big Grin ROTFLłem.
Pozdrawiam,
Robert Fryderyk
Książę Sarmacji, Król Hasselandu i Sclavinii, etc. etc.
Odpowiedz
http://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=5...21#p247521
Wciąż utrzymujemy się na trzecim miejscu.
Odpowiedz
Co wobec naszej obecnej kondycji każe spoglądać na światową sytuację niewesoło.
Odpowiedz
No niestety, sytuacja jest niewesoła. Aż dziw bierze, że pomimo tego dalej każdy woli sobie rzepkę skrobać niż wreszcie się zjednoczyć. Chyba, że wszyscy czekają na jeszcze większy kryzys, z tym, że wtedy może już nie być czego ratować.
Odpowiedz
Question 
Ministerstwo Spraw Zagranicznych Królestwa Dreamlandu ma szczególny zaszczyt zaprosić wszystkich obywateli Republiki Bialeńskiej na uroczystość koronacji

Jego Królewskiej Mości Alfreda,
Dziewiątego Króla Dreamlandu.

Ceremonia rozpocznie się 9 kwietnia 2017 r. o godzinie 16:00 na forum dyskusyjnym Królestwa Dreamlandu. Po jej zakończeniu odbędzie się podwieczorek królewski na kanale IRC #5prowincji w sieci PIRC (irc.pirc.pl).

Pozdrawiam,
(-) Christian von Kluck,
Minister Spraw Zagranicznych Królestwa Dreamlandu
Odpowiedz
Serdecznie dziękuję w imieniu obywateli i władzy, która najwidoczniej nie ma czasu, by się wypowiedzieć. Smile
Odpowiedz
Tato, dlaczego nie powiedziałeś mi, że mam stryjka?
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
Odpowiedz
Ja tam osobiście jestem w większym szoku, że twój dziad jeszcze v-żyje (muchomorki były za słabe, ech...).
Jego Operacyjność
(-) Linux
[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]

-------

"Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!"
~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem

"Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje"
~ Mój adorator

-------

Miałem w sumie wypisać się z Bialenii
A jednak coś spowodowało, że zostałem
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Lubię was nawet czasem, wiecie?

Krążą jednak opowieści
Eminencja pewien mówią jest ich źródłem
Dzień sądu nadchodzi!
Yyy zapytacie 
Czego on znowu chce
Ech zostawcie dziwaka
Jednak zostałem
Stąd teraz siedzę
Kreśląc pierdolety 
I dopasowując je do liter mojego nazwiska
Odpowiedz
Kiedy Scarlandia Renovatio?
dr net. prawa, prof. nadzw. UB
[Obrazek: fmg07.jpg]

Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości
Odpowiedz
Według mnie to Albert jest prawowitym dziedzicem tronu Skarlandu, a nie jakiś Norbert, który jedyne co to się w Gorbaczowa zabawił.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
Odpowiedz
Wygląda to obiecująco, może wysłać by tam Jahołdów?
http://kugaria.cba.pl/forum/f/kugarska-wojna-domowa/
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
Odpowiedz
Można, jak najbardziej.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
Odpowiedz
Jahołdzi przekształcili się w naród ambitny i cywilizowany, więc śmieszkowanie wielkiego pana arystokraty jest nie na miejscu.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości