Liczba postów: 12 997
Liczba wątków: 773
Faszystratowska Rada Informatyczna górą!
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Liczba postów: 2 657
Liczba wątków: 290
Oczywiście jestem gotów powołać Cię z wielką chęcią, ale nie będę się upierać, choć niewątpliwie brak konieczności pełnienia obowiązków MSW byłby dla mnie sporym odciążeniem.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
W związku z dymisją ministra Faradobusa ogłaszam nabór do resortu spraw wewnętrznych. Praca to głównie kontrola nad rejestrami i spisami - mozolna, acz satysfakcjonująca i dobrze płatna.
Liczba postów: 671
Liczba wątków: 97
Może jakieś wolne MSZ?
Пётр Иванович Петров
Pułkownik Carskich Sił Zbrojnych
Ta funkcja również jest nadal wolna, jakby ktoś nie wiedział.
Liczba postów: 671
Liczba wątków: 97
Jeśli nikt nie piastuje tego stanowiska jestem gotów aby je przejąć.
Пётр Иванович Петров
Pułkownik Carskich Sił Zbrojnych
Liczba postów: 1 880
Liczba wątków: 151
Jeśli jest jakaś praca, to z wielką chęcią przyjmę. Najchętniej ambasada w Leblandii, ale reszta też się nada.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Czyżby zapanował wakans na stanowisku szefa policyi? Jeśli tak to otwieram licytację.
(30.06.2017, 16:53:07)Konstanty Jerzy Michalski napisał(a): Jeśli jest jakaś praca, to z wielką chęcią przyjmę. Najchętniej ambasada w Leblandii, ale reszta też się nada.
A Minister Spraw Wewnętrznych?
Liczba postów: 2 135
Liczba wątków: 232
12.07.2017, 21:52:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.07.2017, 10:33:18 przez Iwan Pietrow.)
Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko Prezesa Policji Krajowej. Przez najbliższe miesiące będę mieć dużo czasu i dlatego też chcę bardziej zaangażować się w rozwój Republiki Bialeńskiej.
@Edit: Mam nadzieję, że Maciej nie będzie miał mi tego za złe i jeżeli rzeczywiście będzie chciał pozostać na stanowisku, to nie będę nalegać i wycofam kandydaturę.
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 2
Witam czy znalazło by się dla mnie jakieś stanowisko ?
Mogę nawet pomóc Panu Pietrow jako jego zastępca.
Nie no, Iwaszka, jeżeli tylko nie będziesz kogoś pozywać za fakt, że od utraty stanowiska się nie logował i nie usunął go z sygnatury, to dajesz. To nie jest tak, że Policja ma teraz jakąś wybitnie wielką moc.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
(13.07.2017, 14:27:13)Krzysztof Domański napisał(a): Witam czy znalazło by się dla mnie jakieś stanowisko ?
Mogę nawet pomóc Panu Pietrow jako jego zastępca.
A o jakiego rodzaju pracy myślałeś?
W chwili obecnej mogę przyjąć każde stanowisko chodź bliżej mi do tematu wojskowego czy też czegoś związanego z transportem.
Liczba postów: 8 767
Liczba wątków: 792
A ktoś byłby chętny do prowadzenia fanpage'a Bialenii w taki sposób, jaki to ja robiłem ostatnio?
Czyli krótka notka + link z obrazkiem o najważniejszy wydarzeniach.
https://www.facebook.com/bialenia/
(13.07.2017, 19:46:38)Krzysztof Domański napisał(a): W chwili obecnej mogę przyjąć każde stanowisko chodź bliżej mi do tematu wojskowego czy też czegoś związanego z transportem.
Możesz zgłosić się do wojska plus przejąć którąś ze spółek z branży infrastruktury!
W jaki sposób mogę przejąć ?
Liczba postów: 3 774
Liczba wątków: 493
Ja ze swojej strony, jako Prezes Bialeńskiego Związku Sportowego zapraszam także do Ligi Bialeńskiej i sprawdzenia się w roli menedżera drużyny piłkarskiej.
/-/ Książę Thomas von Lisendorff
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
właściciel 87 folwarków
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej
(14.07.2017, 16:22:32)Krzysztof Domański napisał(a): W jaki sposób mogę przejąć ?
A jaka branża by Ci najbardziej pasowała? Lotnictwo? Transport lądowy? Zawsze możesz też założyć własną firmę.
Liczba postów: 3 774
Liczba wątków: 493
Kto jest Prezesem Policji Krajowej ?
/-/ Książę Thomas von Lisendorff
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
właściciel 87 folwarków
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej
W tej chwili mamy wakat. Kadencja poprzedniego Prezesa minęła 11 lipca.
|